- 21 Ağustos 2025
- 9
- -47
- 1
- 45
Merhaba 14 yıllık evliyim, eşim ile aramızda bariz bir sorun yok. Oldukça açık sözlü ve neşeli biridir ben ise soğuk tavırlıyımdır. Evlendiği bizde fit bir vücudum vardı çocuk falan biraz bakımsızlaştım fit olmak için kendime değer verdiğim için çabalıyorum. Ama eşimin başka hanımlara göz gezdirmesi canımı yakıyor. İş yerine gelip fiziği düzgün olan seksi olan kadınları beğendiğini ve arzuladığını öğrendim. Anlık şeyler gibi. İş arkadaşıyla mesajında gelen bir müşteri için hırrrr hırrr bana onu deme çok fenaydı gibi muhabbet dönmüş. Çok kırıldım üzüldüm ve sinirlendim. Neşeli Şen şakrak bayanlara karşı nazik davranması bile canımı yakıyor. Fiziki hiçbir kaçamağı yok ama ister istemez aklıma bir sürü şey geliyor, benimle yatakta birlikte olurken onu düşünüyor mu aklımı kaçıracağım bir haftadır ne yapacağımı bilemedim. Her gelen kadına baktı mı arzuladı mı diye ya da acaba nasıldı benden iyi mi de onu dedi. Cinsel hayatımız aktif iyi de anlaşırız neyim eksikte başkasını bu şekilde düşünüyor