kocamın gizli telefon konuşması

öncelıkle umarım böyle bişey yoktur diyorum

bazı tlfların özelliklerinde .. aylık olarak kimle ne konusmus kimle msjlasmıs ne kadar konusmus saat kaçta konusmus vs hepsi çıkıyor..

bunu eşinizin tlfnundan araçlar, işlem kaydından sonra 2 secenek çıkıyor.. seceneklerden biri son kişiler ,diğer secenekte yukarda bahsettiğim aylık olarak çıkan ..(silme işlermi ancak aylık olaraktır tektek silinemez yani) msj..çağrı..arama...aranan .. mail..resim/video filan hepsinin gosterıldığı yerdir..

eşinizin tlfnunu bir kurcalayın böyle bi yer varsa bakın derim..çünkü kuşku insanın içini kemirip bitiren bir zehir gibidir..

baktım ama böyle biyer bulamadım yok yani kayıt.

bir gelişme var mı? merak içindeyiz. bu arada kaç senelik evlisinz?

bir gelişme var mı? merak içindeyiz. bu arada kaç senelik evlisinz?

2 yılımızı doldurduk ama 3 yıllık bi geçmişimiz var tolpam 5 yıldır birbrimizin hayatındayız.henüz yeni bişi yok.ama tuhaf bi davranışıda yok.telefonu ortalıkta sürrekli.ama sadece dikkatimi çeken şu bi mesaj yada telefon geldgnde hemen koşup bakıyo.

Diyelim aldatıyor.erkekler bunu yapmak için önce alt yapı hazırlar.hedef saptaması yap.nasıl bir ışte çalışıyor,iş yerin de eşinin pozisyonuna yakın çalışan bayan var mı,eskiden görüştüğü samimi bir kız arkadaşı var mı,arkadaş ortamı nasıl erkek erkeğe bir aktivasyonları var mı,geliş gidiş saatleri değişti mi,arabası varsa hafta sonu bana araba sürmeyi öğretir misin de,tepkileri nasıl geçiştirmeler var mı biraz düşün zaten hissedersin.anne kelimesi kafama takıldı,kimin annesi olabilir ki bu,annesi bilecek kadar bir kız ilişkiye girdiyse (varsayım) erkek bekar olduğunu söylemiştir ya da kız annesine yalan söylemiştir.sen de farklı şeyler yapmayi teklif et birlikte,hediye olduğuna göre böyle bir durum varsa erkek ile kadın görüşüyorlar demektir ki bunun için de erkeğin fırsatı olması lazım.

2 yılımızı doldurduk ama 3 yıllık bi geçmişimiz var tolpam 5 yıldır birbrimizin hayatındayız.henüz yeni bişi yok.ama tuhaf bi davranışıda yok.telefonu ortalıkta sürrekli.ama sadece dikkatimi çeken şu bi mesaj yada telefon geldgnde hemen koşup bakıyo.

tlfnunu arada elinize alıp kurcalayın çaktırmak eşiniz wcye gittiğinde felan yada banyo yaptıgında ;)

rehbere..msj kısmına..video resım kısmına bakın ...

hangi aboneye aitse dökümen isteyin dicem ama bu mumkun değil sanırım.. :50::26::44::44:

Diyelim aldatıyor.erkekler bunu yapmak için önce alt yapı hazırlar.hedef saptaması yap.nasıl bir ışte çalışıyor,iş yerin de eşinin pozisyonuna yakın çalışan bayan var mı,eskiden görüştüğü samimi bir kız arkadaşı var mı,arkadaş ortamı nasıl erkek erkeğe bir aktivasyonları var mı,geliş gidiş saatleri değişti mi,arabası varsa hafta sonu bana araba sürmeyi öğretir misin de,tepkileri nasıl geçiştirmeler var mı biraz düşün zaten hissedersin.anne kelimesi kafama takıldı,kimin annesi olabilir ki bu,annesi bilecek kadar bir kız ilişkiye girdiyse (varsayım) erkek bekar olduğunu söylemiştir ya da kız annesine yalan söylemiştir.sen de farklı şeyler yapmayi teklif et birlikte,hediye olduğuna göre böyle bir durum varsa erkek ile kadın görüşüyorlar demektir ki bunun için de erkeğin fırsatı olması lazım.

bu konularda deneyimlisnz sanırım. gayet mantıklı önerilerde bulunmuşsunuz

bu konularda deneyimlisnz sanırım. gayet mantıklı önerilerde bulunmuşsunuz

iş icabı da çok rastlıyoruz bu tarz durumlara.erkek aldatıyorsa mutlaka bunu bilen yakın bir arkadaşı vardır.iş arkadaşı olur,halisaha arkadaşı olur çocukluk arkadaşı olur erkekler bu konuda çok rahat birbirlerine orta da takdir edilecek bir durum varmış gibi anlatırlar.konu sahibi arkadaş bunu anlar çok rahat.erkek evliliğini bitirecek kadar ilerletmez hiçbir ilişkiyi evliliğin de sorun yoksa.konu sahibi arkadaş çok fazla detay vermemiş umarım bir yanılgıdır düşündüğümüz gibi olmaz.

merhaba kızlar.hemen konuya giricem.dün akşam eşim salonda oturuyodu bende ütü yapmak için başka odaya gittim.çay istiyomusun die sorcaktım ki telefonla konuştugunu farkettim ama arkadaşlarıyla,ailesiyle,kardeşiiyle konuşur gibi değildi.daha farklıydı.:(annene ne aldın die diye sordu.hm demek annenin istegi dogrultusunda aldım iyi olmuş.ee bişiler anlatıcaktın,tamam ozaman bugece düşün yarın konuşuruz bol bol,sende kendine dikkat et dedi ve kapattı telefonu.,
içime kurt düştü resmen.
sora ben anlayamadıgım için gitmedim yanına,işim bittikten,banamı sesleniyosun die yanına gittim.yook sana deil dedi,telefondamıydın dedim,yooo dedi.iyice şüphelendim.telefonna baktım son arananlara ama o saatte hiç bi aramaa yapılmamış.belliki silmiş.
ya nasıl davranıcamı bilemedim.gecede uyuyamadım.bi akıl verin nasıl davraanıyım napıyım:(
2 yıllık bi flört dönemimiz oldu severekde evlendiik.

ne yazıkkı ortada olan düşün sabah bol bol konuşuruz dıo benzer şeyleri bende çok yaşadım hep inkar etti ortaya çıkardığımda özür diledi niye yetinemez bu erkekler anlmıorm bı turlu

Back
X