Kocamın davranışı

Deep dark

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
216
69
13
39
Arkadaşlar merhaba,3 yillik evliyim size birşey anlatmak istiyorum 9 aylik bir bebeğim var bebek olmadan önce alışveriş merkEzinde geziyorduk eşimle bir markete girdik orda benim sevdiğim bi cikolata var her yerdede satılmıyor almak istedim 7 tl ydi fiyatı eşim bana bu xikolata 7 tl.mi dedi ama kutu içinde 10 tane falan var böle yuvarlak yuvarlak isim vermeyim almadi bana onu duaunebiliyormusunuz bi çikolata 7 tl onu hep düşünüyorum marketten çıktı ben kendim aldım kendi paramla bana hiç deger vermediginindusunuyorum insanalr neler neler yapıyor eşlerine bu adam bana hiç değer vermiyor bu küçücük olay bile bunu gösteriyor

Cikolata almadi diye size deger vermiyo anlamina gelmiyo. Her halde bebegin masraflarini filan dusunup parayi kismaya calisiyo ...

Arkadaşlar merhaba,3 yillik evliyim size birşey anlatmak istiyorum 9 aylik bir bebeğim var bebek olmadan önce alışveriş merkEzinde geziyorduk eşimle bir markete girdik orda benim sevdiğim bi cikolata var her yerdede satılmıyor almak istedim 7 tl ydi fiyatı eşim bana bu xikolata 7 tl.mi dedi ama kutu içinde 10 tane falan var böle yuvarlak yuvarlak isim vermeyim almadi bana onu duaunebiliyormusunuz bi çikolata 7 tl onu hep düşünüyorum marketten çıktı ben kendim aldım kendi paramla bana hiç deger vermediginindusunuyorum insanalr neler neler yapıyor eşlerine bu adam bana hiç değer vermiyor bu küçücük olay bile bunu gösteriyor

Bebek olmadan alışveriş merkezinde geziyorduk diyerek -di li geçmiş zaman kullanmışsınız. Yani bu olay bebek olmadan önce mi oldu?
Ve evet parasını düşğnmemeliydi madem canınız çekmiş almalıydı, sizi mutlu etmenin yollarını aramalıydı.

Ne kocalar gorduk bu sayfada, hamile karisini doven, karisini aldatan, karisina cop almayan, kari parasi yiyen, karisina ne kufurler eden, iftira atan, karisinin vucuduyla ilgili arkadasaylariyla dalqa konusu yapan, karisini kapiya koyan, annesine hizmetcilik ettiren, karisi hastalandiginda hastaneye goturmeyen, bayilip yere dustuyunde kaldirmayan, oylece birakip ise giden, karisini evden disari cikarmayan, evin isigini, gazini, suyunu odemeyen ve s ve s. Saymakla bitmez ...

E fiyatı biraz fazla gelmiş o an çok istediğinizi anlamamıştır belki yada sevmiyorsa gereksiz görmüştür.. değer vermiyor demek biraz fazla bence hatta baya fazla siz mesela onun her istediğini anında sualsiz yapıyor musunuz?
İnsanlar neler neler yapıyor gerçekten iyiside var kötüsüde..

Benim anlamadığım niye milattan önce olmuş bu kadar küçük bi olaya bu kadar takıldınız yani yıl önce olmuş öyle akıllara kazınacak ne var bunda

İyi de üstünden kaç zaman geçmiş. Şimdi bunu neden aklınıza getirdiniz ki tetikleyen bir şey mi oldu? Bir çikolatayı almaması değer vermediği anlamina gelmez. Çok pahalı şeyler alması da değer verdiği anlamına gelmez. Böyle şeylerle kıymet ölçülmez.

Cikolata almadi diye size deger vermiyo anlamina gelmiyo. Her halde bebegin masraflarini filan dusunup parayi kismaya calisiyo ...
O zaman hamile değildim ikimizde çalışıyorduk işte bu kadar küçük birşey olduğu için insan düşünüyor yani

Keske esin boyle davranmasaydi
Ilginc olan bu kadar gecmis bi olayi niye durup dururken yazdiniz eger yazmani tetikleyen nedenler olduysa o nedenler neydi onu yazsaydin daha mantikli yorum yapardik

İyi de üstünden kaç zaman geçmiş. Şimdi bunu neden aklınıza getirdiniz ki tetikleyen bir şey mi oldu? Bir çikolatayı almaması değer vermediği anlamina gelmez. Çok pahalı şeyler alması da değer verdiği anlamına gelmez. Böyle şeylerle kıymet ölçülmez.
Haklisiniz ama eşim genel olarak böyle davarnis lari bana zaten xok isteklwri olan bi insan değilim ayda yılda istediğim biseydi heralde yani kuvuk birseyi bile yapmasmasi bana bunu düşündürdü yani pahali şeylerle zaten isim yok benim onu bile çok goruyor yani

Keske esin boyle davranmasaydi
Ilginc olan bu kadar gecmis bi olayi niye durup dururken yazdiniz eger yazmani tetikleyen nedenler olduysa o nedenler neydi onu yazsaydin daha mantikli yorum yapardik
Doğum günümü kutlamadı sevgililer günün de hediyeyi faln geçtim geçiştirdi benimle ilgiki hicbiseye değer vermiyor ,geçen gün kavga ettik biberon un kapagi yerr düştü almış eline bakıyor senden daha değerli dedi kırılmasın dedi bu gb şeyler işte çikolatada aslında basit birşey ama kafama takıldı işte çevremde görüyorum insanların eşi neler yapıyor bende diyorum bi xikolata lyai çok goriyor

Bebek olmadan alışveriş merkezinde geziyorduk diyerek -di li geçmiş zaman kullanmışsınız. Yani bu olay bebek olmadan önce mi oldu?
Ve evet parasını düşğnmemeliydi madem canınız çekmiş almalıydı, sizi mutlu etmenin yollarını aramalıydı.
Sorun şu ben hiçbirşey istemem simariklik yapmam ne biliyi evlendogimizden beri ilk defa bana bunu al dediğim tek şey olduğu için kafama takıldı sadece

E fiyatı biraz fazla gelmiş o an çok istediğinizi anlamamıştır belki yada sevmiyorsa gereksiz görmüştür.. değer vermiyor demek biraz fazla bence hatta baya fazla siz mesela onun her istediğini anında sualsiz yapıyor musunuz?
İnsanlar neler neler yapıyor gerçekten iyiside var kötüsüde..
İşte ben normalde hicbiseyi iste yemem ne bikiyim eşimde olsa cekinirim ayda yılda 1 olan birşey di onu bile yapmadı

Sonraki mesajlarinizdan anlaşılıyor ki mesele sadece çikolata değil.
Önemsenmemek çok zordur eş tarafından.
Haklısınız.
O an para olmasa bile , bunu tatlı dille söyleyebilir. Sonra imkan olduğunda alınabilir ne istenmişse.

Isteklerim yok demeyin, siz isteklerde her daim bulunun. Yapmazsa yapmasın ama talepte bulunun.
Ve lütfen çalıştığınız parayı kendiniz için harcayın.
Maske yapın, kuaföre gidin , elbise alın, ayakkabı alın v.s
Siz bunları yapmazsanız , kendinizi unutursanız eşiniz elbet unutur.

Back
X