kocamdan sıkıldım

1neden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
24
0
36
Düzce
3 yıllık evliyim ve eşimden çok sıkıldım.sürekli ailesi var beni ve kızımı önemsemiyor.sürekli onların dediğini yapıyor.ayrılmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum

bence çok yanlış bi başlık kullanmışsınız topa tutacak şimdi siziii herkess

kocamdan sıkıldım boşanmak istiyorum gibi bişi olmuş buuu
doğru düzgün bi sorundan bahsetmemişsiniz size eziyet ,hakaret ediyor mu veyahut hiç eşinizle konuştunuz mu böyle bi sıkıntınız olduğunu ?

3 yıllık evliyim ve eşimden çok sıkıldım.sürekli ailesi var beni ve kızımı önemsemiyor.sürekli onların dediğini yapıyor.ayrılmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum

zor bir karar.önce emin olmak gerekir.artı eksi tablosu mutlaka çıkarmak gerekir.tek sebep sıkılmak olmamalı.evlilik rutin birşey.bence en büyük sebep iletişimsizlik.iletişiminiz yoksa ve elinden gelen herşeyi yapmana rağmen sohbet edemiyor değerlendiremiyorsanız sorunları bitmiştir zaten.gitmeye karar verdiysen sebep aramana gerek yok.iletişim kuramıyoruz ailene saygım var fakat biz dört duvar arasını koruyamıyoruz iletişim kuramıyoruz ben ayrılmak istiyorum dersin kararlı bir şekilde.tabii gerçekten kararlıysan;o bunu hisseder zaten.sana ya çözüm üretecektir ya bağırıp çağıracaktır.sen de tepkisine göre iyice şekillenmiş olursun.

arkadaşım hiç neden vermemişsin.
bir olay oldu herhalde canını sıkan, kafanı toplayamadan yazdın.
kolay mı öyle boşanmak, ben sıkıldım demek...

sürekli ailesiyle olmasından ve 3 kişilik bi ailenizin olamamasından şikayetcisin sanırım haklısın bence ama erkekler bunun ayrımını kolay yapamıyor çoğu erkek sürekli ailesiyle vakit geçirmekten ve onların direktifleriyle yaşamaktan vazgeçemiyor ama madem çocuğunda var bunun çağresi boşanmaktan geçmiyor yani en azından bi süre daha dene çaktırmadan bazı şeyleri değiştirmeye çalışş faydası olmazsa en son çare düşünürsün boşanmayı bi de sıkıntını tam olarak yazmamışsın sanırım sinirliydin yazarken biraz daha açarsan konuyu arkadaşlar belki yardımcı olur.....

Neden insanlar laf olsun diye konu açarlar ve bir daha cevap vermeme nezaketini göstermezler anlayamadım.
Saygısızlık değil de nedir bu??

Yoksa burdan da mı sıkıldınız?

Back
X