Kocamin buyuk göstermesi sorunum.

Esimle aramda 8 yas var, Ve beni esimle yasit saniyorlar.
Ustune usluk esim de yasindan buyuk gozukuyor.
Ben ne yapayim simdi :)

Kizlar merhaba.

Ciddi boyutta olmayan bir problemle karsinizdayim.
Benim icin yani.

Esimle hepi topu 2,5 yas farkimiz var. Ben normalde asiri kucuk gorundugum icin sari sacla falan yasimi yakaliyorum. Ama eşim bayagi buyuk duruyor.

Gecen akrabalarim agzindan kacirdi, biz seni 35 yasinda falan var saniyorduk diye. Ustune sac dokulmesini animsadi derken takti kafaya.

Alisveris yaptık, gomlegi birakti, kot disinda bir sey giymiyor artik vs ama yok. Durusu falan olgun. Bir tek damat trasiyla genc duruyor, onu da istemiyoruz. Ben dag adami gibi seviyorum kirli sakalda anlasiyoruz.
Saclarini bile uzatmayi denedik.

Babam genc gosteriyor, yasit gibiler fotograflarda. Babam sarisin esim acik kumral sarisin arasi.

Baska ne yapabiliriz?

Niye dert ettin derseniz, sari sactan bunaldim ben degistirip 18 yasinda gösterince yine buhranlara dalacak. :KK70:

Ben platin saçla 19-20 duruyorum.yani insanlar öyle söylüyorlar.(29 um) siz yine iyi yaşınızı yakalamışsınız en azından.Marketten şarap alırken kimlik göstermek zorunda kalıyorum(almanyadayım) rezil bir durum ama bir yandan da tabiki çok avantajlı ..benim eski erk arkadaşımla aramda 8 yaş vardı ama o da benim gibi çok küçük duruyordu (36 yaşındaydı biz ayrıldığımızda) onu da 28 falan sanıyorlardı o sebeple idare ediyorduk,gerçek yaşını gösterse çocuğu gibi dururdum herhalde o sebeple derdinizi kesinlikle anlıyorum..

Kendisi dert etmese boşverin nolacak derim ama kendisi üzülüyor anladığım kadarıyla..ne yazik ki saçsızlık erkekleri çok yaşlandırıyor.Biraz abartı bir öneri olacak ama saç ektirmeyi düşünür mü?ve kilosu varsa vermesi gerekiyor o da yaşlı gösterir..

Back