Kocamı dinlemelimiyim yoksa beni aşağı mı çekiyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ruyacik89

hayatın umut dolu huzurlu olsun prensesim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2010
1.058
-753
318
İngiltere
Yurtdışındayım ve çoook yalnızım , annem gelmişti geçtiğimiz haftalarda aklı kalmasın diye Türk bir komşuyla tanıştırdı beni , bir iki kere kahve içtik, 2-3 haftadır da görüşmedik. Eşim önce dediki seni kaale almıyorlar ondan görüşmüyorlar , kavga ettim neden öle diyorsun diye vakit olmadı, bugün laf arasında kocasıyla kahve içmeye çağırıyım bir gün dedim , onlar pek sizinle ilişki kurmak istemiyor farkındasın değil mi dedi, siz kim dedim (annemi kastetti bence) sonra hamileyim ya bebeğin ve sen dedi, eşim niye böle diyor onlarla görüşmedi bile, haklı olup olmadığını bilemem ama cesaretimi kırıyor , zaten yurtdışında insanlarla tanışmakta zorlanıyorum çekingen bir yapım var bu konuşmaları beni iyice aşağı çekiyor , neden böyle davranıyor , ben ne yapmalıyım sizce?

Yazık sana ya eşin ne kadar da saçmalamış.. Kahve içmeye çağır ve kendin karar ver görüşmeye değer mi veya seninle görüşmek istiyorlar mı.

Görüşmeye devam edip kararı siz verin insan zaten hissediyo frekansın tutup tutmadıgını karsıdakinin hoşnut olup olmadığını vs.

Sırf kocanın bu lafına hırslanıp, bir sürü arkadaş edinmelisin. sonra da kim kimle görüşmek istiyormuş ona bir güzel göstermelisin.

Yurtdışındayım ve çoook yalnızım , annem gelmişti geçtiğimiz haftalarda aklı kalmasın diye Türk bir komşuyla tanıştırdı beni , bir iki kere kahve içtik, 2-3 haftadır da görüşmedik. Eşim önce dediki seni kaale almıyorlar ondan görüşmüyorlar , kavga ettim neden öle diyorsun diye vakit olmadı, bugün laf arasında kocasıyla kahve içmeye çağırıyım bir gün dedim , onlar pek sizinle ilişki kurmak istemiyor farkındasın değil mi dedi, siz kim dedim (annemi kastetti bence) sonra hamileyim ya bebeğin ve sen dedi, eşim niye böle diyor onlarla görüşmedi bile, haklı olup olmadığını bilemem ama cesaretimi kırıyor , zaten yurtdışında insanlarla tanışmakta zorlanıyorum çekingen bir yapım var bu konuşmaları beni iyice aşağı çekiyor , neden böyle davranıyor , ben ne yapmalıyım sizce?
Eşin nerden biliyor neye dayanarak bunları söylüyor?

Koca da destek mi köstek mi belli değil. Her konu da mı böyle acaba
Arkadaş konularında genelde böle kendinizde görüştüğü arkadaşı doru dürüst pek kimse yok, biri tanıştırırsa kardeşi filan onlarla arkadaşlık kuruyor , yalnız genelde

Arkadaş konularında genelde böle kendinizde görüştüğü arkadaşı doru dürüst pek kimse yok, biri tanıştırırsa kardeşi filan onlarla arkadaşlık kuruyor , yalnız genelde
Seni kıskanıyor, aksine vakit geçirebileceğin insanlar olduğu için mutlu olması lazım. Sen kendin karar ver seninle olmak isteyip istemediklerine. Eşinin lafına bakma.

Seni kıskanıyor, aksine vakit geçirebileceğin insanlar olduğu için mutlu olması lazım. Sen kendin karar ver seninle olmak isteyip istemediklerine. Eşinin lafına bakma.
Neyi kıskanıyor? İnsanlarla tanışabiliyor olmamı mı? Kendi yapsmadigi icin mi? Aile mi mi ?benim Arkamda olmalarini mi?

Neyi kıskanıyor? İnsanlarla tanışabiliyor olmamı mı? Kendi yapsmadigi icin mi? Aile mi mi ?benim Arkamda olmalarini mi?
Kendisi bu şekilde vakit geçiremiyor belliki arkadaşları ile o yüzden senin de geçirmeni istemiyor, ama hoşnut değil bişeylerden. Kısacası saydığın herşeyi kıskanıyor olabilir. Ona ne ki yani.. Pıstırmak istiyor seni.

Ayrıca o insanların seni istemediklerini sezse bile bu şekilde söylenmez. İnsan üzülür, cephe alabilir, kırılır.

Farkındayım çok rahatsız oluyorum bu durumdan ama ne yapacağımı bilmiyorum

Güçlü olup tuzağına düşmeyeceksiniz.
Her çıkışmasına üzüntüyle cevap vermeyeceksiniz.
Gayet mutlu ve 'Aaa öyle mi ne güzel' vs. tarzında cevap vereceksiniz.
Yani size 'Onlar sizi istemiyor' derse siz de mutlu bir sesle 'Yoo ben öyle hissetmedim. Ama onlar öyle düşünüyorsa olsun. Canları sağolsun benim yine de kanım kaynadı asla üzülmem' diyip gülümseyeceksiniz.
Daha da ileri gidebilir. Acıtacak sözler söyleyebilir.
Karşı ataklarına aynı şekilde cevap verip asla üzüntüyle konuşmayıp, kendinizi tuzağa çekmeyeceksiniz.
İstediğini ona vermeyeceksiniz.
Yoksa bu durum daha da ilerleyebilir.

Kendin kadını çağır kahveye .öyle karar ver zsten istemese ya reddeder ya tlf cevap vermez falan anlarsın bi şekilde .görüşmeye devam ederseniz o başkasıyla tanistirir ,o başkası ile derken bi bakmisiniz çevreniz olmuş. .Eşinizin ne yapmaya çalıştigi belli çoğu erkek kafası misali sen bişey yapamazsin bana muhtacsin havalarında

Güçlü olup tuzağına düşmeyeceksiniz.
Her çıkışmasına üzüntüyle cevap vermeyeceksiniz.
Gayet mutlu ve 'Aaa öyle mi ne güzel' vs. tarzında cevap vereceksiniz.
Yani size 'Onlar sizi istemiyor' derse siz de mutlu bir sesle 'Yoo ben öyle hissetmedim. Ama onlar öyle düşünüyorsa olsun. Canları sağolsun benim yine de kanım kaynadı asla üzülmem' diyip gülümseyeceksiniz.
Daha da ileri gidebilir. Acıtacak sözler söyleyebilir.
Karşı ataklarına aynı şekilde cevap verip asla üzüntüyle konuşmayıp, kendinizi tuzağa çekmeyeceksiniz.
İstediğini ona vermeyeceksiniz.
Yoksa bu durum daha da ilerleyebilir.
Bir an böle bir insanla yasamaktansa , ayri olmak uzak durmak daha kolay geldi , ne kadar zor dediklerinizi uygulamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X