Kocamı çok seviyorum

aymirasedef

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
11
3
86
34
Arkadaşlar merhaba ben 24 yaşındayım ve biraz tecrubesizim beni bilgilendiriseniz sevinirim şimdiden teşekkürler dün gece eşimle tartıştık olur olmucak şey yüzünden kısaca özetleyim (eşimle birlikte kayinvalidemde kalıyoruz şuan çünkü çalışıyoruz kayinvalidem çocuğa bakiyo ve ben eşime dedim ki aşkım benim eve gitmem lazım bebegimle kendi kiyaferlerimi almam lazım dedim bişey demedi sonra gece bi iki duble bişey içerken aklına geldi ve soylemeye başladı ben gitmek istemeden gidilmez sen oraya gidip napican ne işin var falan yani kıskanç bişeyler yapcam saniyo ve birbirimize girdik seni bosucam diyo küçücük biseyde ve sabaha kadar ağladım ben onu çok seviyorum napmam gerek lütfen yardım edin

Öncelikle ben 24 yaşında çocuğu olan bir kadını tecrübesiz sayamıyorum kusur bakmayın.
İçki alınca hep böyle mi yapar?

kusura bakma da şizofren mi bu adam?

ne yapıcaksın eve gidip onu aldatacak mısın sanıyor?

Bu adamı bu kadar sevmesen iyi edersin bana böyle imalar edip yaftalar yapıştıran adamdan buz gibi soğurum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…