Kocamin esyami annesine babasina hediye etmeye kalkmasi

Avid

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
268
209
53
Merhaba sinirlerim cok bozuk. Esimin ailesi bizden uzakta yasiyorlar yilda 1-2 defa görüyoruz. Esim bu ayin sonunda yanlarina gitmeye karar verdi kendisine bir siet canta hazirlamis. Bugün elime gecti bi bakayim dedim.
Babamin bana hediye ettigi deniz cantasini buldum ve yine babamin bana hediye ettigi jimnastik bandi buldum.

Suanda esim calisiyor mesaj attim "askim benim deniz cantam neden sirt cantanda" diye. Tuttum kendimi simdilik daha cevap yazmadi. Konu sadece bir canta bir band degil. Sonucta babam bana hediye etmis bunlari. Haksizmiyim ya

Çıkar onları eski donlarını koy bana sormadan benden bişey hediye götüreceksen madem bunları götür de :KK53::KK53:

Şaka şaka .

Haklısın sana sormadan yapması cok gıcık ..
Bende sinir olurdum ayrıca ne alakasız hediyeler onlar ya -jimnastik bantı - ne alaka :KK70:

Çıkar onları eski donlarını koy bana sormadan benden bişey hediye götüreceksen madem bunları götür de :KK53::KK53:

Şaka şaka .

Haklısın sana sormadan yapması cok gıcık ..
Bende sinir olurdum ayrıca ne alakasız hediyeler onlar ya -jimnastik bantı - ne alaka :KK70:

Ya babasi tekerlekli sandalyede onun icin hareket etsin diye. Ozaman sorsun bana cantaya atmadan

O zaman bunları böyle götüremeyeceğini onlara yeni hediyeler almasını söyleyin gelince

Muhtemelen kullanmadığınızı düşünmüştür onların hediye olduğu aklına gelmemiştir

haklısın
ufak birşey gibi görünebilir ama çok sinir olurum benden izinsiz eşyalarım ile ilgili planlara

Canta pembe canim:)
çantanın pembe olması ne alaka ki? erkekler de pekala pembe rengi kullabilirler, pembenin kadınlara özel bi renk olduğunu kim uydurdu da herkeste ona inandı bilmiyorum cidden :)

ama belki de gerçekten hediye olayı falan yoktur belki kullanıp geri getirecektir.

Merhaba sinirlerim cok bozuk. Esimin ailesi bizden uzakta yasiyorlar yilda 1-2 defa görüyoruz. Esim bu ayin sonunda yanlarina gitmeye karar verdi kendisine bir siet canta hazirlamis. Bugün elime gecti bi bakayim dedim.
Babamin bana hediye ettigi deniz cantasini buldum ve yine babamin bana hediye ettigi jimnastik bandi buldum.

Suanda esim calisiyor mesaj attim "askim benim deniz cantam neden sirt cantanda" diye. Tuttum kendimi simdilik daha cevap yazmadi. Konu sadece bir canta bir band degil. Sonucta babam bana hediye etmis bunlari. Haksizmiyim ya

Haklısınız alnını karışlarım. Hiiç bu da mı dert denilmesin evet dert. Size sorulmadan yapılması dert, izinsiz alınması dert, saygısızlık dert. Konu açmak için illa dayak yemek aldatılmak mı gerekiyor anlamadım. Koskocaman bir dert bu. Tekerlekli sandalyede olan bir adam var. Evet ona gönderilmesin banane onlar benim deseniz ben de üzülürüm ama hiç bir şey eşinizin terbiyesizliğini açıklayamaz. Gerekirse de yenisi alınır yani.

Ya babasi tekerlekli sandalyede onun icin hareket etsin diye. Ozaman sorsun bana cantaya atmadan
Evet size sorması gerekirdi ben de sevmem eşyalarımın benden izinsiz alınmasını ama sizin durumda işin içine sağlık sorunu girdi şuan bandın eğer babasına faydası olacaksa götürsün derim sonuçta sağlık sorunu var.

çantanın pembe olması ne alaka ki? erkekler de pekala pembe rengi kullabilirler, pembenin kadınlara özel bi renk olduğunu kim uydurdu da herkeste ona inandı bilmiyorum cidden :)

ama belki de gerçekten hediye olayı falan yoktur belki kullanıp geri getirecektir.

Genelleme yaptigimi nerden cikardinki pembe tasiyan erkekler olabilir ama benim kocam tasimaz.

Size sormadan koymuşsa sizde ona sormadan çıkarın şok olsun gördüğünde

Cikardim zaten.
Haklısınız alnını karışlarım. Hiiç bu da mı dert denilmesin evet dert. Size sorulmadan yapılması dert, izinsiz alınması dert, saygısızlık dert. Konu açmak için illa dayak yemek aldatılmak mı gerekiyor anlamadım. Koskocaman bir dert bu. Tekerlekli sandalyede olan bir adam var. Evet ona gönderilmesin banane onlar benim deseniz ben de üzülürüm ama hiç bir şey eşinizin terbiyesizliğini açıklayamaz. Gerekirse de yenisi alınır yani.

Beni coook iyi anlamissiniz sizi tebrik ederim cok güzel yazmissiniz

Zaten sırt çantası olan Adam plaj çantasını ne yapsın da annesi ne yapacak

Yani annesi gitsin gerekirse pazardan 5 tl ye alsın ya da poşete koysun

Ne bileyim insan annesine kullanılmış plaj çantasını giderken neden hediye götürür ki

Bence bir konuşun şu adamla

ama hediye edeceğini nerden çıkardınız ki mesajınıza hala cevap vermedi mi?

Kullanmicagi pembe bir cantayi niye götürsünki eminim annesine vermek istiyor alisverisi icin falan. Daha cevap vermedi dahs dogrudu okumamis daha

Back
X