- 31 Ağustos 2025
- 13
- 7
- 1
- 26
- Konu Sahibi minikidsaank
Merhaba. 7 yıllık evliyim. Bir tane çocuğum var. 32 yaşındayım. Ne yazık ki yanlış bir karar verdim ve yanlış bir adamla evlendim. Neden yaptın demeyin . Olıuor işte .. küçükken aileden sevgi görmedim . Bu manyak beni seviyor diye sırf onu sevmeye sevmeye evlendim. Bugün ne oldu ben iki yaşında çocuğumla oturuyorum. Çocuğum Tv izliyor ekran saatiydi ben de gözümü kapattım biraz uyuyup kalkcam hazır o Tv izlerken. Tam gözümü kapattım dalmak üzereyim. Kafama bir şişe su döktü. Tabi çocuğum da ıslandı yanımda. Bide kulağında Airpod kulaklıkla kız kardeşi ile konuşıuor gülüm gülüm diye.. ben kalktım ne yapıyorsun deli misn dedm . Uyumayacaksın dedi. Bu saat uyku saati değil. Çocuğun yanında Tv izleyeceksin dedi . Benm kafa döndp kalktım vuracaktım o hareket yaptı bana vuracak gibi. Tabi kulağımda kulaklık kardeşine cevap veriyor bi yandan vuramadı ben bağıracağım diye. Odadan çık dedim bağırdm çıkmadı . Gittim yakasından tuttm dışarı atacağım o da bana vurmaya çalıştı. Yüzüme vurdu. Ben de gözlüğü vardı yapıştırdım suratına airpodu düştü. Onu almak için eğilince de tekmeyi vurdum çıktı dışarı..vicdanın sızlamadı mı diyor. Asla dedm az bile yaptım. Hiç sevmiyorum çok mutsuzum boşanmak istiyorum Rabbim bana yardım etsin tez vakitte bu deliden kurtulayım dua edin arkadaşlar..