kocami karsilama gunlugum buyrun :)

delimideli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
2.388
2.411
178
Arkadaslar bende bakimsiz bi kadinim 3seneye girdim evlilikte
Ev kadiniyim 24yasindayim
simdi bi konu okudum evli kadinlarin kocasini karsilama konusu falan kendimi yipranmis hissettim baya bi gardropumda aman aman tasarcasina kiyafetim yok su anda alma gibi ihtimalimde yok bahara kadar
Esimde asiri bakmli degldir ama oyle pijamali oturmaz vs
ben artik karar verdim zorunlu hissedicem buraya yazinca
Sunuda solucem ben kendim icin yapiyprum kocamin ilk askiyim
beni her halimle asik olan nadir erkeklerdsn biridir nazar degmesin herkese bole bi ask nasip etsin :)
Neyse evde o kadar saldim ki kendimi bazi seyleri solemye utaniyorum ayrica esimide daha ozendirticem kendisine
neyse basaricam ordaki aldigin tavsiyeler ve kendimce planladigim seyleri yapicam artk su an aklimda klasim seyler var zaten her gun kocam isten gelmeden mis gibi karsilicam hemdr kendim enerjik olcam :)
Buyrun destek olun bana
telefondan girdigim icin resin atamam japaliyim zaten hos olmaz telfondan resim zor atiom zatn

Nasıl saldınız kendinizi,ya da ne gibi seyler yapacaksınız artık düşündünüz mü ?

Arkadaslar bende bakimsiz bi kadinim 3seneye girdim evlilikte
Ev kadiniyim 24yasindayim
simdi bi konu okudum evli kadinlarin kocasini karsilama konusu falan kendimi yipranmis hissettim baya bi gardropumda aman aman tasarcasina kiyafetim yok su anda alma gibi ihtimalimde yok bahara kadar
Esimde asiri bakmli degldir ama oyle pijamali oturmaz vs
ben artik karar verdim zorunlu hissedicem buraya yazinca
Sunuda solucem ben kendim icin yapiyprum kocamin ilk askiyim
beni her halimle asik olan nadir erkeklerdsn biridir nazar degmesin herkese bole bi ask nasip etsin :)
Neyse evde o kadar saldim ki kendimi bazi seyleri solemye utaniyorum ayrica esimide daha ozendirticem kendisine
neyse basaricam ordaki aldigin tavsiyeler ve kendimce planladigim seyleri yapicam artk su an aklimda klasim seyler var zaten her gun kocam isten gelmeden mis gibi karsilicam hemdr kendim enerjik olcam :)
Buyrun destek olun bana
telefondan girdigim icin resin atamam japaliyim zaten hos olmaz telfondan resim zor atiom zatn
24 yaşındaymışsın henüz bi deee yaşınızın verdiği güvenle çok güzel sonuçlar çıkabilir ;)

Tesekkut ederim mesajlarinz icin bi kac gundur annemdeydim ablamin nisani vardi o yuzden giremedim
bugun evimi temzledm vs guzelce dus
sonta hafif makyaj kotvpantoln
bady cok begendi kocam :) yatinda elbise giyicm

saçların uzunsa hafif dağınık bi topuz,
göz kalemi ve belli belirsiz bir ruj
altına tayt, üzerine bir tunik çok şık oluyor

evde her an davete gider gibi giyinmek mümkün değil
ama temiz olmak, hoş bir koku, epilasyona dikkat etmek,
yapılabilir şeyler

bu şekilde olduğumda ben kendimi çok mutlu hissediyorum
çok masraflı da değil, pazarlarda bile çok güzel ev kıyafetleri var:KK51:

ay sen benim kv yi görsen, işlerini bitirir hemen duşunu alır
sonra altına mutlaka diz altı dar etek giyer, üzerine şık bir bluz
eteğe uygun deri, düz terlik
saçlar her gece yatmadan sarılır zaten
şıkır şıkır salınır
görümcem ve ben onun yanında paçoz kalırız:KK23:

Bende artik dikkat ediom cnm su anda taytm falan yokta pantilin penyr saclarim uzun degl ama topluom makyajdan hoslanmior esim ozel gunler disinda
yapmiom o yuzden
su anda gayet normal giyindim

Kalkar kalkmaz artik giyiniyorm gercekten enerjik hissediyorim kendimi isler bitince hemn dua atarkm zaten kendmi

Sonrada kocamin gözü neden disarida :) zararin neresinden dönersen kar.
Ben fulltime calistigim icin zaten her gün süslü püslüyüm, haftasonlarini pek evde gecirmeyiz, gecirsekte ben makyajsiz (hafif ama), uzerimde hos birseyler olmadan dolasamam.

Kadin dedigin her gün dusunu almali, hafif bi makyaj yapmali, temiz ve güzel giymeye özen göstermeli. Bunun evli olup olmamakla alakasi yok, kendini iyi hissetmek icin yapmalisin. Sen kendini iyi hisset ki kocana da ver bu enerjiyi. Adam eve zevkle gelsin ;)

selam,bdv dışında konu kapatılmıyor. ama emin olmak için munea yazdım. ona göre gerekeni yaparım

Sonrada kocamin gözü neden disarida :) zararin neresinden dönersen kar.
Ben fulltime calistigim icin zaten her gün süslü püslüyüm, haftasonlarini pek evde gecirmeyiz, gecirsekte ben makyajsiz (hafif ama), uzerimde hos birseyler olmadan dolasamam.

Kadin dedigin her gün dusunu almali, hafif bi makyaj yapmali, temiz ve güzel giymeye özen göstermeli. Bunun evli olup olmamakla alakasi yok, kendini iyi hissetmek icin yapmalisin. Sen kendini iyi hisset ki kocana da ver bu enerjiyi. Adam eve zevkle gelsin ;)
Kocam beni aldatnaz kkimse %100 guvenmezken ben %1000gvenirim
cok sukur .. Kebdim icin artk bakiyorum kendime

cok guzel bi konu açmıssınız aslında burda değişik fikirler giyim saç makyaj bunlarla ilgili bilgileri paylasmak lazm bende çalısan bi bayanım ve bir cocugum var ama kendimi sürekli koşulluyorum bir gün sonrasının planını yapıyorum değişik fikirlker üretmeye çalısıyorum eşim eve gelince tabiki aksam çocugumzla vakıt geçirip yemek yedikten sonra oğluşumu uyuttuktan sonra eşim için hazırlanırım ona meyve tabagı çerez tab. ve benzeri şeyler hazırlarım kimi aksam film izleriz kimi akşam basbasa mum ışıgında güzel bi ortam hazırlar otururuz kımı aksamda ona ozel hazırlagım seyleri değerlendiririmm bunlarla ılgılı fikri olan bayanlar bence paylasmalı

Back
X