kocamın instagramı

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
Kızlar bizim eşimle telefonlarımızın şifrelerini biliriz evde ulu ortadır telefonlarımız bazen ver bakıyım der bebeğimizin çektiğin fotolarına yada ne biliyim benim internetim olmaz onun telefondan video açar izleriz güleriz falan birbirimizin elindediler telefonlarımız yani. Uzun zamandır eşimin sosyal hesaplarına bakmamıstım şeytan dürttü dün akşam ver bakıyım dedim( whatsapp hikayesine bebegımızın fotosunu koymustu kimler bakmıs dedm aldm teli) şeytan bu ya girdim instagrama bakıyım dedim neleri aratmış. Arama motoruna basınca"başlıca" yani en cok baktımız sayfalar bide altında "yakındakıler" kısmı varya orda bir kız profili vardı sordum bu kim dedim bilmiyorum dedi yalan söyleme dedım bakılmış işte yemin ediyor ki bilmiyor diye ee kim baktı? Durduk yere cıkacak hali yok. Dün akşamdan beri öyle taktım ki kafama bu kim niye baktı diye delircm ya bi akıl verin hatta arkadasıma ekletip bu kişiyi tanıyormusun diye msj atmayı düşünüyorum

Kesinlikle söylediğiniz şeyi yapmayın,sizi düşürmekten başka bir işe yaramaz.
Eşinizi gözlemleyin çaktırmadan ama her gördüğünüzde sormayın,birşey bulunca ss alıp kendinize atın yavaş yavaş adim adim ilerleyin.
Son olarak eşiniz tabiki yalan söylüyor,aratmadigi kişi kesinlikle görünmez.

Normalde bakıldığında çıkar oyle ama yine de günahını alma derim ... Gereksiz yere tartışmanın bir manası yok.. Yanlışlıkla bizim de başkalarına kazara bakıp bastığımız olur tesadüfen. Bebeğiniz var . bence sakin ol. İyice büyütme. Fakat ayni sekilde tekrar olursa ozaman suphelen derim. Bence relax .. Arkadaşına da kontrol ettirme bırak zaten eninde sonunda kokusu illa ki çıkıyor ve insaallah ki boyle bisey yaşanmaz.. :/

Farz edelim ki aradi esiniz. Ne olacak? Oyle bir yazmissiniz ki sanki esinizi sizi aldatirken basmissiniz. Bu kadar uzmeyin kendinizi bir sey olmaz..
Bakın ona dürüst olmasını söyledim eğer bilmiyorum derse kafamda bir sürü hikaye kurarım cok kıskanc biri değilim benm canımı sıkan bılmıyorum demesi

Arkadaşlar bakabilir arattırabilir eski iş arkadası cocukluk arkadası vs olabilir ben öyle delircek kıskancak biri değilim benım kızdıgım bana yalan söylmesi ben yapmadım aratmadım demesi yahu kim yapacak senın telefonda.

offffffffffffffffffffffffffffff

aynı konudan bin tane açıldı.

ne duymak istiyosunuz.
kocanız arsız bi zampara hanımefendi. ınstagramda kız aratmak ne demek. kesin aldatıyodur. kesin. ya da bakıp bakıp kendini tatmin ediyodur.
Ne alakası var ya sizin yazıdıgınız gibi düşüncek olsam mahkemeye giderdim buraya yazana kadar emin ol!!! Ben neden yalan söyleme geregı suyduguna takıldım! Sıkıldıysanız yorum yazmayın dahil olmayın!!

Canim bi sakin ol.Adam sana ne diyecek evet baktim guzel kizmis mi diyecek.Hicbir erkek demez bence.Korkar cunku verecegin tepkiden
Bana deseki ilk okul arkadasm veya arkadasmn arkadası vs anlayısla karsılarım ama merak ettiğim hani bu kim bilmiyorum diyip yemin etmesi beni sinirlendiren bakması değil

Ne alakası var ya sizin yazıdıgınız gibi düşüncek olsam mahkemeye giderdim buraya yazana kadar emin ol!!! Ben neden yalan söyleme geregı suyduguna takıldım! Sıkıldıysanız yorum yazmayın dahil olmayın!!

ufacık bişeyi bu kadar büyüteceğinizi bildiği için olabilir mi?

Merak edip bakmis olabilir yani dikkatini cekmistir , instagram kullanmayalim biraz uzaklasalim deseydin o zaman anlardin niyetini...cikismadan evvel tabi..
tamamen somut bir sey görmeden yuklenme adama , bu sefer senin de yaptığini dusunur, etki tepki durumu

Bana deseki ilk okul arkadasm veya arkadasmn arkadası vs anlayısla karsılarım ama merak ettiğim hani bu kim bilmiyorum diyip yemin etmesi beni sinirlendiren bakması değil
Iyi de eski bi arkadasim dese kadin milleti iyice paranoya olur.Niye bakti aklimi var vs.Belki de hic tanimiyor.Bi yerde yorumda gordu bakti sonra merak edip aratti olabilir.Bence kafana takma haftasonunun keyfini cikar.

ufacık bişeyi bu kadar büyüteceğinizi bildiği için olabilir mi?
Bakın ben büyütmüyorum bakabilir benim büyüttüğüm olay beni salak yerine koyup yalan söylemesi bakmask değil. Delikanlı olacak diyecekki su kişi baktım. Benımde oluyor kim bu diyor acıklamamı yapıyorum ay ben bakmadım ay bu ne demıyorum aptal yerıne koymuyorum karsımdakını bu yuzd n bana guvenıyor bu güven zedeler

Iyi de eski bi arkadasim dese kadin milleti iyice paranoya olur.Niye bakti aklimi var vs.Belki de hic tanimiyor.Bi yerde yorumda gordu bakti sonra merak edip aratti olabilir.Bence kafana takma haftasonunun keyfini cikar.
Canım inan öyle bir kadın değilim biliyor yani böyle dese yorumda gördüm tanıdık benzettim vs ama yalan söyleyince insanı zorla işgillendiriyor

Back
X