Kocamin 10 yas Genclesme Sendromu

Gobeginden yag aldirmak disinda hepsi mantikli. Liposaksin tehlikeli bir olay, gecenlerde eski Turkiye guzelimiz o ameliyatta hayatini kaybetti Allah korusun riske girmeye degmez. Spor yaparak vermek daha mantikli.

spor yaparak gobeğini ertsın kendını hem ıyı hısseder ve hemde tazelenır gerek yok boyle şeylere.sağlıklı beslense yeter.cılt içinde aynı şekılde uyku duzenı onemli.

Konu sahibi çok teşekkürler, şu konu bana çok tebessüm ettiriyor okudukça. Sizde de aşırı gıcık olmama durumuda var, bi taraftanda naparsa yapsın der gibisiniz ya konuyu iyice sempatikleştiriyor. Birikiminiz var mı? Ev, arsa şu bu? Sizin üstünüze mi? Ne koparırsanız almaya bakın, şimdi olmasa bile bu tarz adamların kandırılmaya yatkın olduğu inancındayım. Şimdi gülümediğimiz olay ters dönmesin. Sağlamcı olun.

spor yaparak gobeğini ertsın kendını hem ıyı hısseder ve hemde tazelenır gerek yok boyle şeylere.sağlıklı beslense yeter.cılt içinde aynı şekılde uyku duzenı onemli.
Kremı kullanmadı dun esımı bılıyorum ben bosuna ugrasıyor yapmaz der uygular sonra vaz gecer

Konu sahibi çok teşekkürler, şu konu bana çok tebessüm ettiriyor okudukça. Sizde de aşırı gıcık olmama durumuda var, bi taraftanda naparsa yapsın der gibisiniz ya konuyu iyice sempatikleştiriyor. Birikiminiz var mı? Ev, arsa şu bu? Sizin üstünüze mi? Ne koparırsanız almaya bakın, şimdi olmasa bile bu tarz adamların kandırılmaya yatkın olduğu inancındayım. Şimdi gülümediğimiz olay ters dönmesin. Sağlamcı olun.
Ikı Ev arsa dukkan ıkı iş yerı var fakat hepsı onun üstüne bı iş yerı benm. Ustume
kanunlara gore benım yarısı benden habersız bırsey yapamaz dıye dusunuyorum
Esım bana kanmaz fakat dısarıdan cok etkılenır en ufak ogüt tatlı söz onu cezbeder

Gözaltı dolgusu o kadar farkettiriyor mu gerçekten?
Ünlüler botoks yaptırıyor ya sonuç felaket bence.
Dolgu daha mi iyi botokstan?
Konu sahibi konunun nimetlerinden faydalanıyorum kusuruma bakmazsın umarim:oops:
Bu botoks gibi değil . Gözaltına dolgu enjekte ettiriyorlar .
diyelim ki gözaltlarında çökme var . O an! yok oluyor .Tam bir yıl gidiyor. 25 yaşından 34 yaşına kadar kapatıcı kullandım . Bu yıl yaptırdım .
şaka gibi ya anında etki .Dolgu ile o çökme gitti. 8 aydır kapatıcı ne unuttum
yataktan kalkıyorsun göz altların daha 18-20 yaş aralığındaymış gibi .
şu an 10 yıl önceki fotoğraflarımdan çok çok daha iyi durumdalar .
Ama 3 e 5 e bakmadan kaliteli dolgu yaptırmak lazım ...

diyelim ki gözaltlarında çökme var . O an! yok oluyor .Tam bir yıl gidiyor. 25 yaşından 34 yaşına kadar kapatıcı kullandım . Bu yıl yaptırdım .
Kaca mal oldu canım

Döviz bu kadar artmadan önce piyasa ki en kaliteli dolgu (1cc bana o kadar yetti .çok varsa çökme 2cc yapıyorlar ) 1800 tl ye mal oldu . Bana bir yıl gider dediler .6 ay oldu daha çökme belirtisi yok
Estetik topigine dondurmek istemeyerek ben de bisey soracam,dolgu dediginiz silikon mu yag mi,ayrica goz alti cokmesi nasil oluyor tam canlandiramadim,morluk veya torbalanmayi biliyoruz da...

Çok teşekkür ederim hemen
araştıracağım:KK76:

Ikı Ev arsa dukkan ıkı iş yerı var fakat hepsı onun üstüne bı iş yerı benm. Ustume
kanunlara gore benım yarısı benden habersız bırsey yapamaz dıye dusunuyorum
Esım bana kanmaz fakat dısarıdan cok etkılenır en ufak ogüt tatlı söz onu cezbeder
2002 den sonra edindiyse bu malları ve kaçırmayacaksa(başkasına devir vs gibi dolaplar dönüyor sanırım) iyi. Yinede birkaçını üstünüze döndürün,

kendisini bakımlı ve iyi görmek istiyor bu harika birşey bence entropoz demeye gerek yok.kendisine saygı duyuyor ve değiştirmek istiyor mevcut alışkanlıklarını. ama ameliyatla göbek aldırmak değilde spora yönlendirip siz de katılırsanız hem fit hem de tek taraflı "antropoz" gibi düşünmeden yaşam kalitenizi yükseltmiş olursunuz. sevgiler.

kendisini bakımlı ve iyi görmek istiyor bu harika birşey bence entropoz demeye gerek yok.kendisine saygı duyuyor ve değiştirmek istiyor mevcut alışkanlıklarını. ama ameliyatla göbek aldırmak değilde spora yönlendirip siz de katılırsanız hem fit hem de tek taraflı "antropoz" gibi düşünmeden yaşam kalitenizi yükseltmiş olursunuz. sevgiler.
Kremi sürmüyor diyete basladi onda da eli ayagi titriyor amaliyata karsiyim 5 dak yaglar gidiomus diyor onun bir sureci var korse falan esim cok hareketli isi geregi dedim yapamassin diyeti surdurelim bakalim ne olur sonuc

Back
X