• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamin ailesi

ya o kadar tuhaf ki. ailesine para vereceğine bir ev tutsun sizin yuvanız olsun. askerlik var diyorsa askerlik bitene kadar onun ailesinin yanında kalacağına git kendi ailenle kal. ev tutturmadan sakın gelme. ne yaparım ederim, çocuğumun yüzüne nasıl bakarım diyorsun, nasıl yıkamışlar beynini, nasıl kırmışlar özgüvenini. arkadaş yazmıştı, ailemi özledim bahanesiyle git askerlik bitsin sen evi tut ben gelirim de. o sırada annen uygunsa bakar çocuğuna sen işe girersin. belki askerliği bitince eşine de oradan iş bulup birlikte gidersiniz. kaynakçı diyorsun kolay iş bulur.
Ozguvven kalmadiki bende bende hicbisey kalmadi yapicam dediyinizi aslinda boyle evlilikdense olmasin daha iyi

Ama

beni dusunmedi.koynuna aldigi karisini dusunmedi bu kadarmi erkekliyin senin .kas bana da inanmayi deneseydi benide anlasaydi qururum oldugunu anlasaydi anlamadi ezdi oda bu gun noktayi koydu

Bak kimsenin söylemiyle iş yapma. Ne buradakiler ne de yaşadığın evdekiler. Araştır, öğren yaşadıklarını iyice bir düşün ve hissettiklerine de güven. Sonra kararını ver ama kararın da ne olursa olsun onun arkasında dur. Benim tavsiyem kendini güvende hissettiğin yerde ol derim. Ama yaşadıklarını sen biliyorsun iyi düşün yaşın küçük..

2 yillik evliyim ama cok huzursuzum kizlar cok berbat his ediyorum koru his ediyorm derdimi paylasacaqim hickimsem yok esimin ailesi hergun kavga ediyolar hergun laf soyluyolar dayanacak gibi deyl .6 aylik kizim var .Ne yapacagimi bilemedim kocam baska sehirde calisiyor ailesiyle kaliyorum kaynanam gorumcem beni sevmiyo isdemiyolar kavga cikarmaya yer ariyolar.ne yapaccagimi bilmiyorum .:110:
Neden kocanızın yanına gidemıyorsunuz

Amaaan herseye bir bahaneniz var.
Haftada 1 gelen adam ucak biletine verecegi parayla ev tutabilir gayet.
Resti cekin. Ya beni yanina al ya da ben annemin yanina gidicem biktim bu cehennem hayatindan deyin.
Siz dik durunca bakalim sartlar duzeliyor mu duzelmiyor mu. Bir de okumus kadinsiniz ne bu eziklik Allah askina?!

Otur idare et bu sürenin geçici bir durum olduğunu bil bu senin imtihanın Sana sataşanlara cevap verme bu fedakarlığı çocuğun için yap eşin gelince olanları anlatırsın

En tuhafı eşinizin çalıştığı yerde bir ev tutup sizinle düzen kurmaması. Her hafta geliyor, askerliği bedelli yapmayı düşünüyor ama sizi yanında götürmüyor. Altında bir şey yatıyor olmasın.
Sizi fazlasıyla sindirmişler. En mantıklısı ailenizin yanına gitmeniz. Eşiniz bir yuva istiyorsa bir şeyleri düzeltir. Yoksa zaten şu anda da bir evliliğiniz yok.

Sen kocanla değil ailesiyle evlenmişsin resmen.

Bir anne bu duruma nasıl göz yumar nasıl verir? Senin hiç mi söz hakkın yok?

Kadınların eğitim alması meslek sahibi olması şart diyorum hep.

Karısını ailesinin yanında bırakıp, başka şehirde yaşayacak adam da evlenmesin bir zahmet. Daha kendi ailesine bir ev açamamış yazık.

Ben olsam ayrı ev açsa da bosanirim ne halt ettiği belli değil yalnız bırakmış gitmiş... anasina oyuncak almış... unutamazdM ben bunları o yüzden bosanirdim

En tuhafı eşinizin çalıştığı yerde bir ev tutup sizinle düzen kurmaması. Her hafta geliyor, askerliği bedelli yapmayı düşünüyor ama sizi yanında götürmüyor. Altında bir şey yatıyor olmasın.
Sizi fazlasıyla sindirmişler. En mantıklısı ailenizin yanına gitmeniz. Eşiniz bir yuva istiyorsa bir şeyleri düzeltir. Yoksa zaten şu anda da bir evliliğiniz yok.
Aynen oyle bende supeleniyorumama acaba sinirliyi diyemi goremiyorum bilemedim

Ev içinde muhatap olmayın tavrınızi belirtin.

Susun bir gün deneyin hiç muhatap olmayın evde sizi uzenlerle.

Bakalım bir şeyler değişecek mi?

Onlar sizi uzerken telefona kaydedin eşinize dinletin.

Sorun yok deyip durmasın. Sizi kandiramayacagini anlasin.

Annesine hizmetçi mi almış evlenmiş mi?

Yazık size çekilir gibi değil :(

Ev içinde muhatap olmayın tavrınızi belirtin.

Susun bir gün deneyin hiç muhatap olmayın evde sizi uzenlerle.

Bakalım bir şeyler değişecek mi?

Onlar sizi uzerken telefona kaydedin eşinize dinletin.

Sorun yok deyip durmasın. Sizi kandiramayacagini anlasin.

Annesine hizmetçi mi almış evlenmiş mi?

Yazık size çekilir gibi değil :KK43:
Suan onu yapiyorum hicbir is gormuyorum kimseyle konusmuyorum

Bende senın gibi çooook erken evlendım . 1 yılda kv yaşadım .
Eşim okuyordu hatta .
Ben kv den çok bunaldıgım için hemen işe girdim en azından akşamları sadece göreyım dıye.
Çocuk yapmak aklımın ucundan dahı geçmedi .
Bu cesaretı nasıl buluryorsunuz aklım almıyor.
Eşim yanımdan asla yarılmadı . Ne demek bırakıp gıtmek ya ?
6 yıllık evlıyız şuan . Hala da askere gitmedi . Evimizi aldık . İkimizde çalışıp duruyoruz hala da çocugumuz yok .
Bazı şeyler için ççooook acale edıyorsunuz.
MAdem evlendınız . Planlarınızı çok doğru yapmalıydınız.
Bu saatten sonra hakkınızda hayırlısı .

Suan onu yapiyorum hicbir is gormuyorum kimseyle konusmuyorum

Siz kendinize değer verin.

Siz kendinize değer verince diğer insanlar da değer veriyor.

Hak verilmez alınır.

Gurbet ülkenizi ve ailenizi bırakıp gelmissiniz.

Çocuğunuzla ve kendinizle ilgilenin.

Is istiyorlarsa insan gibi davranmayi ogrensinler.

Başarılar

Back
X