Kocamı dövdüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi biz olması gerekeni ne kadar yazarsak yazalım bu ailenin gerçeği farklı tıpkı ülkedeki binlerde ailenin birbirine benzememesi gibi çocuk için kötü bunlar evet fakat çocuğa vurdu eşim onu dövüyor hergunu diye bir konu okumak istemem Birbirinize vurmak yerine ayrılmayı düşünmeniz mümkünmü şartlarınız nasıl.Birde delirtio delirtio sen niye böyle oldun diyecek halim yok tabiki size bir insan bu hale bit günde bir olay ile gelmez

Kendinizi ve cocugunuzu kurtarmaya bakin. Siddet kimden gelse de kabul edilemez, ama adam karsilik verse sizi de cocugunuzu da öldürebilir. Kac örnek var. Allah korusun.

Kesinlikle siz haklısınız kadınla erkeğin gücü bir değil hiç oralarda eşitlik kasıp şiddet uygulamayın ılıklığı kasmayacağım. Çocuğunuzun mental sağlığı için en kısa sürede boşanın. Çocuk herifi bırakın kendi halinde okurken bile uyuz oldum.

Bu manyak adam bu şiddetin rövanşını almaz mı?? Şiddetin her türlüsü sıkıntı ama madem manyak ,madem annenizi öldürmekle tehdit eden biri sizden intikam almaz mı?? Kafamda adamın karakteri oturmuyor siz zaten evi geçindiren tarafsınız bu adamla yıllardır evlisiniz sonradan sonraya çocuk yapmaya karar vermiş bu manyakla yaşadığınız eve birde masum bir yavruyu eklemişsiniz çocuk olmadan kurtulmak aklınıza bile gelmemiş önceden böyle değildi çocuktan sonra oldu demeyin yemez.Eşinizi dövme konusuna gelince aklıma yatmadı bu manyak buna izin vermezdi hadi bir cinnet geçirdin yaptın sonrasında hadi namazı kılıp yatıyorum diye burada rahat rahat yazamazsın....
İşte kadının da adamdan geri olmadığını fark ettnz

Boşanmama sebebini doğru dürüst açıklamamanızdan inanmadım. Neye yorum yapıcaz cidden onu karıştırmayın bunu karıştırmayın kek tarifi verelim o zaman?
2 yaşındaki çocuğu tv karşısına oturtup ekrana kitleyip uyumamalısınız zaten.1 odalı evde ne mal olduğu belli adamdan çocuk yapılmaz.
Karı koca hayatını mahvetmek için mi çocuk yaptınız? Aman çocuk olsun artık diye bencilce duygularla mı?
Kime ne anlatıyoruz gerçi ya

O küçücük çocuğa yazık değil mi. Anne babasının tekme tokat birbirine girdiği bir evde mi büyüsün istiyorsunuz? Çocuk evlenir evlenmez de olmamış, yıllar sonra çocuk yapmışsınız, bu adamdan iyi bir baba olacağını mı düşündünüz?
Boşanamıyorum, tehdit ediyor demişsiniz. Adamı dövmüşsünüz ama size ciddi bir karşılık vermemiş. Onu bunu tehdit eden bir adam gelir sizi döverdi. Tehditlerinin samimi olduğunu düşünmüyorum, boşanın

Esiniz çok sinir bozucu bir şey yapmış. Yaşadığınız sinir harbini anlıyorum ama keşke çocuğunuzun önünde yapmasaydiniz. Annesinin babasına şiddet uygulamasını görmesi çok kötü.
İlişkiniz lackalasmis, bir an önce bosanmalisiniz.

Boşanmama sebebini doğru dürüst açıklamamanızdan inanmadım. Neye yorum yapıcaz cidden onu karıştırmayın bunu karıştırmayın kek tarifi verelim o zaman?
2 yaşındaki çocuğu tv karşısına oturtup ekrana kitleyip uyumamalısınız zaten.1 odalı evde ne mal olduğu belli adamdan çocuk yapılmaz.
Karı koca hayatını mahvetmek için mi çocuk yaptınız? Aman çocuk olsun artık diye bencilce duygularla mı?
Kime ne anlatıyoruz gerçi ya
Ben tehdit olayına inanmadım hadi dürüst olalım söylediği kadar tehlikeli bir manyakla yaşayıp onu dövmek sonrada bir şey olmamış gibi buraya rahatça yazmak istediği mesajlar olmayınca hadi gidip yatıyorum bu demek ne kadar mantıklı????

Oh iyi etmişsiniz. Az bile yapmışsınız.
Yapmayın şiddetin her türlüsü yanlış adamı dövecek gücü var evde çalışan sadece kendisi ama boşanacak gücü yok.Bile bile sonradan çocuk yapmasına girmiyorum bile ,yanlış davranışı alkışlamayalım

Lütfen çocuğumla ve anneliğimle ilgili yorum yapmayın olur mu rica ederim🌸 o

Oldu yapmayız🙄🙄o çocuk sahane bir ortamda büyüyor, muhtemelen dengeli ve normal bir insan olacak 🙄🙄

Boşan kac ablacim neyi bekliyorsun?? Bu arada iyi yapmışsın pısıp köşede durmamışsın takdir ettim.

Ay yine ne kadar minnoş insanlar toplanmış. Ben uyurken gelip kafamdan su dökecek adam ben o bardağı onun g.tune sokmicam. Oldu. Milletin şımarık yetiştirdiği bu pislikleri bir temiz dövmek gayet de cennetten çıkmadır.

Ay yine ne kadar minnoş insanlar toplanmış. Ben uyurken gelip kafamdan su dökecek adam ben o bardağı onun g.tune sokmicam. Oldu. Milletin şımarık yetiştirdiği bu pislikleri bir temiz dövmek gayet de cennetten çıkmadır.
Siz olayı kendinizce değerlendiriyorsunuz,zaten bizim gibi kadınlara bunu yapamaz erkekler aklına getirmez konu sahibinin anlattığı tipte bir erkeğe yapamazsın boşanmaktan anneni öldürmesinden korktuğun adama bunu yapman mümkün değil diyoruz .Şiddetin karşılığı şiddet değildir sana yapılsa eminim boşarsın ayrılırsın çünkü kişiliğine büyük saygısızlık tekme tokst girmezsin çünkü güç eşitliği yok adam müsaade ettiği kadar vurursun sonra adam karşı atağa geçince ne olacak???

Ben tehdit olayına inanmadım hadi dürüst olalım söylediği kadar tehlikeli bir manyakla yaşayıp onu dövmek sonrada bir şey olmamış gibi buraya rahatça yazmak istediği mesajlar olmayınca hadi gidip yatıyorum bu demek ne kadar mantıklı????
Heh aynen öyle, ben manyakla, tehdit edenle yaşayan gördüm, onların hiç biri adama böyle tekme tokat saldırmayı bırak suyu korkuyla içerdi adamın siniri atmasın diye.

Heh aynen öyle, ben manyakla, tehdit edenle yaşayan gördüm, onların hiç biri adama böyle tekme tokat saldırmayı bırak suyu korkuyla içerdi adamın siniri atmasın diye.
Aynen böyle ağzını yaya yaya geniş geniş yok suratına vurdum yok tekme attım... yemezler boşan diyene de manyak annemi öldürür diyor seni öldürmeyeceğinin gece gırtlağına çökmeyeceğinin garantisini nereden aldın?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X