Telefonunu karıştırdım diyemedim haliyle, ama ağzını yokladım bir haber okudum gelen müşterileri sınıflandırıyorlarmış siz de yapıyor musunuz sen bakıyor musun falan diye -bu tarz muhabbet edecek kadar açık ve konuşkandır- ne işim olur falan dedi ben biraz fazla irdeleyince erkek doğası gereği açana bakar güzele bakar fiziğine bakar ama hayvan gibi gözümü üzerinde gezdirmem dedi, abin baban bile önünden geçene bakar eleştirir erkek böyledir ama bakmak var bakmak var dedi. Benden böyle bir şeyi bekler misin neden ortamınızı geriyorsun falan diye söylendi.polis, İşi gereği her türlü kadın geliyor. Çok fazla vücudunu teşhir eden var deri pantolon giyenden tutun mini eteklisi özellikle asılan tipler bile oluyor gelir anlatır bugün şöyle oldu diyerek. Hele avukatlar onları görünce diyorum ki sanki bana baksınlar diye özellikle giyinip gidiyorlar. Sürekli onlarla temas halinde bu beni geriyor eşime hem güveniyorum hem güvensizim çok karmaşık duygular içerisindeyim. O çok neşeli şen şakrak ben yapı gereği biraz donuk biriyim, sahte neşe ya da cilve üzerimde eğreti duruyor.kapalıyım evde şık giyinsem de dışarıda ölçülüyüm, açık giyinen dar giyinen dikkatini çekiyor bir iki saniyelik bir bakmalar oluyor. Şuan tatildeyiz gelinimiz çok neşeli ,açık acaba özeniyor mudur benim eşim de böyle olsa seksi giyimde diye.Sizce abartıyor muyum