• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı çok kıskanıyorum...

hazalada

YANLIZIM;ÇÜNKÜ SEN VARSIN
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
669
12
68
Ankara
kızlar yaa benim eşim memur ve masa başı işi yapıyo odada üç kişiler :50::50:iki fıstık gibi sarışın kız bide benim ki :52::52::52:
ona güveniyorum .ama çok kuısskanıyorum akşama kadar onlarla yanlız düşündükçe deli oluyorum yaa:52::52:
benim rahatlamam için ne yapmam lazım yardım edin:18:

kafanızı meşgul tutacak bişeyler yapmanız iyi gelir bence. bi hobi edinin. resim yapın, ne bileyim spor yapın, fotograf çekin :1::1:

Son düzenleme:
aklına öle şeyler getirmiceksin güzel şeyler düşüneceksin seninle paylaştığı seninle geçirdiği güzel anları söylediği güzel sözleri düşünürsen bunları düşünmekten vazgeçersin cnm:1::1:
bide kendini yücelteceksin amann ben onlardan daha güzelim daha zekiyim daha akıllyım daha çekiciyim vs. vs.:1::1:

kocanızın sizi sevdigini biliyorsanız ve ondan eminseniz hiç gerek yok böyle seylere:)o zaten bir sürü fıstık arasından en cok sizi begenmiş ki sizinle evlenmiş diger fıstık gibi hatunlar ilgisini cekseydi sizinle degil onunla evlenirdi...bnce böyle dusunerek kendinizi rahatlatabilirsiniz:)

kocanızın sizi sevdigini biliyorsanız ve ondan eminseniz hiç gerek yok böyle seylere:)o zaten bir sürü fıstık arasından en cok sizi begenmiş ki sizinle evlenmiş diger fıstık gibi hatunlar ilgisini cekseydi sizinle degil onunla evlenirdi...bnce böyle dusunerek kendinizi rahatlatabilirsiniz:)

haklısın :60::60::60:
sagol canım yaa moral oldu :54:

kızlar yaa benim eşim memur ve masa başı işi yapıyo odada üç kişiler :50::50:iki fıstık gibi sarışın kız bide benim ki :52::52::52:
ona güveniyorum .ama çok kuısskanıyorum akşama kadar onlarla yanlız düşündükçe deli oluyorum yaa:52::52:

Ne yapacağınızı değil ama ne yapmamanız gerektiğini söylemek yerinde olur sanırım...

Bu aklınızdan geçenleri kesinlikle eşinize hissettirmeyin...

Ne oradaki "sarışın fıstıklar" ne de başka kadınlar...

Eşinizin sizden başkasına ilgi duyacağını düşünmek bunun gerçekleşmesi yolunda ilk adımdır... Erkekler kıskanıldıkça kendilerinde başkalarının keşfetmesini bekleyen hazineler var zannederler... :51:

ahhh su kadınlar:6:
senle evlenmeden de yokmuydu cnm bırsürü kadın
etrafında ama o seni seçmiş sennle mutlu
bencee bu düşünceleri sil att
güveniysun madem sakın belli etme eşinde üzülebilr cnmm:71:

ah canım bende kıskanç bir kadınım hemde gayet güzel her ortama girdiğimde farkedlien bir kadınım ama bu insanın içinden gelen bir şey kendime güvenim de var ama alıkoyamıyorsun kendini senin durumunda olmak istemezdim açıkçası eşinin karakteri nasıl o da önemli ne kadarlık evlisnz çocuk varmı benimde sana diyeceğim tek şey arkadaşlara katılıyorum aynı durumda olsam kafaya takmamaya çalışırım tapu bende misali kendine bak kendine güven evde öyle bir eş ol ki budefa için içini yemesin seni sevmiş seni beğenmiş seninle evlenmiş ama seni çok iyi anlıyorum artık evli falan da dinlemiyor kadınlar valla allah yardımcın olsun canım:42::42:

ah canım bende kıskanç bir kadınım hemde gayet güzel her ortama girdiğimde farkedlien bir kadınım ama bu insanın içinden gelen bir şey kendime güvenim de var ama alıkoyamıyorsun kendini senin durumunda olmak istemezdim açıkçası eşinin karakteri nasıl o da önemli ne kadarlık evlisnz çocuk varmı benimde sana diyeceğim tek şey arkadaşlara katılıyorum aynı durumda olsam kafaya takmamaya çalışırım tapu bende misali kendine bak kendine güven evde öyle bir eş ol ki budefa için içini yemesin seni sevmiş seni beğenmiş seninle evlenmiş ama seni çok iyi anlıyorum artık evli falan da dinlemiyor kadınlar valla allah yardımcın olsun canım:42::42:

3 yıllık evliyiz canım bir oglumuz var iki yaşını dolduracak haziranda:55::55:
eşim çok az konuşan ve ciddi biri canım
ayy şimdi geldi yanıma bende sayfayı kapattım yaa huylandı adam yarın işe gidince bütün yazdıgın mesajlar okuyacagım diye kızdırıyo beni bir görseniz çıldırdım görecek okuyacak bu konuyu diye:52::52:

Son düzenleme:
canım yaa....:1: çoğu kadın kocasını kıskanır. ama belli etmemek lazım. :34: ben bir ara belli etmiştim de benimki baya bir havalara girmişti. :1:

3 yıllık evliyiz canım bir oglumuz var iki yaşını dolduracak haziranda:55::55:
eşim çok az konuşan ve ciddi biri canım
ayy şimdi geldi yanıma bende sayfayı kapattım yaa huylandı adam yarın işe gidince bütün yazdıgın mesajlar okuyacagım diye kızdırıyo beni bir görseniz çıldırdım görecek okuyacak bu konuyu diye:52::52:[/QUO

okumaz inşalla rahat ol belli eşin seni seven bir adam ciiddi biride at kafandan bunları hayat napıcaksın...

evet, belli edince çok havalanıyorlar :63: eşeen aklına karpuz kabuğu hesabı :9:
mümkünse belli etmemeye çalışın (ben yapamıyorum bari siz yapın :60: )
gözümün önünde kızlar asılıyor, adam yakışıklı napalım :82:

şu "tapusu sende" lafını sevmiyorum ben de... kayınvalidem söylemişti :37: oğlunu kastederek... mal demek istedi oğluna sanırsam :52:

Eşine kıskandığını sakın belli etme, aklında yoksa da sokmuş olursun.:23:Kocalara güveniliyorda bu zamanda kadınlara pek güvenilmiyor.Yapıcak pek bişey yok aslında adam mecbur işe gidecek sen evde güzel olmaya bak eşinin dikkatini çek bakımlı ol kendine ve eşine güven:123:

o kızlar sizden üstün mü??

bence şöle düşünün, kendinizden üstün görmediğiniz kimseyi kıskanmayın !!!

bence kesinlikle eşine bunu belli cnm artık herşeyin ilişkilerin düzeni bozuldu ilişkilerde güven kalmadı kadın erkek farketmiyor artık eşin yapmasa bile karşı taraf onun aklını çelebilir ben eşime belli ettigimde adam havalar giriyor çıldırıyorum ama akıllandım artık bıraktım birazda o beni kıskansın yaaa:5:

ben de fikrimi söyleyeyim; o odada iki pala remzi olabilirirdi.. o zaman sen onu kıskanmazdın ama eğer eşinin aklında seni aldatma fikri olsaydı gider çok rahatlıkla 2 fıstık bulabilirdi.. kısacası herşey eşinde bitiyor. eğer aldatmaya eyilimliyse zaten aldatacaktır. ama karakteri sağlam biriyse kızlar hamamına düşse dönüp bakmaz.. sen eşine güven aklını da fazla yorma.. çünkü kadın milleti kurup kurup olmamış bir aldatmadan yuva yıkabiliyorlar.. sen bunu yapma..

ayy çok zor bi durum hele kocan yakışıklıysa bence hiç güvenmee bende çok kıskancım sevgilmi çokkıskanıyom çok soru soruyom allah sabır versin:84:

ayy çok zor bi durum hele kocan yakışıklıysa bence hiç güvenmee bende çok kıskancım sevgilmi çokkıskanıyom çok soru soruyom allah sabır versin:84:

al işte yangına körükle giden bir arkadas daha ... :60::60::60::60::60::60::62::62::62::62::62::62::62:

ben de fikrimi söyleyeyim; o odada iki pala remzi olabilirirdi.. o zaman sen onu kıskanmazdın ama eğer eşinin aklında seni aldatma fikri olsaydı gider çok rahatlıkla 2 fıstık bulabilirdi.. kısacası herşey eşinde bitiyor. eğer aldatmaya eyilimliyse zaten aldatacaktır. ama karakteri sağlam biriyse kızlar hamamına düşse dönüp bakmaz.. sen eşine güven aklını da fazla yorma.. çünkü kadın milleti kurup kurup olmamış bir aldatmadan yuva yıkabiliyorlar.. sen bunu yapma..

hakkaten o kdr basarılıyız kı senaryo konusunda çok güzel yazıoruzz cok guzel oynuyoruz... düşündüklerimiz olmayınca bi daha asla yapmıcam deyıp tekrar yapıoruz:52::52::52:

Back
X