Kocamın çay istemesi...?!!!

Aneksenamunnn

Seni bekliyoruz kızım💗💗💗
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
4.348
3.219
63
Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki

Güncel:Kızlar hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim.Eşim birkaç kere benden öpücük aldı ve boş yere alındığımı hazır ayaktayken çay istediğini bana zarar verecek ağır bir şey kaldırma çekme vs istemediğini söyledi.Sonra çay bittiği için çay demleyeyim mi,canın bir şey istiyor mu alıp geleyim mi,hamilelik sana çok yakıştı biliyorsun dimi,yarın benden bir şey istiyor musun dile benden ne dilersen gibi sözleriyle gönlümü aldı.Üzerine güzel bir mısır patlattı.Gece de ameliyatla ilgili korkmamam gerektiğini hemen olup biteceğini söyledi.Beni pek uyku tutmayınca o da uyumadı.Biraz uyumuştum yine uyandım.Heyecanım çok fazla.Bu arada evet yine ben Yanlış düşünmüşüm eşime haksızlık yapmışım.Dualarınızı eksik etmeyin(doğum için)🥰

Son düzenleme:
Yapmayın lütfen hayat böyle herşeye takılarak gecmez. Doldurmak istemiyosaniz söyleyin orda kalsın. Siz herşeyi fazla abartıp dünya benim etrafımda dönsün istiyosunuz bence. Kendil alabilirsin çayını benim ağrım var düşünmen lazım deyip geçebilirsiniz.

Bilmem öküzdür belki de. Ama herkes aynı değil ki. Arkadaşınla kendi evliliğini ve eşini kıyaslama her zaman üzülürsün.. belki onun da senin evliliğinde imrendiği şeyler vardr. Bi de bence doğum telaşndan çok hassas olabilirsn sizi biliyorum gayet güzel bir çiftsiniz.

Kızlar yarın doğum yapacağım.Ayağa kalktığımda dün ve bugün de çay koyabilir misin hayatım diyor kocam.Şuan etrafımda ne istersin bitanem diye fır dönmesi gerekmiyor mu?Ben mi abartıyorum?Benimki mi öküz yoksa bende mi yanlış var.Yarın doğuma gideceğim sen çay koy diyorsun dedim.İyi de dedi sustu.Ben de dedim hee doğru ne yapıyorum ki zaten dedim.Hayır neden bütün sıkıntıları biz çekiyoruz da bunlarda bu rahatlık.Bir arkadaşın eşi beline yastık koyayım mı iyi misin canın bir şey istiyor mu diye soruyormuş sürekli mesela.Sonra hayatım küstün mü bana gel sarılayım diyor.Şimdi yanımızda annem var.Mesela diyorum karnım ağrıdı falan annem ilgileniyor soruyor bu odun tv izliyor.Bazen de çok mu ağrıyor falan diye ilgileniyor ama o kadarını da yapsın.Şimdi geldi öptü neye bozuldun çay koy dedim diye mi diyor.Öküz işte anlamaz ki
Lohusa sendrom loading başlamış sizde 😁 saka bir yana erkekler bizim kadar ince düşünemiyor birşeyleri söylemek gerekiyor. bunları dert etmeye gerek yok üzmeyin kendinizi.
Hep diyorum zaten Allah insan ırkının çoğalmasını erkeklere verseydi malesef çoktan neslimiz tükenmişti 🤣🤣
Hayırlı doğumlar Allah sağlık sıhhat yavrunuza kavuşmayı nasip etsin

Yapmayın lütfen hayat böyle herşeye takılarak gecmez. Doldurmak istemiyosaniz söyleyin orda kalsın. Siz herşeyi fazla abartıp dünya benim etrafımda dönsün istiyosunuz bence. Kendil alabilirsin çayını benim ağrım var düşünmen lazım deyip geçebilirsiniz.
Doldurmak istememek değil son zamanlarda insan biraz ilgi istiyor

Adam da baba olacak ya, o da heyecandan ne yaptığını biliyor mu?
Konularınızı az çok bildiğim için yazıyorum, biraz takılırsınız olur olmadık şeye ve eşiniz odun bir tip değildir genelde, bence biraz siz de streslisiniz bu gece. 😊
Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin.
Banada böyle geldi.

Doldurmak istememek değil son zamanlarda insan biraz ilgi istiyor

Ben az çok tanıyorum sizi burdan yani. Bence siz eşinizin kıymetini bilmeyip görmeyip yok yere başkalarının hayatına özeniyosunuz. İlgisiz olsa sizin kırıldığınizi anlayıp yanınıza gelmezdi. Ve artık kabul edelim erkeklere bazı şeyleri söylemek gerek somut olarak. Bizler gibi soyut kavramları tam olarak yok.

Adam da baba olacak ya, o da heyecandan ne yaptığını biliyor mu?
Konularınızı az çok bildiğim için yazıyorum, biraz takılırsınız olur olmadık şeye ve eşiniz odun bir tip değildir genelde, bence biraz siz de streslisiniz bu gece. 😊
Bu arada Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin.
Yani işte olabilir aslında abartıyor muyum diye sormak istedim bir yandan.

Ben az çok tanıyorum sizi burdan yani. Bence siz eşinizin kıymetini bilmeyip görmeyip yok yere başkalarının hayatına özeniyosunuz. İlgisiz olsa sizin kırıldığınizi anlayıp yanınıza gelmezdi. Ve artık kabul edelim erkeklere bazı şeyleri söylemek gerek somut olarak. Bizler gibi soyut kavramları tam olarak yok.
Yok başkalarının hayatına özenme huyum yoktur hani filmlerde falan da öyle olur ne bileyim hamilelik özel bir durum insan ilgi istiyor ya da ben öyle...Hamileliğimin son gününde ayrı bir ilgi isterdim ama çay isteyince😂😂aslında evet haklısın ilgisiz olsa kaç kere yanıma gelmezdi.

Ömrü böyle geçirmem ama hamilelik farklı bir şey en azından son günde ayrı bir ilgi isterdim
Haklısınız ama bazı erkekler eşleri hamile iken ekstra fikirsiz olabiliyor. Genel yapısı bu ise çok şey beklemek sizi üzer. Ki Bence eşiniz ince ruhlu değil. En azından verdiğiniz örnek gibi hiç değil ve olmayacakta. Sonra siz üzülüyorsunuz. Doğum sonrası bebeğe vereceğiniz ilgiyi kendine beklemesin yeter. Burda onları da okuduk.

Back
X