Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ve eşim de arabalara hastayızdır, hep bakarız (sadece bakıyoruz ama :) )bu konuşulan paraları arabaya verecek durumda değiliz. (anladım ki para yok dert yok :) ) istediğimiz arabalar var ve ileride bir gün onlara bineceğimize inanıyoruz. (ama önce güzel bir ev, sonra istediğiniz yapsın :) ) evliliğimizin ilk yılını doldurduğumuzda benim fikrimle krediyle ufak bir araba aldık. 3. senemiz ve değiştirmek istiyoruz(ancak 1 seneden önce çok zor gözüküyor). 3 kişi olduk artık ve bagajı biraz daha geniş bir arabaya ihtiyacımız var.
nacizane bir fikrim var arkadaşlar. madem eşleriniz her yıl araba değiştiriyor siz de araba kiralamayı teklif edin. mesela arabası benim babamın her şeyi. ama son 5 senedir bu yöntemi kullanıyor hem her iki sene de bir istediği arabayı alıyor(sıfır alınıyor maksimum 3 yıl kullanıldığı için sıkıntı da olmuyor) hem de benzin ve aylık kirası dışında hiçbir şeyiyle uğraşmıyor. (bakımı, vergileri, sigortası, her şeyiyle kiralama şirketi ilgileniyor.)
Araba kiralamak mıçok pahalı aracın satışı Haziran ayında yapılacak yeni aracamız Eylül başında gelecek bu sürede araç kiralayım diye düşünmüş en kötü arabalar için bile aylık 750 tl para istiyorlar. Bir de benzin koyacaksın bu parayı verene kadar iki ay arabasız gezerim.
![]()
aynı modelden bir tane de bende var. gerçi bu erkeklerin araba konusunda farklı düşüneni var mı ki?
eşim doktor, az da olsa bir özel hastanede hissesi var, dahası girdiği sezeryan doğum başına para alıyor, tüp bebek cabası...
gelin görünkü bu adamın da tek takıntısı araba oldugu için evleniceğimizde 1+1 bile olsa bir evi yoktu. neden? beyefendinin altında markasını söylemek istemediğim bir araba. resmen ac durup onu almış. evet zaten arabada yatıp kalkıp yaşıyoruz, eve ne gerek var?
her neyse ben bu arabayı zorla sattırdım ve ev yaptırdık, burdan az çok tahmin edersiniz adamdaki takıntıyı araba parasıyla tripleks ev yaptırabiliyoruz, şimdi gelsin ikinci bomba, duramadı yine kredi çekti.aynı arabanın son modelini aldı.
madem duramicaktın söyleseydin dedim ev için kredi çekerdik, aynı arabadan almak için kredi faizi ödüyoruz, ve o 2. el diye ucuza gitti şimdi yine sıfır alıyorsun.
cevap şu; cemre seni çok sıkıyorsa hisseleri satalım
yok yok bu erkeklere yatırım batıyo resmen
varsa yoksa döksünler arabaya, biz aç dursak da olur
ay pardon bnmki 32 olmuştu bu arada![]()
megane 2 megane 3 diye devam eden bir araba sevdası ödüm kopuyor megane 4 ü çıkaracak diye....
Hımm anladım canım. Baya bir ortak yönümüz varmış. Biz aynı hastanede çalışıyorduk hem de muayenehanesinde çalışıyordu sonra bu kadar yoğunluğa tahammül edemedi hastaneden istifa etti. özel bir hastaneden yarım gün çalış diye teklif geldi onu da kabul etmedi bizimki de sıkıya gelemiyor ama birde şu var zaten uzmanlığı alana kadar zor şartlarda çalışıyorlar okulu kazanıp bitirmesi de ayrı bir dert bana bir kere bıktım çalışmaktan demişti artık keyif yapmak istemesi hakkı diye düşünüyorum. Genel olarak iyi para kazanıyorlar en azından bizlere göre ama bizimki paraya pek önem vermez ücretsiz baktığı bir çok hasta var bu yönünü çok seviyorum tam tersi olsaydı onu bu kadar sevmezdim diye düşünüyorum. Dranasın konusunu dağıttım özür diliyorum eşim doktor diyince merak etmiştim![]()
benimki de tüp bebekten hiç para almıyodu nerdeyse aman bugün iyi günümdeyim diyodu, bi yandan çok güzel evet evlat hasreti çekenlere yardımcı oluyor herkesin hayır duasını alıyor, ama bi yandan da yani altında audi q7'yle hastaneye gelip tüp bebek yaptıran çiftten ben hiç acımam alırım parayı, ben de orda uğraşıyorum değil mi? yoksul insanlarsa canları saolsun ama yemeyip içmeyip hastaneye ödemek de zor olsa gerek.
benimkinde de bıkkınlık var, çalışmıyor, doktorların çoğunda var bu, haklılar bitirene kadar neler cekiyorlar, ben resim mezunuyum bana o bile çok zor gelmişti, altı üstü 4 yıl zatenevde bütün gün oyun konsoluyla ve latince tıp kitaplarıyla aşk yaşıyor benimki
ben de daha 22 yaşındayım bu arada, evlendiğimde 21dim
gelinlik, evlilik hayatının üstündeki kreması evet güzel gözükür ama olmasa da olur, benim de bir gelinliğim olmadı, napalım, sağlık olsun...
ama aileden onay cıkmadan evlenmeye ben pek cesaret edemezsim, yaşımda küçük olduğu için sanırım. umarım sorunsuz atlatırsınız bu devreleri, mutluluğa kavuşursunuz
Dranas, bize kızma olur mu, dağıttık konunu hep![]()
![]()
Ben 27 yaşımdayım biz de bir evlenebilseydik maalesef ailem onay vermiyor. Bakalım biraz daha bekleyeceğiz yine izin vermezlerse heralde kendi başımıza evleniriz eğer öyle bir şey olursa gelinlik bile giymek istemem![]()
eskiler AT,AVRAT,SİLAH diyorlardı, şimdikiler de ARABA, HATUN, ELEKTRONİK ALET diyorlar. Ben de meraklıyımdır arabalara ama durup durup değiştirmek istemem hani. Geçen sene aldık arabamızı, şimdi gene değiştirmeye bakıyor. Anladım ki bu işin sonu yok..![]()