- 19 Ekim 2015
- 5
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi KIVIRCIK3358
-
KESİNLİKLE HAKLISIN YAPTIM AMA ODUN SANIRIM BİŞİ ANLAMIYOR BEN DE YORULDUM ARTIK İKİ GÜNDÜR SURAT YAPIYORUM BANA DUN AKSAM SUREKLI ILGISIZLIGIMDEN SIKAYETCISIN DEDI...YA NASIL ANLATIYIM COK RAHAT BIRAKMIS BENI HER ISTEDIGIMI YAPIORYM KISKANSIN ISTIYORUMBirkere kendiniz diyorsunuz durgun romantik değil diye.Birinde olmayan bir vasfı ısrarla ondan beklemek yanlış bence.Onu bu şekilde kabul edip sevmeye çalışsanız?İnsanı en çok boşuna olan beklentiler yorar.O yapmıyorsa siz yapın madem istiyorsunuz.Mesela özel bir gün olmasada romantik bir sofra kurun yada ne bileyim canınız sevildiğinizi duymak istiyorsa bana beni sevdiğini söyle duymak istiyorum deyin.Evin içinde şık bir gece elbiseniz varsa onunla gezinin :) Ben sırf kendi keyfim için evde giyiyorum topuklularımı tık tık geziyorum :) Yada açıyorum bir müzik başlıyorum kendi kendime dans etmeye ,arada gidip sırnaşıyorumGenelde çok yorgun ve suratsız eve gelen kociş bakıyorum arada bana bakıp gülümsemeye başlıyor:)İnsan bazen bazı şeyleri ele almalı canı isterse bana eşlik eder istemezse mum ışığında müziğinmi dinler hoş soframda yemeğimide yerim
Yanı adam sevmıyormuş .s
Benım eşimde pek öpüş kokuşu sevmez
Ben zorla Şap Şap öperim sarılırım ayaklarında yatarım :) İçine sokulurum :) Terliyorum çekil der banane ya çok özledım kocamı derım oda hemen sarılır.
Biraz yuzsuz olmak gerkiyor bu konularda helekı böyle huyları olan eşlere
Romantızm konusuna gelirsek sadece doğum gunlerınde , evlilik yıldönümünde romntık olur diğer gunler ayda yılda 1 kere çiçek alır.
Senı sevıyorum demez ben zorla syletırım meselaa '' Aşkıımmmm benı sevıyon muuu evett der ne evet tam söyle derım söyler
Ama olsun ya odun modun ben bu adama aşığımmmm
Ben sıkılmıyorum ne bilim huyu oldugunu bıldıgım ıcın kafaya pek takmıyorum. bide benımkı soğuk değildir yanı bana sevdiğni hissettir sadece romantık değil benım odunumVALLAH AYNI DESEM YEDİRİR AMA İŞTE BEN BİRAZ DA ONDAN BEKLİYORUM ARTIK SIKILDIM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?