Kocamın başka kadınları beğenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapmayan erkek yoktur illa ki tüm erkekler bakar.. kadınlarda bakar.. siz alımlı güzel bir kadın gördüğünüzde bakmıyor musunuz?

Bakmak var bakmak var. Ben çok kıskancım yoldan geçeni görse olay çıkartırdım. Burdaki gibi elin karısının muhabbetini döndürse ve ben bunu yakalasam magmaya kadar gözümden düşer.

Merhaba 14 yıllık evliyim, eşim ile aramızda bariz bir sorun yok. Oldukça açık sözlü ve neşeli biridir ben ise soğuk tavırlıyımdır. Evlendiği bizde fit bir vücudum vardı çocuk falan biraz bakımsızlaştım fit olmak için kendime değer verdiğim için çabalıyorum. Ama eşimin başka hanımlara göz gezdirmesi canımı yakıyor. İş yerine gelip fiziği düzgün olan seksi olan kadınları beğendiğini ve arzuladığını öğrendim. Anlık şeyler gibi. İş arkadaşıyla mesajında gelen bir müşteri için hırrrr hırrr bana onu deme çok fenaydı gibi muhabbet dönmüş. Çok kırıldım üzüldüm ve sinirlendim. Neşeli Şen şakrak bayanlara karşı nazik davranması bile canımı yakıyor. Fiziki hiçbir kaçamağı yok ama ister istemez aklıma bir sürü şey geliyor, benimle yatakta birlikte olurken onu düşünüyor mu aklımı kaçıracağım bir haftadır ne yapacağımı bilemedim. Her gelen kadına baktı mı arzuladı mı diye ya da acaba nasıldı benden iyi mi de onu dedi. Cinsel hayatımız aktif iyi de anlaşırız neyim eksikte başkasını bu şekilde düşünüyor
Evli adamların kendi aralarında başka kadınlar için hırrrr hırrr offf tarzı konuşmaları da mı normalleştireceğiz? Ne günlere kaldık…

Yoo kalkıp sapık gibi süzmüyorum yani. göz çarpması çok başka sapık gibi bakmak çok başka
Tamam da burda bu arkadaşın eşi sapık gibi süzuyor mu karısının yanında saygısızlık yapıp belli mi ediyor.. hayır.. o yüzden konu sahibine gaz vermemek lazım.. karşı cinse bakmak sağlıklı birsey.. ama asılmak laf atmak vs gibi bir durum yok okuduğum kadarı ile

Tamam da burda bu arkadaşın eşi sapık gibi süzuyor mu karısının yanında saygısızlık yapıp belli mi ediyor.. hayır.. o yüzden konu sahibine gaz vermemek lazım.. karşı cinse bakmak sağlıklı birsey.. ama asılmak laf atmak vs gibi bir durum yok okuduğum kadarı ile
Yuhh bir de laf mı atsın
Hukuken suç laf atmak
Karakola gelen mağdur, suçlu, avukat kadına hırlaması normal demek 😂

Telefonunu karıştırdım diyemedim haliyle, ama ağzını yokladım bir haber okudum gelen müşterileri sınıflandırıyorlarmış siz de yapıyor musunuz sen bakıyor musun falan diye -bu tarz muhabbet edecek kadar açık ve konuşkandır- ne işim olur falan dedi ben biraz fazla irdeleyince erkek doğası gereği açana bakar güzele bakar fiziğine bakar ama hayvan gibi gözümü üzerinde gezdirmem dedi, abin baban bile önünden geçene bakar eleştirir erkek böyledir ama bakmak var bakmak var dedi. Benden böyle bir şeyi bekler misin neden ortamınızı geriyorsun falan diye söylendi.polis, İşi gereği her türlü kadın geliyor. Çok fazla vücudunu teşhir eden var deri pantolon giyenden tutun mini eteklisi özellikle asılan tipler bile oluyor gelir anlatır bugün şöyle oldu diyerek. Hele avukatlar onları görünce diyorum ki sanki bana baksınlar diye özellikle giyinip gidiyorlar. Sürekli onlarla temas halinde bu beni geriyor eşime hem güveniyorum hem güvensizim çok karmaşık duygular içerisindeyim. O çok neşeli şen şakrak ben yapı gereği biraz donuk biriyim, sahte neşe ya da cilve üzerimde eğreti duruyor.kapalıyım evde şık giyinsem de dışarıda ölçülüyüm, açık giyinen dar giyinen dikkatini çekiyor bir iki saniyelik bir bakmalar oluyor. Şuan tatildeyiz gelinimiz çok neşeli ,açık acaba özeniyor mudur benim eşim de böyle olsa seksi giyimde diye.Sizce abartıyor muyum
Avukatlar da kocanız için ölüyordu çünkü.
Bunlar tipik leş erkek muhabbeti. Vitrinden bakıp yalanıyor çünkü alacak parası yok.

Valla arkadaşım ben açık ama çıplak giyinen birisi değilim yani evet şortun üstümden eksik olmaz ama popomunn çizgileri de belli olmaz yeri gelir üstümde askılıyla dışarı çıkarım. Yeri gelir full kapalı giyinir çıkarım istediğimi giymekle özgürüm ama erkeklerin öyle hııır gür bakışlarına maruz kalmak zorunda değiliz. Neymiş avukatlar açık giyiniyorlarmıs valla yakısıyor maşallah diyorum ben hemcinslerime . Siz önce yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun ondan sonra kendinize öz eleştiri yapın derim.

Kocam aman aman bir tip değil onun için süslenmediklerininde farkındayım, açmasalar bakmazlar diyen kılıf uydurmaya çalışan biri değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım
Şu mesaji bile beğenenler var gerçekten bizim memleketten bir mok olmaz pes

Kocam aman aman bir tip değil onun için süslenmediklerininde farkındayım, açmasalar bakmazlar diyen kılıf uydurmaya çalışan biri değilim. Yanlış anlaşılmasın. Ama kıyafet bir kültürdür her şey her yerde giyilmez,çıplaklıkla giyinmeyi karıştıranlar gece yarısı erkekle dolu bir yere baksırdan hallice bir şortla gidiyorsa art niyet ararım
hadsiz. sana mi soracakti kadinlar ne giyecegini? kocan sapik ve bunu her erkek boyle diye normallestirmeye calisiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X