Kocamın ailesi yüzünden boşanmalı mıyım

Eşimle 2014 ten beri tanışıyoruz 5 yıllık ilişkinin ardından 2 yıllık evliyiz 25 yaşındayım resmi nikahımız kıyıldı düğüne kadar ailemle yaşıyordum ailemle tatile gittiğimizde eşim 1 günlüğüne yanımıza geldi kayınvalidem delirdi nasıl gelir oğlumun parasını yiceksiniz halbuki babam zaten herşeyi karşıladı tuttuk 1 kuruş harcamadı kavgalar ediyo kendisi denizli giresun izmir heryeri gezdi biz gezemiyoruz diğer çocuklarım gezemiyor oda gidemez diye beni aradı size ev aldırmamm falan bağırıyor ilk olarak orda tatili burnumdan getirdi sonra çeyizim gitti yerleştircez ben 3 kızın çeyizi kadar çeyiz aldım evde adım atçak yer yok bizde kız tarafı yerleştirir erkek tarafı anne görümce yemek getirir görmek isteyenler de daha sonra hazır yerleşti görmek isteyen gelsin diyebilirim ama haberim yokken 10 kişiyi toplamış çay getirmiş gelmiş oturcak yer yok ve parkta tanıştığı suriyeliye kadar getirmiş şok oldum eşimi aradım nasıl getirir diye bana sormadan eşim de nasıl getiriyorsun diye hesap sordu herkesi toplayıp gitti sokağımda rezil etti beni insanların gerçek yüzünü sonradan gördüm falan bağırındı annem bayıldı en güzel günüm mahvoldu herkese akrabalarıma rezil oldum bunlardan sonra çok soğudum hiç unutamadım ama eşim yüzünden barışıp hiç saygısızlık yapmadım ama eşim ve ailesi günde defalarca annesi ayrı ablası ayrı 2 kardeşi ayrı babası ayrı konuşuyor ve asla konuşmadıklarını gün yok sürekli birbirlerini arıyorlar babası annesi boşanmamışlar ama ayrı yaşıyorlar annesi çok geçimsiz sürekli annesi kocamı arayıp koş gel kardeşin dershaneye gitmiyo koş gel dershaneden kaçtı koş gel tuvalette kitli kaldı sürekli her bahaneyle çağırdılar çok borcumuz vardı ben ameliyat olmuştum elimizde 5 kuruş para yokken kardeşinin 800 lira halı sahasını ödediğini öğrendim çok büyük kavgalar ettik adliyeye gittik dava açıcaktık dosya aldık sonra ben annemlerde kaldım falan barışmak istedi affettirdi affettim ailesine de onun kendi evi var artık herşeyde arayamazsınız dedim tabiki hergün konuşmaya devam hep huzur kaçıracak şeyler yapıyorlar annesiyle kavga ettiler kocamı evden kovdu sebepte kocam kuryeydi kışın çok zorlanıyordu servis alıp iş yapmak istiyordu kredi çıkmıyordu bize babası çeksin biz ödeyelim dedik alamazsın servis diğer kardeşlerinin hakkı falan çok büyük kavga etti herkes dedi anne nasıl oğlunu zorluktan kurtarmaz nasıl anne bu görümcem dedi bizde ev borcuna girdik babam bizede çekmesi lazım ozaman benim iki kızım var seninde inş kızın olur oğlun olmaz falan eşim küstü bunlara kıskançlar diye hergün bide arayıp aldın mı diye soruyolardı eşim konuşmadı 2 ay tabi bende kendiside hep farkındaydı gerçek yüzlerinin sonra köye gidiyolar diye barıştı ama bu sefer yaptıklarını unutup daha da yakın oldu benden uzaklaştı bin tane karı bulurum anne bulamam onlar daha değerli çocuğumdan bile daha değerliler demeye başladı çocuk bu yüzden yapamadım düşüğüm var bana diyor sanki çocuk senin ailenden değerli mi şaka gibi değil mi en sonda ya kabullenirsin kopmayacağımı diyor bende kop demiyorum mesafeli ol diyorum sadece diyorum sanane karışmazsın kabul etmezsen boşanalım annenin evine git diyor napıcağımı şaşırdım nolur yardım edin huzurum yok ama eşimin evinde çalışmıyorum ailemin evine döndüğümde pişman olur muyum kendimi rahat hisseder miyim çok kararsızım yol gösterin
kız büyü falan yapmış olmasın bunlar

Kaynananız sizi bu kadar rezil rüsva ederken eşiniz yarın ağızla yapma demiş başta tabi ilk ilişki sarhoşu adam zamanla eskimiş ilgisi soydur çeker gerçek olmuş .Olay bundan ibaret Hayır kocanız üzerinde bir yaptırım gücünüz varmış gibi mesafeli ol falan.Sizi dinlerim dinlemez.Siz kocanın ne yapacağı üzerinde etkili olmazsınız hiçbirimiz bir digerini böyle yonetemeyiz Bizim en akıllıca yönetecegimiz sey bu adamla evlenmemek yada bunun gibi erkeklerle evlenmemek olur ancak.Anneniz bayildigi gün evlimiydiniz bilememde tozu dumana katardim ben kocamış ailesiymis .Hata sizde yani hala çeyiz bilmemne .Susup devam başka yolu yok sizde üzgünüm

Çokmu aradınız derler bu tip evliliklerde size saygısı olmayan koca varken annesi daha çok yapar size böyle bayılan keşke onun annesi olsaydida sizinle evlenmeseydi maalesef sizin anneniz bayılmış .Anneniz ne diyor peki yani ne bileyim ben döverim bu damadı büyük konusmayayimda .Bayilacagima top tüfek hücum yani bunlara başlarım kızımın evliliğinede kimseye sabır taşı doğurmadim . Toplum bile tutamaz elalemide sürer atarım valla .Neyse sakin yazayım.Bosanin bosanmayin annemi bayıltan adamın annesiylede o adamlads isim olmaz.Kimsenin olmasın.Annenize üzüldüm sadece konuda

Annesiyle ilişkisine 3 maymun olun. Görmeyin duymayın bir şey söylemeyin. Üzerine düştükçe anasına bağlanmış sizi düşman olarak görüyor. 0 tepki 0 yorumla devam edin o annesini size kötülese bile yorum yapmayın. Bir yerden sonra sizin umrunuzda olmadığını görünce savunma hattınsan çekilir. Annesini savunacak kişi de kalmayacapına göre annesinin hatalarını da görmek zorunda kalır

Tamam ailesi kötü koca iyi. Eee? Devam etseniz huzurlu olamayacaksınız ki. Bu olayın daha çeyiz sermede bitmesi gerekiyordu.

Fi tarihinden anlatmaya başlıyorsunuz, hiçbir nokta virgül yok. Okunaksız. Sorun ne bilmiyorum ama eşinize de böyle mesajlar atıyorsanız okumuyordur.

Fi tarihinden anlatmaya başlıyorsunuz, hiçbir nokta virgül yok. Okunaksız. Sorun ne bilmiyorum ama eşinize de böyle mesajlar atıyorsanız okumuyordur.
Aradığım yorum.Hadi paragrafi, virgülü gectim insan bi tane nokta kullanmaz mi?

Yari da bıraktım okumayi.2 gündür noktalama işareti kullanmayan üyelerle mi sınanıyoruz nedir.

Sadece dışardan biri gibi konuna girip oku ve ne yorum yapardın bir düşün derim konu sahibi.
Eşin her seferinde seni sağlam manipule etmiş boşanamayacağını seni gene ikna edeceğini düşünüyor o yüzden böyle gevşek gevşek davranıyor.
Hayatının iplerini eline almalısın.

Back
X