çok özledim kocacım sana kocacım demeyi ayrılalı 1 sene oldu tam seni unutamıyorum yavrumuz büyüdü haziranda 2 yaşına girecek ayrıldığımızda 6 aylıktı bi görsen aynı sen ama sen görmüyosun,özlemiyorsun,hiçmi merak etmiyorsun yavrumuzu bitmedimi kinin,öfken bilsen ben ne acılar çekiyorum sen rahatmısın,mutlumusun.anneni dahamı çok sevdin başarısını birlikte kutluyorsunuz tebrik ederim seni bana çektirdiğin mesajlar yıkmadı beni sen evlenmedin yalan söylüyorsun.sende beni seviyorsun ama annen daha ağır basıyor değilmi bassın bakalım.oğlumla mutluyum onu çok seviyorum biliyomusun en çok ne zoruma gidiyor oğlum babalı çocukları görünce bana bakıyor nası masum oluyor sanki ''anne babam nerde nie yok der gibi içim nası yanıyor işte o zaman çok kötü oluyorum.anlayamadığım neden oğlunu görmek istemiyorsun hadi benden nefret ettin ondandamı ettin? beni aldatmana,tokatlamana evden kovmana rağmen seni seviyorum bilmiyorum nie hayat çok garip anlam veremiyorum hayata o kadar yalnızımki kedimden bile bıktım.cok güçsüzüm,çaresizim kolum kanadım kırık hiçbişey yapmak istemiyorum sen gelsen bile geçmez gibi acıya çok alıştım mutluluk neydiki unuttum hep senle olan anılarımızı hatırlıyorum zaten unutmak istemiyorum ki.söylesene sende benim gibimisin.....