Kocamin esyami annesine babasina hediye etmeye kalkmasi

Benim eşyam benden izinsiz alınsa ben de çok sinirlenirim. Sebebi ne olursa olsun. Daha önce birkaç kez başıma geldi çok sinirlendim. Haklısınız.

Bakalım eşiniz ne diyecek?

Çok saçma geldi bana Jimlastik bandı hadi hareket etsin diye annesine de deniz çantası ne alaka? Esiniz daha uygun hediyeler bulsun bence. Siz de kizacaginiza esinizi doğru yönlendirin

bi konuşun önce bakalım ne açıklama yapacak...

Ne açıklama yapacak. Bir şey demezsin diye düşündüm. Sen zaten o çantayı kullanmıyorsun diye düşündüm. Aşkolsun aramızda bir çantanın lafı mı olur? Aaa baban mı hediye etmişti unutmuşum. Daha da konu sahibi üstüne giderse tekerlekli sandalyedeki babama bir tane şeyi çok görüyorsuna kadar yolu olacak. Kendi terbiyesizliğini bastırmak için türlü duygu sömürüsüne girecek. Habersiz karısına ait iki eşyayı seyehat çantasına koymasının başka ne gibi bir açıklaması olabilir ki?

bi konuşun bakalım ne diyecek
ona göre kızalım kızmayalım :)

Çok saçma geldi bana Jimlastik bandı hadi hareket etsin diye annesine de deniz çantası ne alaka? Esiniz daha uygun hediyeler bulsun bence. Siz de kizacaginiza esinizi doğru yönlendirin

Açıkçası eşime başkalarının eşyalarının izinsiz alınmayacağını, hele başkasına hediye edilmiş bir şeyi alıp hediye edemeyeceğini anlatmak zorunda kalırsam çok üzülürüm.

Merhaba sinirlerim cok bozuk. Esimin ailesi bizden uzakta yasiyorlar yilda 1-2 defa görüyoruz. Esim bu ayin sonunda yanlarina gitmeye karar verdi kendisine bir siet canta hazirlamis. Bugün elime gecti bi bakayim dedim.
Babamin bana hediye ettigi deniz cantasini buldum ve yine babamin bana hediye ettigi jimnastik bandi buldum.

Suanda esim calisiyor mesaj attim "askim benim deniz cantam neden sirt cantanda" diye. Tuttum kendimi simdilik daha cevap yazmadi. Konu sadece bir canta bir band degil. Sonucta babam bana hediye etmis bunlari. Haksizmiyim ya
Benim de kabul edebileceğim yada görmezden geleceğim bir durum değil. İlerde kendim annesinde babasında görsem evimde sandığım eşyayı, büyük sıkıntı... Saygısızlıktır bu sizin özel alanınıza da kısmen saldırıdır. Ben böyle bişey yapmam, kendime yapılmasına da müsade etmem. Onay yada izin şarttır. Kendisi çantasına nasıl habersiz koyduysa aynı gizlilikle yerine bıraksın lütfen tekrarı da olmasın mömkönsööö.

sizin yerinizde olsam hem sizin eşyalarınızı hediye götürmesini sorgularım hem de anne babasına eşinin eskilerini hediye olarak götüren bi evlat olmasını sorgılarım. ne açıdan bakarsan bak çok saçma. bi çanta dediğin on lira ya.

Anneme gidiyorum diye başka yere gitmesinde ne alaka yani anneye babaya öyle komik hediyemi olur bence direk diyinki ne alaka bu hediyeler genç kız kardeşi bile olsa çok komik değilmi başka hediye al deyin tabi gerçekten dediği yere gidiyorsa

Merhaba sinirlerim cok bozuk. Esimin ailesi bizden uzakta yasiyorlar yilda 1-2 defa görüyoruz. Esim bu ayin sonunda yanlarina gitmeye karar verdi kendisine bir siet canta hazirlamis. Bugün elime gecti bi bakayim dedim.
Babamin bana hediye ettigi deniz cantasini buldum ve yine babamin bana hediye ettigi jimnastik bandi buldum.

Suanda esim calisiyor mesaj attim "askim benim deniz cantam neden sirt cantanda" diye. Tuttum kendimi simdilik daha cevap yazmadi. Konu sadece bir canta bir band degil. Sonucta babam bana hediye etmis bunlari. Haksizmiyim ya
Eşim gecen gün bana hediye gelen bir parfümü kullanmıyorum diye en yakın arkadasına vermiş kızına verir diye benim haberim bile yok öğrenince kızdım tabi ki sonuçta benden habersiz yapması kötü.Kendisine söyledim bir daha benden habersiz bir şeyimi kimseye verme diye çok büyütmedim konuyu.

Deniz cantasini annesine mi hediye edecek cidden?

Ben bu durumu farkli degerlendirirdim :KK69:

Ya babasi tekerlekli sandalyede onun icin hareket etsin diye. Ozaman sorsun bana cantaya atmadan
bence yanlıs düsünüyorsunuz . tamam sorabilirdi ama belki evde duruyor diyordur hem jimnastik bandı cok mu önemli birsey . belliki adam babamın işine yarar demiş. ayrıca buraya bu konuyu acmanızda alakasız olmus direk esinize gelefonu acıp söyleyebilirsiniz

Ya babasi tekerlekli sandalyede onun icin hareket etsin diye. Ozaman sorsun bana cantaya atmadan
Kuzum az dur sakın ol.
Adam sürekli senin bir şeylerini başkasına goturmuyorsa sorun yok.
Erkekler bizim gibi ince düşünmez. Onların hediye olduğunu bile unutmuştur ya da bilmiyordur.
Hem adam tekerlekli sandalyede diyorsun. Takma kafana. Adama da kızma. Tatlı tatlı konuş.

Haha benimki bana evlilik teklif ettigi eski tek taa yüzüğü kv ye hediye etmişti

Back
X