Kocamın ailesine tahammül edemiyorum

Normal değillerki ayda bir gidiyorum bugün kaynpeder bebeğim emeklerken cocuğun elbisesinden tutup kaldrımaya calıstı. Kediyi derisinden tutup kaldırırlar ya . Ve boynunda zaten egzama var. Canice bir hareket bence. Bu insanlar kız almaya gelmeyen insanlar. Bahaneleride düğün salonunda misafirleri karsılıyorlarmıs ayıp plurmıs karşılıcak kimse yokmus. Yani ben bunları bile sineye cektim iyi davrandım ama iyilikten ...
sevmediğiniz görmeye bile tahammül edemediğiniz ailenin oğlu ile neden hâlâ evlisiniz ozaman eşiniz de o ailenin çocuğu sonuçta

Bence siz derhal boşanın kız almaya gelmediler diye aklınız şimdi mi başınıza geliyor sonradan boşanmaya kalkacaksanız almaya gelmediklerinde gitmeseydiniz evlenmeseydiniz üste birde çocuk doğurmasaydınız yani evlenmeden önceki durumları ortaya getirip boşanmaya kalkmak da ne diyim
Belliymiş ne berbat bir aile oldukları eşiniz de o vahşi cani babanın o sınır olduğunuz kayinvdenin doğurup büyüttüğü çocukları sonuçta o ahlaksiz kayinbiraderinizin kardeşi gerçekten iğrenç bir aileymiş eşinizde onların çocuğu olduğu için o da iğrenç bence de hemen boşanın yada bolca kavga edin

Merhaba arkadaşlar . 9 aylık bir bebeğim var . Kayınvalidemlerle düğün öncesi ufak tefek ağız dalaşı olmadan kırıldıgım şeyler olmustu. Cok gündeme getirmek . Ayda bir gidiyorux cocuktan sonra da . Eşim de biz gidelim onlar gelmesin uğraşma diyor hep. Annem cok yakınımda oturuyor. Cocuga annem baktıgı için bir kıskanclık var fark ediyorum. Annemi tanımadıkları halde gıcık olmuslar anlıyorum . Tabi karşılıklı gıcıklasmalar oldu. Bebeğime müdahale etmeye calıstı kaynanam ben de arayı soğuttum derken kaynımdan tepki aldım. Şöyleki onlara gittiğimizde gelişigüzel uzanıyor. Göbeğini acıp kaşıyor. Eskiden dikakt ederdi. Sürekli bana laf sokmalar. Eşime söyledim fark etmediğini söyledi. Ben uyarırıö öle yapsa falan amanyok yani tık yok. Bu akşam da ordaydık ve artık doldum. Cok konusmak istemedim zaten ayaklarım geri geri gidiyordu. Kaynım sürekli bana laf sokuyor cevap vermiyorum. Eşim de anlamıyor tabi. Mesala şöyle ben aşı kısırlık yapıyor demiştim kayınpedere oldunuz mı diyr sorunca. Bugün de kaynım bizim işçiler kısırlık yapıyor diolar cok cahiller falan gibi bir kaç tane benzer şeyler yaptı. Bana laf sokuyor belli acık anlaıyorum . Ben den de 5 yaş küçük. Artık böyle patlıcam içime patlıyorum. En sonra bebeğimin altınj değşitirken odaya eşim geldi söyledim inanmadı bana dünya senin etradında mı dönüyor herşeyin altından bişi çıkarma vs gibi. Dönerkende kavga ettik. Artık dinlemicem uydurma dedi ve eve geldik şehirdısına gidicekti yola cıktı. Ben o kadar üzgünüm ki. Bu sırada kaynım abla su içer misin vs iyi davranıyor arada laf sokuyor. Ben asla onlaron evine adım atmak istemiyorum. Kocamdan ayrılma pahasına gitmeyeceğim. Nefrer ediyorum. Boşanmayı bile düşünğyorum. Eşim ailesine toz kondurmuyor . Belki yorumlarınjz içimr su serper. Cok saçma gibi geliyor belki ama cok üzgünüm
Bence takacak şey bulamamışsınız, böyle laf sokma diye nitelendirdiğiniz şeyler arkadaş ortamında bile oluyor. Takılmaya değmez basit konular. Şaka yollu bir cevap yapıştırırsınız olur biter.

Kaynınızın oturuşundan rahatsızsanız görmeyeceğiniz bir açıyla oturun. Sizi artık aileden görüyor rahat oturmasında ne sakınca var. Benim kaynım uzanıp yatar da hiç umursamadım şimdiye kadar. Oturma kalkmayla saygı devirlerini çoktan geçtik bence.

Normal değillerki ayda bir gidiyorum bugün kaynpeder bebeğim emeklerken cocuğun elbisesinden tutup kaldrımaya calıstı. Kediyi derisinden tutup kaldırırlar ya . Ve boynunda zaten egzama var. Canice bir hareket bence. Bu insanlar kız almaya gelmeyen insanlar. Bahaneleride düğün salonunda misafirleri karsılıyorlarmıs ayıp plurmıs karşılıcak kimse yokmus. Yani ben bunları bile sineye cektim iyi davrandım ama iyilikten ...
Hoş geldin anne 🤣🤣🤣🤣
Allah eşinize ve ailesine sabır versin.
Gelin almaya gelmedilerse gitmeseydiniz. Salon düğünlerinde gelin alıcı yapılamaz zaten zira misafiri karşılayacak insan lazımdır. Damat sadıçlarıyla ya da varsa amcası dayısıyla gelir. Bu gibi durumlarda gayret kuşağı da gelin salondan evine geçerken bağlanıp vedalaşılır hatta.
kpnin çocuğunuza yaptığını biz de defalarca yaptık çocuğumuza gayet eğlenceli de gelir bana.

Siz böyle geçmişle yaşayıp kin tutmaya ısıtıp ısıtıp geçmişi anlatmaya fevam ederseniz eşiniz size bırakmadan boşar sizi merak etmeyin.

Bu haliniz hiç iyi değil, gelecekteki halinizle 38 yıldır yaşıyorum. Lütfen bir psikologdan yardım alın ve değişmeye bakın.

Merhaba arkadaşlar . 9 aylık bir bebeğim var . Kayınvalidemlerle düğün öncesi ufak tefek ağız dalaşı olmadan kırıldıgım şeyler olmustu. Cok gündeme getirmek . Ayda bir gidiyorux cocuktan sonra da . Eşim de biz gidelim onlar gelmesin uğraşma diyor hep. Annem cok yakınımda oturuyor. Cocuga annem baktıgı için bir kıskanclık var fark ediyorum. Annemi tanımadıkları halde gıcık olmuslar anlıyorum . Tabi karşılıklı gıcıklasmalar oldu. Bebeğime müdahale etmeye calıstı kaynanam ben de arayı soğuttum derken kaynımdan tepki aldım. Şöyleki onlara gittiğimizde gelişigüzel uzanıyor. Göbeğini acıp kaşıyor. Eskiden dikakt ederdi. Sürekli bana laf sokmalar. Eşime söyledim fark etmediğini söyledi. Ben uyarırıö öle yapsa falan amanyok yani tık yok. Bu akşam da ordaydık ve artık doldum. Cok konusmak istemedim zaten ayaklarım geri geri gidiyordu. Kaynım sürekli bana laf sokuyor cevap vermiyorum. Eşim de anlamıyor tabi. Mesala şöyle ben aşı kısırlık yapıyor demiştim kayınpedere oldunuz mı diyr sorunca. Bugün de kaynım bizim işçiler kısırlık yapıyor diolar cok cahiller falan gibi bir kaç tane benzer şeyler yaptı. Bana laf sokuyor belli acık anlaıyorum . Ben den de 5 yaş küçük. Artık böyle patlıcam içime patlıyorum. En sonra bebeğimin altınj değşitirken odaya eşim geldi söyledim inanmadı bana dünya senin etradında mı dönüyor herşeyin altından bişi çıkarma vs gibi. Dönerkende kavga ettik. Artık dinlemicem uydurma dedi ve eve geldik şehirdısına gidicekti yola cıktı. Ben o kadar üzgünüm ki. Bu sırada kaynım abla su içer misin vs iyi davranıyor arada laf sokuyor. Ben asla onlaron evine adım atmak istemiyorum. Kocamdan ayrılma pahasına gitmeyeceğim. Nefrer ediyorum. Boşanmayı bile düşünğyorum. Eşim ailesine toz kondurmuyor . Belki yorumlarınjz içimr su serper. Cok saçma gibi geliyor belki ama cok üzgünüm
Bu erkek aileleri heo boylemi ya kimin yuvasında huzursuzluğa sebep oluyosalar alllah kendi yuvalarında bukdursunlar . Benim eşimde ailesine karşı kör ortayı eş bulacak oyleyseler bile dikkat etmesi lazım gerçekten öylemi diye gözlem yapması lazım kendi ailesi diye konduramiyorlar halbuki adil olmak lazimm ezdirmemesi lazimm konuşması gerekir kırmadan incitmeden ne ailesini kötü nede seni kötü yapmamalı . Boşansan bile herkes aynı çok nadir olmayan yani oda bizlere denk gelmezz . Ama böylede sen yipranacaksin . Cnku bende aynıyım eşimin annesinden gorumcemden nefret ediyorum kıskançlarr . Eşinde biter herşey güzel mutlu olduğu anlarda suçlar gibi söyleme sadece dikkat etmesini şöyle senin ailen sana batmaz ama ben el kızıyım bana batar konuşurken 2 düşünüp 1 konuşmak lazim

Back
X