- 26 Eylül 2015
- 201
- 34
- 98
- 35
Te
Tedaviden sonra nuksetme demek yani geri baslayabilirmi demek... ben senelerimi bunami verip cürücem.. bana bu adamin birazda sevgisi bitmis gibi gelio kandiriyorum kendimiDeğişir ya da iyileşir dıye kesin garanti veremem. Bir bir surec. Uzun ve zor bir surec. Kumarin bu boyutunda "bana zaman ver söz bak nasıl degisicem" cümlesi ile "bosanalim umurumda degilsin" cümlesi arasında birkaç saniye dahi olabilir :) anlaşılması zor ve urkutucu evet ama bağımlı luzumundan fazla iyimser ve savunmacı olabilir.
Az önce yazdım yine yazıyorum öncelik eşinin tedavi olmayı kabul etmesi. Bunu istemez ve kabul etmezse üzgünüm ama hiçbir sey değişmez. Kabul ettiğini varsayarsak sizin için oldukça zor bir anlayış geliştirmeniz gerek. Yaptığı ve söylediği hiçbir seyi kişisel algilamamaniz lazım. Zira onun öfkesi de yalanı da savunma mekanizması da size özel işlemiyor.
"Eşimin durtu kontrol bozukluğu var ve bu bir çeşit hastalık. Onu yargılamadan destek olmalıyım "
Cümlesini rahatlıkla dile getirebilecek iseniz onun yanında olun. Ki bu uzun ve zor bir surec. Tedaviden seneler sonra bile nuksetme ihtimali var. Her daim tetikte olmak sizi yıpratacak. Karar sizin efem.