Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocanızın sizi sevdigini biliyorsanız ve ondan eminseniz hiç gerek yok böyle seylere:)o zaten bir sürü fıstık arasından en cok sizi begenmiş ki sizinle evlenmiş diger fıstık gibi hatunlar ilgisini cekseydi sizinle degil onunla evlenirdi...bnce böyle dusunerek kendinizi rahatlatabilirsiniz:)
kızlar yaa benim eşim memur ve masa başı işi yapıyo odada üç kişileriki fıstık gibi sarışın kız bide benim ki
ona güveniyorum .ama çok kuısskanıyorum akşama kadar onlarla yanlız düşündükçe deli oluyorum yaa
benim rahatlamam için ne yapmam lazım yardım edin:18:
ah canım bende kıskanç bir kadınım hemde gayet güzel her ortama girdiğimde farkedlien bir kadınım ama bu insanın içinden gelen bir şey kendime güvenim de var ama alıkoyamıyorsun kendini senin durumunda olmak istemezdim açıkçası eşinin karakteri nasıl o da önemli ne kadarlık evlisnz çocuk varmı benimde sana diyeceğim tek şey arkadaşlara katılıyorum aynı durumda olsam kafaya takmamaya çalışırım tapu bende misali kendine bak kendine güven evde öyle bir eş ol ki budefa için içini yemesin seni sevmiş seni beğenmiş seninle evlenmiş ama seni çok iyi anlıyorum artık evli falan da dinlemiyor kadınlar valla allah yardımcın olsun canım![]()
canım yaa....kızlar yaa benim eşim memur ve masa başı işi yapıyo odada üç kişileriki fıstık gibi sarışın kız bide benim ki
ona güveniyorum .ama çok kuısskanıyorum akşama kadar onlarla yanlız düşündükçe deli oluyorum yaa
3 yıllık evliyiz canım bir oglumuz var iki yaşını dolduracak haziranda
eşim çok az konuşan ve ciddi biri canım
ayy şimdi geldi yanıma bende sayfayı kapattım yaa huylandı adam yarın işe gidince bütün yazdıgın mesajlar okuyacagım diye kızdırıyo beni bir görseniz çıldırdım görecek okuyacak bu konuyu diye[/QUO
okumaz inşalla rahat ol belli eşin seni seven bir adam ciiddi biride at kafandan bunları hayat napıcaksın...
kızlar yaa benim eşim memur ve masa başı işi yapıyo odada üç kişileriki fıstık gibi sarışın kız bide benim ki
ayy çok zor bi durum hele kocan yakışıklıysa bence hiç güvenmee bende çok kıskancım sevgilmi çokkıskanıyom çok soru soruyom allah sabır versin:84:
ben de fikrimi söyleyeyim; o odada iki pala remzi olabilirirdi.. o zaman sen onu kıskanmazdın ama eğer eşinin aklında seni aldatma fikri olsaydı gider çok rahatlıkla 2 fıstık bulabilirdi.. kısacası herşey eşinde bitiyor. eğer aldatmaya eyilimliyse zaten aldatacaktır. ama karakteri sağlam biriyse kızlar hamamına düşse dönüp bakmaz.. sen eşine güven aklını da fazla yorma.. çünkü kadın milleti kurup kurup olmamış bir aldatmadan yuva yıkabiliyorlar.. sen bunu yapma..