Kocamın arkadaşlarından nefret ediyorum

Marskedisi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
183
243
53
Merhabalar, ben eşimle 10 aylık evliyim. Ama eşim arkadaşlarıyla evli. Eşimin memleketine 2 saat mesafede başka şehirde yaşıyoruz. Her haftasonu arkadaşlarıyla görüşmek istediği için memleketine gidiyoruz. Bazen haftaiçi günübirlik gidip geliyor. Telefonu çalacak ya da haftasonu gelecek diye ödüm kopuyor. Mesajlaşmalarına bile tahammül edemiyorum. Onlarla ilgili en ufak şey söylediğimde kötü olan ben oluyorum. İpsiz sapsız serseri insanlar. Ne zaman dışarı çıksalar ben evde sinir krizine giriyorum kafamda senaryolar kuruyorum çünkü güvenmiyorum. Tecrübeli arkadaşlarım ben napmalıyım fikir verin nolur. Bu şekilde ben kendimi çok yıpratıyorum. Hoşgörsem de hiç doymayacak her gün çıkacak. Arkadaşları dışında sorunumuz yok. Yanlış kişiyle mi evlendim bir ömür ben böyle naparım :KK43:

Bende eşimin çoğu arkadaşını sevmiyorum
Hafa da bir gün çıkmasına bişey demiyorum
Zamanla alışırsın
Zamanla o da o yolu çekmekten bıkar zaten azalır gitmeleri

Bi de çıktıklarında normal kafe falan değil mutlaka meyhaneye gidiyorlar. Ben engel olamıyorum. Onlara göre çok masumca, bana ters. Arkadaşı da kendi karısını ayakta uyutan biri.

10 yillik evliyim evlendiğim günden beri ayni arkadaş konusunda az kaldi ilk boşanma nedenlerimden biride o olacak. Son demlerinde şimdi dışarda arkadaşlarıyla artik umursamiyorum geldiğinde telefonla oynuyorum gece gece bile telefondasın diyo bende koca olda karinla ilgilen o zaman diyorum

10 yillik evliyim evlendiğim günden beri ayni arkadaş konusunda az kaldi ilk boşanma nedenlerimden biride o olacak. Son demlerinde şimdi dışarda arkadaşlarıyla artik umursamiyorum geldiğinde telefonla oynuyorum gece gece bile telefondasın diyo bende koca olda karinla ilgilen o zaman diyorum

Kendi yaptıklarını görmezler senin yaptığın tek bi şey hemen göze batar. Biz her dışarı çıktığında tartışıyoruz bu sefer benden kopup onlara daha çok gidiyor.

Bence evet, yanlış kişiyle evlenmişsiniz. Arkadaşlarını sevmediğim, birlikte zaman geçiremediğim insanla evlenmezdim ben. Değişir mi, düzelir mi bir yorum yapamam o konuda, ben o kadar sabır gösteremezdim sanırım.

Benim böyle bir hayatı olduğundan hiç haberim yoktu neyin içinde buldum kendimi :KK43:

Ay bana meyhane deme :olamaz:
Eski konularıma bak
Benimki de bir kere gitmişti cıngar çıkarmıştım

Bazen eşli gidiyoruz sırf yalnız göndermemek için katlanıyorum. Ağzıma alkol sürmüş değilim öyle pis mekanlar ki allahım ne buluyorlar bilmiyorum. Resmen batakhane saatler geçmek bilmiyor daralıyorum.

Bi de çıktıklarında normal kafe falan değil mutlaka meyhaneye gidiyorlar. Ben engel olamıyorum. Onlara göre çok masumca, bana ters. Arkadaşı da kendi karısını ayakta uyutan biri.
İnşallah araları bozulur canım.Normalde hemen araları bozuluo böyle ipdiz sapsız arkadaşı olanların.Allah yardımcın olsun bacım.Sabret .Meyhane nedır ya.

Evlenmeden önce bu arkadaşları yok muydu ?
Ne kadar sık gorustuklerine dair bilginiz yok muydu ?
Evlenmeden önce bunları konuşmadınız mi ?
Evet arkadaşları vardı ama ben onları eşimin ağzından dinledim masum masum anlattı bu boyutta olacağı aklımın ucundan geçmedi. Arkadaşlarıyla evlendikten sonra tanışabildim. Ben herkesi kendim gibi bildiğim için olayın hiç bu şekilde olacağını düşünemedim.

İnşallah araları bozulur canım.Normalde hemen araları bozuluo böyle ipdiz sapsız arkadaşı olanların.Allah yardımcın olsun bacım.Sabret .Meyhane nedır ya.
Araları bozulsun diye nasıl dualar ediyorum bilsen. Acaba rahat bıraksam diyorum çok muhabbet tez ayrılık getirir mi? O zaman da hepten onların eline vermiş olurum kocamı :KK43:

Başka bi sorunun yoksa sana değer veriyorsa zamanla düzelir ama seni yok sayiyorsa duzelmez inşallah ilk dediğim gibidir
Onlar yokken başbaşa çok iyiyiz. Ama söz konusu onlarsa ben solda sıfır kalıyorum canımı en çok sıkan da bu ya. Biraz da bu konuda çok problem çıkarttığım için duyarsızlaştı artık.

Araları bozulsun diye nasıl dualar ediyorum bilsen. Acaba rahat bıraksam diyorum çok muhabbet tez ayrılık getirir mi? O zaman da hepten onların eline vermiş olurum kocamı :KK43:
Çok konuşursanız sizsuçlu olursunuz.Hani onlarla görüşmesin diye direk değilde dolaylı olarak şuraya gitmemız lazım fln deyın.Çocugunuz varmı?Senı çok ozluyo beraber bişeyler yapalım deyın.Direk atkadaşlarıyla görüşmesını engellersen sana düşman olur.

Evet arkadaşları vardı ama ben onları eşimin ağzından dinledim masum masum anlattı bu boyutta olacağı aklımın ucundan geçmedi. Arkadaşlarıyla evlendikten sonra tanışabildim. Ben herkesi kendim gibi bildiğim için olayın hiç bu şekilde olacağını düşünemedim.
Arkadaşlarıyla evlendikten sonra tanışmak bana bayağı ilginç geldi .
Bir yorumda bulunmayacağım . Dilerim istediğiniz gibi çözülür her şey.

Çok konuşursanız sizsuçlu olursunuz.Hani onlarla görüşmesin diye direk değilde dolaylı olarak şuraya gitmemız lazım fln deyın.Çocugunuz varmı?Senı çok ozluyo beraber bişeyler yapalım deyın.Direk atkadaşlarıyla görüşmesını engellersen sana düşman olur.
Aynen söylediğin gibi düşman oluyor. Ben bu mesele yüzünden çocuk yapmıyorum. Ya değişmezse sürekli çocukla beni bırakıp çıkarsa diye tedirginim. Arkadaşını kardeşinden ailesinden öte görüyor. Gerçekten düzgün ahlaklı bi insan olmuş olsaydı şükrederdim öyle bi dostunun varlığına. Ama şu durumda kocamı resmen yoldan çıkaracak belki de çıkarıyor ben ayakta uyuyorum paranoyak oldum.

Arkadaşlarıyla evlendikten sonra tanışmak bana bayağı ilginç geldi .
Bir yorumda bulunmayacağım . Dilerim istediğiniz gibi çözülür her şey.
Biz uzak şehirlerdeydik o yüzden fırsat olmadı. İyi dilekleriniz için teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X