kocamın ilgisini yeniden nasıl kazanıcamm

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
3 yıllık evliyiz ama son bi kaç aydır bana karşı hem ilgisiz yani nasıl anlatmalıyım ki mesela; beni kırdığında ben odama giderim o oturu pc de oyun oynar aradan yarım saat geçer ben salona yanına gelirim tv ye bakarım oda tvde gördüğü komik bişey anlatır güler. yani yarım saat önce ne yaptığını hatırlamaz ama bu durumlar çok sık oluyor çok mutsuz oluyorum ve nefret etmeye başladım sanki kocamdan

bende 5 yıllık evliyim. evliliğimizin ilk gününden itibaren küstüğümüz anlarda başka odaya gittiğimde peşimden gelsin gönlümü alsın istedim ama hiç olmadı... seninki en azından konuşuyormuş benimki konuşmazdıda ben konuşurdum kuzu kuzu... uzun zamandır beklentilerim yok mutluyum artık...

canım yaa gerçekten basit görünüyor ama evliliği ve duyguları çok yıpratan bi durum. beklentilerin körelince mi mutlu oldun ((( tamam kıyaslanmaz ama elin kocasını görünce imrenmiyor değilim ((

evli tecrübeli arkadaşlardan nasihat bekliyorum ne yapmalıyım artık akşamları evimizde kopan kahkahaları özleim eski neşemizi istiyorum artık nasıl düzeltebilirim :((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…