• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KOCAMDAN SOĞUDUM

_hayat ve hayal_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2017
10
2
1
Merhaba bayanlar

sizlere birşey danışmak istiyorum.benmi haksızım yoksa eşimmi.konu şu evime halı almak istiyorum.
eşimle bakmaya gittik beğendiğim halı bin lira tutuyor.ve ben çalıştığım için yarı parsını vericem dedim.eşimde haftasonu işten ayrıldı.ama kredi çektiği için paramız var.aile içinde gün yapıyoruz ve bu hafta sonu sıra bende.bende herkes gibi güzel bir evim olsun istiyorum.halılarım çok eski değişmesi gerek.pahalı olduğu için almadık halıyı.çok üzüldüm.birde gelene kadar etmediği küfür kalmadı.çok ağır küfürler etti.en hafifi sen ne yüzssüzsün çık git evden ıktım tiksiniyorum senden diyo.ve bu laflar ilk değil
en son ettiği küfürü söylemeye ben utanıyorum.şimdide özür diliyo.ne anlamı var.şimdi bana bin liralık değil beş bin liralık halı alsa ne olur.kalbimi kırdıktan sonra,beni soğuttuktan sonra.HAKSIZMIYIM?

Haklısınız. İşten neden çıktı. Geçim konusunda size mi güveniyor?

Valla o kadar küfürden sonra ben sakin kalamazdım. Hayır kredi çektiniz paranız var da o krediyi bedava mı çektiniz? Neden işten çıktı? Kredi ödenmiyor mu?
Kendi paranızda bile söz hakkınız olmaması ne acı.
Çok arıyor musunuz böyle insanları merak ediyorum.
Hayır adam size küfür ediyor çünkü siz barışıyorsunuz bir süre sonra. Bu yüzden Alışmış, ben olsam s.çardım çarkına. Kusura bakmayın ağzımı bozdum ama çok sinirleniyorum böyle şeylere.

Küfür konusund a tabi ki haksız.(siz de bir ton laf saymışsınızdır o arada siz de haksızsınız)

Ama adam işten çıkmış.Ne olacağı belirsiz.Kredi de sizin paranız değil borç.

Bunca zaman o halıyla oturmuşsunuz.Biraz daha oturuverin.Halı eski diye sizi beğenmeyen beğenmesin.

Halıyı alıp almaması hadi neyse de, yemişim işten ayrılma psikolojisini dırzoya bak sen küfür ediyor

Siz evinize bir şey almakta almak istemekte sonuna kadar haklısınız ki çalışan bir bayansınız eşiniz küfür hakaret etmesinde ise anlam bulamadım iş işten geçtikten sonra dilenen özürler de gereksiz olmuş.
İşinden ayrıldığı için psikolojik olarak zor bir süreçte olabilir ama bunlar yaptığı şeylerde haklı olduğunu da göstermez

Vallahi bende 2.5 yildir evliyim. Yerlere parke istiyorum ama esim borcumuz var diyor. Evin yerlerini gorseniz acirsiniz. Ne temizlik yapasim geliyo ne supurmek. Bazi yerleri cikiyor hatta supururken. 7ay boyunca calistim borc odedik ona ragmen ben calisiyorum para bendede var diyemed dememde. Bu parkelerle misafir karsiliyorum. Ama yapacak birseyim yok!

Merhaba bayanlar

sizlere birşey danışmak istiyorum.benmi haksızım yoksa eşimmi.konu şu evime halı almak istiyorum.
eşimle bakmaya gittik beğendiğim halı bin lira tutuyor.ve ben çalıştığım için yarı parsını vericem dedim.eşimde haftasonu işten ayrıldı.ama kredi çektiği için paramız var.aile içinde gün yapıyoruz ve bu hafta sonu sıra bende.bende herkes gibi güzel bir evim olsun istiyorum.halılarım çok eski değişmesi gerek.pahalı olduğu için almadık halıyı.çok üzüldüm.birde gelene kadar etmediği küfür kalmadı.çok ağır küfürler etti.en hafifi sen ne yüzssüzsün çık git evden ıktım tiksiniyorum senden diyo.ve bu laflar ilk değil
en son ettiği küfürü söylemeye ben utanıyorum.şimdide özür diliyo.ne anlamı var.şimdi bana bin liralık değil beş bin liralık halı alsa ne olur.kalbimi kırdıktan sonra,beni soğuttuktan sonra.HAKSIZMIYIM?
küfür etmesi çok yanlış ama sizin de tavrını yanlış. adam işten çıkmış, kredi dediğiniz borç, açılmak istememesi normal

Haklısınız. İşten neden çıktı. Geçim konusunda size mi güveniyor?
İş konusunda hakkını yiyemem.evini asla ihmal etmez .evini geçindirir.işede giricek bi süre dinlendikten sonra.fakat çok ağır konuşuyo.kaldıramıyorum.sonradan pişman olup özürde diliyo ama bi anlamı yok benim için

Sizin davranislarinizdan pek bahsetmemissiniz sanki. Is nasıl küfür etmeye vardı orası biraz muamma. Yaptıgı doğru değil ama bir hali için bu kadar ortalığı ayağa kaldırmak da ne kadar dogru

Back
X