merhaba kızlar.hemen konuya giricem.dün akşam eşim salonda oturuyodu bende ütü yapmak için başka odaya gittim.çay istiyomusun die sorcaktım ki telefonla konuştugunu farkettim ama arkadaşlarıyla,ailesiyle,kardeşiiyle konuşur gibi değildi.daha farklıydı.
annene ne aldın die diye sordu.hm demek annenin istegi dogrultusunda aldım iyi olmuş.ee bişiler anlatıcaktın,tamam ozaman bugece düşün yarın konuşuruz bol bol,sende kendine dikkat et dedi ve kapattı telefonu.,
içime kurt düştü resmen.
sora ben anlayamadıgım için gitmedim yanına,işim bittikten,banamı sesleniyosun die yanına gittim.yook sana deil dedi,telefondamıydın dedim,yooo dedi.iyice şüphelendim.telefonna baktım son arananlara ama o saatte hiç bi aramaa yapılmamış.belliki silmiş.
ya nasıl davranıcamı bilemedim.gecede uyuyamadım.bi akıl verin nasıl davraanıyım napıyım
2 yıllık bi flört dönemimiz oldu severekde evlendiik.

içime kurt düştü resmen.
sora ben anlayamadıgım için gitmedim yanına,işim bittikten,banamı sesleniyosun die yanına gittim.yook sana deil dedi,telefondamıydın dedim,yooo dedi.iyice şüphelendim.telefonna baktım son arananlara ama o saatte hiç bi aramaa yapılmamış.belliki silmiş.
ya nasıl davranıcamı bilemedim.gecede uyuyamadım.bi akıl verin nasıl davraanıyım napıyım

2 yıllık bi flört dönemimiz oldu severekde evlendiik.