KOCAMI ANLAMIYORUM.. İLGİSİZ..

KIVIRCIK3358

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2015
5
0
1
35
MERHABA KIZLAR
BENİM BAŞKA HESABIM VAR AMA SIRF BU KONUYU YAZMAK İÇİN YENİ HESAP AÇMAK ZORUNDA KALDIM.. ÇÜNKÜ ETRAFIMDA BENİ TANIYAN İNSANLARIN BİLMESİNİ İSTEMEM..

EŞİMLE 2,5 YILLIK EVLİYİZ. KIZIMIZ VAR 1,5 YAŞINDA.. EŞİM ÇOK MERHAMETLİ İYİ KALPLİ İNSANLARA İYİLİK YAPMAYI ÇOK SEVEN BİRİ..
BENİ SEVİYOR NA EMİNİM.. AMA EŞİM BÖYLE YAVAŞ VE DURGUN BİRİ.. YA BEN ONUNLA DAHA ONCEDEN KONUSTUM BOYLE ILGIZISIN GOZLERIME BILE BAKMIYORSUN FALAN DIYE ROMANTIK DEGILSIN FALAN DEDIM ISTE BIR ARA DUZELDI AMA SONRA YINE HEYHEYLERI TUTTU.. DUN ARTIK DAYANAMADIM BASKASINA GOSTERDIGIN SEVGIYI BANA GOSTERMIYORSUN BANA DEDIM TARTISTIK VE KARARSIZIM HIC KONUSMAMAYI DUSUNUYORUM DIYORUM YA ODUN KORKUYORUM YA SURDURURSE O DA DIYE.. YANI OZUR DILEMESINI ISTIYORUM NE YAPMALIYIM..

HA BELIRTMEM GEREKEN BISI DAHA VAR BEN ONU COK SEVEN HEP OPMEK SARMAK KONUSMAK KOKLAMAK ISTEYEN BIRIYIM O DA BOYLE SEYLERI SEVMIYOR YANI BOYLE KABUL ETTIM ICINDE BISI YOK KOTU BISI DUSUNMUYORUM AMA BEN DE ROMANTIZM YASAMAK ISTIYORUM...

UMARIM ANLADINIZ KISA YAZMAYA CALISTIM ... NA YAPMAM LAZIM?????

Birkere kendiniz diyorsunuz durgun romantik değil diye.Birinde olmayan bir vasfı ısrarla ondan beklemek yanlış bence.Onu bu şekilde kabul edip sevmeye çalışsanız?İnsanı en çok boşuna olan beklentiler yorar.O yapmıyorsa siz yapın madem istiyorsunuz.Mesela özel bir gün olmasada romantik bir sofra kurun yada ne bileyim canınız sevildiğinizi duymak istiyorsa bana beni sevdiğini söyle duymak istiyorum deyin.Evin içinde şık bir gece elbiseniz varsa onunla gezinin :) Ben sırf kendi keyfim için evde giyiyorum topuklularımı tık tık geziyorum :) Yada açıyorum bir müzik başlıyorum kendi kendime dans etmeye ,arada gidip sırnaşıyorum Genelde çok yorgun ve suratsız eve gelen kociş bakıyorum arada bana bakıp gülümsemeye başlıyor:)İnsan bazen bazı şeyleri ele almalı canı isterse bana eşlik eder istemezse mum ışığında müziğinmi dinler hoş soframda yemeğimide yerim

KESİNLİKLE HAKLISIN YAPTIM AMA ODUN SANIRIM BİŞİ ANLAMIYOR BEN DE YORULDUM ARTIK İKİ GÜNDÜR SURAT YAPIYORUM BANA DUN AKSAM SUREKLI ILGISIZLIGIMDEN SIKAYETCISIN DEDI...YA NASIL ANLATIYIM COK RAHAT BIRAKMIS BENI HER ISTEDIGIMI YAPIORYM KISKANSIN ISTIYORUM

Yanı adam sevmıyormuş .s
Benım eşimde pek öpüş kokuşu sevmez
Ben zorla Şap Şap öperim sarılırım ayaklarında yatarım :) İçine sokulurum :) Terliyorum çekil der banane ya çok özledım kocamı derım oda hemen sarılır.
Biraz yuzsuz olmak gerkiyor bu konularda helekı böyle huyları olan eşlere

Romantızm konusuna gelirsek sadece doğum gunlerınde , evlilik yıldönümünde romntık olur diğer gunler ayda yılda 1 kere çiçek alır.
Senı sevıyorum demez ben zorla syletırım meselaa '' Aşkıımmmm benı sevıyon muuu evett der ne evet tam söyle derım söyler
Ama olsun ya odun modun ben bu adama aşığımmmm

Bakın bu bir tensel uyuşmazlik sorunu. Iki taraf bunu yıllar sonra bile farkedebiliyor.
Eğer sizin ilk iliskiniz eşiniz olduysa siz bu hipnoz altına giriyor ve ona bağımlı oluyorsunuz. Ama onun için durum farklı.
Sevgi ask sadakat başka ten uyumu başka.
Bu nedenle evlilik oncesi deneyimsiz kadınlar bu gibi sorunlarla yillar sonra karşılaşıyor.
Ha siz imza öncesi birlikte olmuş olabilirsiniz ve her şey yolunda olabilir ama o ilk heyecanla şimdiki durumu karistirmamak gerekli.

VALLAH AYNI DESEM YEDİRİR AMA İŞTE BEN BİRAZ DA ONDAN BEKLİYORUM ARTIK SIKILDIM..

VALLAH AYNI DESEM YEDİRİR AMA İŞTE BEN BİRAZ DA ONDAN BEKLİYORUM ARTIK SIKILDIM..
Ben sıkılmıyorum ne bilim huyu oldugunu bıldıgım ıcın kafaya pek takmıyorum. bide benımkı soğuk değildir yanı bana sevdiğni hissettir sadece romantık değil benım odunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…