- 8 Kasım 2014
- 4.867
- 10.586
- 408
bi konuşun önce bakalım ne açıklama yapacak...Kullanmicagi pembe bir cantayi niye götürsünki eminim annesine vermek istiyor alisverisi icin falan. Daha cevap vermedi dahs dogrudu okumamis daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi konuşun önce bakalım ne açıklama yapacak...Kullanmicagi pembe bir cantayi niye götürsünki eminim annesine vermek istiyor alisverisi icin falan. Daha cevap vermedi dahs dogrudu okumamis daha
bi konuşun önce bakalım ne açıklama yapacak...
Çok saçma geldi bana Jimlastik bandı hadi hareket etsin diye annesine de deniz çantası ne alaka? Esiniz daha uygun hediyeler bulsun bence. Siz de kizacaginiza esinizi doğru yönlendirin
Benim de kabul edebileceğim yada görmezden geleceğim bir durum değil. İlerde kendim annesinde babasında görsem evimde sandığım eşyayı, büyük sıkıntı... Saygısızlıktır bu sizin özel alanınıza da kısmen saldırıdır. Ben böyle bişey yapmam, kendime yapılmasına da müsade etmem. Onay yada izin şarttır. Kendisi çantasına nasıl habersiz koyduysa aynı gizlilikle yerine bıraksın lütfen tekrarı da olmasın mömkönsööö.Merhaba sinirlerim cok bozuk. Esimin ailesi bizden uzakta yasiyorlar yilda 1-2 defa görüyoruz. Esim bu ayin sonunda yanlarina gitmeye karar verdi kendisine bir siet canta hazirlamis. Bugün elime gecti bi bakayim dedim.
Babamin bana hediye ettigi deniz cantasini buldum ve yine babamin bana hediye ettigi jimnastik bandi buldum.
Suanda esim calisiyor mesaj attim "askim benim deniz cantam neden sirt cantanda" diye. Tuttum kendimi simdilik daha cevap yazmadi. Konu sadece bir canta bir band degil. Sonucta babam bana hediye etmis bunlari. Haksizmiyim ya
Eşim gecen gün bana hediye gelen bir parfümü kullanmıyorum diye en yakın arkadasına vermiş kızına verir diye benim haberim bile yok öğrenince kızdım tabi ki sonuçta benden habersiz yapması kötü.Kendisine söyledim bir daha benden habersiz bir şeyimi kimseye verme diye çok büyütmedim konuyu.Merhaba sinirlerim cok bozuk. Esimin ailesi bizden uzakta yasiyorlar yilda 1-2 defa görüyoruz. Esim bu ayin sonunda yanlarina gitmeye karar verdi kendisine bir siet canta hazirlamis. Bugün elime gecti bi bakayim dedim.
Babamin bana hediye ettigi deniz cantasini buldum ve yine babamin bana hediye ettigi jimnastik bandi buldum.
Suanda esim calisiyor mesaj attim "askim benim deniz cantam neden sirt cantanda" diye. Tuttum kendimi simdilik daha cevap yazmadi. Konu sadece bir canta bir band degil. Sonucta babam bana hediye etmis bunlari. Haksizmiyim ya
Merhaba sinirlerim cok bozuk. Esimin ailesi bizden uzakta yasiyorlar yilda 1-2 defa görüyoruz. Esim bu ayin sonunda yanlarina gitmeye karar verdi kendisine bir siet canta hazirlamis. Bugün elime gecti bi bakayim dedim.
bence yanlıs düsünüyorsunuz . tamam sorabilirdi ama belki evde duruyor diyordur hem jimnastik bandı cok mu önemli birsey . belliki adam babamın işine yarar demiş. ayrıca buraya bu konuyu acmanızda alakasız olmus direk esinize gelefonu acıp söyleyebilirsinizYa babasi tekerlekli sandalyede onun icin hareket etsin diye. Ozaman sorsun bana cantaya atmadan
Kuzum az dur sakın ol.Ya babasi tekerlekli sandalyede onun icin hareket etsin diye. Ozaman sorsun bana cantaya atmadan
Haha benimki bana evlilik teklif ettigi eski tek taa yüzüğü kv ye hediye etmiştiMerhaba sinirlerim cok bozuk. Esimin ailesi bizden uzakta yasiyorlar yilda 1-2 defa görüyoruz. Esim bu ayin sonunda yanlarina gitmeye karar verdi kendisine bir siet canta hazirlamis. Bugün elime gecti bi bakayim dedim.