Kocamı çok seviyorum ama kv...

Eşinizi annesine tek göndermeyin hiçbiZaman gerekirse sadece bi köşede oturun ama yanında olun. Ben öyle yapardım tabi şuan çok sıcak hemen olmaz eşinizde bi süre gitmezse belki annesi oğlunu kırdığını anlar yine size kabahat bulur ama bu zaten artık standart oldu

Eşinizi annesine tek göndermeyin hiçbiZaman gerekirse sadece bi köşede oturun ama yanında olun. Ben öyle yapardım tabi şuan çok sıcak hemen olmaz eşinizde bi süre gitmezse belki annesi oğlunu kırdığını anlar yine size kabahat bulur ama bu zaten artık standart oldu
Zaten sık göremiyoruz uzaktayız o yüzden bir süre o da görmeyecek. Ama gormemiz gerektiginde ne olacak onu bilemiyorum

Zaten sık göremiyoruz uzaktayız o yüzden bir süre o da görmeyecek. Ama gormemiz gerektiginde ne olacak onu bilemiyorum

Annemden biliyorum daha önce birine daha yazmıştım.
Benzer şeyleri yaşadı annem yüzüne baka baka küfür de işitti.
Ama babam hep yanındaydı bayramdan bayrama giderdik dedeme. Üstelik babamın annesi üvey ama o büyütmüş babamı küçükken üveyliğini de yapmış banam ona rağmen hürmetsizlik etmedi annemde hep yanındaydı. O konuları hiç açmadı afedersiniz yanında sepet gibi gitti geldi babamın lafını da yapmadı.samimi de olmadı yani tam anlamıyla uzaktan misafir gibi otururdu gelirdi yine babamla . Hiçbişeye elini sürmezdi. Şimdi düşünüyorum çok asil bir davranış.

Aradan 30 yıl geçmiş şimdi üvey babaaanne dediki annemi çok takdir ediyorum bunlar bunlar oldu ama o hep nereye gitse babanın yanındaydı hiçbiryere yalnız bırakmadı hep arkasında durdu dedi anneme söyledim ağladı napiyim kızım annemden böyle gördüm dedi. Sonuç ; 35 senelik mutlu bir evlilik acısıyla tatlısıyla

Annemden biliyorum daha önce birine daha yazmıştım.
Benzer şeyleri yaşadı annem yüzüne baka baka küfür de işitti.
Ama babam hep yanındaydı bayramdan bayrama giderdik dedeme. Üstelik babamın annesi üvey ama o büyütmüş babamı küçükken üveyliğini de yapmış banam ona rağmen hürmetsizlik etmedi annemde hep yanındaydı. O konuları hiç açmadı afedersiniz yanında sepet gibi gitti geldi babamın lafını da yapmadı.samimi de olmadı yani tam anlamıyla uzaktan misafir gibi otururdu gelirdi yine babamla . Hiçbişeye elini sürmezdi. Şimdi düşünüyorum çok asil bir davranış.

Aradan 30 yıl geçmiş şimdi üvey babaaanne dediki annemi çok takdir ediyorum bunlar bunlar oldu ama o hep nereye gitse babanın yanındaydı hiçbiryere yalnız bırakmadı hep arkasında durdu dedi anneme söyledim ağladı napiyim kızım annemden böyle gördüm dedi. Sonuç ; 35 senelik mutlu bir evlilik acısıyla tatlısıyla
Gercekten çok asilmiş anneniz eli öpülesi.. Ben bu kadar soğukkanlı durabileceğimden emin değilim ve karşı taraf da ağzını kapatıp oturacakmış gibi gelmiyor bana hiç. Yani bugune kadar gördüğüm öyle. Kendi ailem sonuna kadar arkamda asla boyun eğdirmezler bana. Bu yüzden onlara da konduramiyorum kendime de susup yanlarında olmayı. O kadar üzülüyorum ki

Hanımlar buranın sıkı takipçisiyim. Yazıp yazmamakta çok kararsızdım hala da öyleyim. Ben yeni evliyim. Evlendiğimden beri eşimle ufak sürtüşmeler yaşıyoruz tabiki birbirimize alışmaya çalışıyoruz ama onun dışında çok mutluyum çok seviyorum. Kv beni bugüne kadar çok kırdı ama hiç saygısızlık yapmadım eşim de her zaman sakın birebir tartışmaya girme der.
Benim en son canıma tak etti ve çok ağırıma giden bir hareketini kv ye söyledim. Daha kendimi ifade edemeden bi bağırış çağırış eski konuları ortaya dökmeler falan ama ben hiç sesimi yukseltmedim derdimi anlatmaya çalıştım sonra da guzelce vedalaşıp kapattım.
Sonra eşimi arayıp benim hakkımda bir doldurmuş ki ben hala kalbini mi kırdım ki gider elini operim derken ne namusum kalmış ne ailem ne manyaklıgım. En son da sen zaten 2 3 seneye bunu boşarsın diye ağlayıp sızlamış. Resmen kadın açmış ağzını ben bunu nasıl doldururum diye herşeyi yapmış. Ama ne masum roller ne mağdur anne, ne oğlum mutlu olsun biz katlanırız halleri.
Ben bu konuşmayı eşimin telefonundaki bir program sayesinde bulup dinledim ki yutamadım o lafları günlerce ağladım. Eşim bana hiçbir şey demedi hatta bana benim yanımda olduğunu göstermek icin daha iyi davranmaya başladı. Ben biliyordum bunun olacağını bu yuzden birebir tartışma dedim ben seni de biliyorum annemi de dedi. Bir daha görüştürmem sizi dedi konuyu kapattı. Ama benim içim içimi yiyor. Ailesi sonuçta her gittiğinde ben yokum diye sorun çıkacak eşime yuklenecekler. Burada okuduklarımdan öğrendiğim kadarıyla görüşmeyenler çok da mutlu olmuyor. Ben ne yapmalıyım sizce?Eşim zamanla dolduruşa gelip değişir mi? Cok uzun oldu özür dilerim ama çok doluyum..
annesi konusurken onu susturmamis dinlemis ise ki geneli boyle yapar ve iyice azdirirlar senin yaninda olmus olmuyor

Eee birebir tartışmaya girme demeyi biliyorsa anasının koca cenesini kapattirmayi da bilsin bi zahmet. Kadin senin sinirini ziplatsin, sen sus, oldu. Kim ne derse desin eslerde bitiyor olay. Annesine esimle uğraşmaktan vazgecince görüşelim dese problem çözülur de o kiymetli analarina kiyamazlar tabi. Varsın üzülen eşleri olsun.

Eee birebir tartışmaya girme demeyi biliyorsa anasının koca cenesini kapattirmayi da bilsin bi zahmet. Kadin senin sinirini ziplatsin, sen sus, oldu. Kim ne derse desin eslerde bitiyor olay. Annesine esimle uğraşmaktan vazgecince görüşelim dese problem çözülur de o kiymetli analarina kiyamazlar tabi. Varsın üzülen eşleri olsun.
Yani ben annesinin susacagina da inanmıyorum çünkü eski konuları açıp açıp sızlanan, kendine yanlış yapanı unutmayan bir insan. Ben de onun şerrinden korkuyorum şu an.

Yani ben annesinin susacagina da inanmıyorum çünkü eski konuları açıp açıp sızlanan, kendine yanlış yapanı unutmayan bir insan. Ben de onun şerrinden korkuyorum şu an.

Susar susar. Oğluyla görüşmeme gibi bir durum olsa nasılda susar da eşin görüşmeyin demek yerine olaya el atarsa tabi.

Susar susar. Oğluyla görüşmeme gibi bir durum olsa nasılda susar da eşin görüşmeyin demek yerine olaya el atarsa tabi.
Konuyu kapattı eşim ben açmaya çalışınca kızıyor düşünüp üzüyorsun kendini diyor. Ama ben dökemedim içimi ve o kadar doluyum ki. O da ne yapacağını bilemiyor bence çünkü annesini biliyor. Bana diyor ki seni oraya götürüp de annemin bi laf edip seni ağlattığını görürsem işler cok daha kötü olur en iyisi görüsmemen diyor

Annesine kızıp eşinizin başının etini yemeyin sakın hata edersiniz umursamıyor görünün artık. Kavga ederseniz annesini sevimdirmiş olırsunuz erkek mantığı bu sefer annem dırdırcıysa karımda dırdırcı diye düşünmeye başlar. Hiç önemsemez bu sefer

Annesine kızıp eşinizin başının etini yemeyin sakın hata edersiniz umursamıyor görünün artık. Kavga ederseniz annesini sevimdirmiş olırsunuz erkek mantığı bu sefer annem dırdırcıysa karımda dırdırcı diye düşünmeye başlar. Hiç önemsemez bu sefer
Konuşamıyorum ki zaten birkaç kez konuşmaya çalıştım baktım o beni susturuyor ben ağlıyorum bıraktım ben de. Ama içime ata ata hasta oldum artık günlerdir ağlıyorum tek başıma. İnsan kendini savunmak istiyor iftiraları yutamıyor kocası onu yanlış anlamasın istiyor maalesef

Kocamdan biliyorum kafasında sizinle ilgili bir tereddüt olsa gelip kendisi konuşur zaten. Annesinin yaptığınıda yediremez konuştukça unutmayınki o konuşmada kötüleyeceği kişi annesi.
Oyüzden mağdem ki arkanızda toplayın kemdinizi lüzumsuz bi insan çünkü o kişi. Öz anneniz yapsa yediremeseniz tamam ama alt tarafı kv. Eşiniz sizi savunduktan sonra dünya sırt çevirse nolur ki... Size zararda veremez. Üstüne bişeyde yapamaz çünkü bu sefer oğlunu da kaybeder

Back
X