- 24 Şubat 2025
- 77
- 189
- 8
- 31
- Konu Sahibi kumralguzel
Siz bu kafayla bu adamın samimi olduğu genç kızlardan daha çok çekersiniz ne diyeyim kolay gelsinSiz biliyorsunuz her şeyi peki hadi bay yazma yorum falan bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bu kafayla bu adamın samimi olduğu genç kızlardan daha çok çekersiniz ne diyeyim kolay gelsinSiz biliyorsunuz her şeyi peki hadi bay yazma yorum falan bana
Kız yüzünden değil eşiniz yüzünden boşanmışsınız, kız zorla mı yaptı ne olduysa eşiniz evli olduğu halde evli gibi davranmamış.
Kız 20lerinin başına, adam en az 30-40. Kızın üstü konumunda yanında iş öğrensin diye verilmiş çünkü. İşyerinde kızdan uzun süredir çalışıyor, sosyal olarak daha önde, lafı geçen, uzun zamandır diğerlerinin tanıdığı kişi o, kız değil. Bu durumda arada bir samimiyet kurulduysa yaşın, işteki konumunun ve işyerindeki hiyerarşinin hepsi kendisinden yana olan adam mı suçlu kadın mı? Kadın zorla adamı samimiyete mecbur bırakmış adamcağız da aşırı masum melek haliyle mecburen samimi olmuş muamelesi yapılıyor. Güç dengesinde daha ağır basan adam mecbur değil bir şey değil samimi olmaya. Kız yeni işe girdiği, üstü konumundaki ve kendisinden hayatta çok daha deneyimli birinden çekiniyor onun samimiyetini geçiştirmeye bu esnadada adamı kendine düşman etmemeye çalışıyor olamaz mı? Kızınız yaşındayım lafı genelde bir erkeğin aradaki ilişkiyi başka yöne çevirmesini engellemek için önden bilerek söylenir. Ama hanımefendi gidecek kocamı bırak diye mesaj atacak bir de. Kocası hem daha önceden bir başkasıyla hem işyerindeki diğer kadınlarla hem de bu kızla hanımefendiyi rahatsız eden bir samimiyette. Her seferinde de kadınlar onu mecbur bırakmış oluyor ne hikmetse.
İyi de kızın adamın anlattıklarını yapıp yapmadığı belirsiz. Adamın ısrarla sorun olursa sor diyip demediğini bilmiyoruz. Fotoğraflar atan arayan da adam. Kızı olacak yaşta olduğunu söylüyor, aile fotoğrafını beğeniyor ondan bile kötü anlam çıkarılmış. Aile fotoğrafını niye beğensin adama yürüyen kız? Niye kızın olacak yaştayım desin? Attığı yumruk emojisine bile kurulmuş soru sahibi, ama elin kızını sabahın köründe arayan kocasına evt o da hatalı tmm hatasız demiyrmm ama hadi kadını kötüyelim şeklinde yaklaşıyor. 22 yaş ne yahu çocuk sayılır daha yeni yetişkin olmuş. Koca evli barklı adam dururken tüm suçlama kadın üzerinden ilerlemiş. Kadın yürüyorsa kocası rahatsız olduğunu söylesin, devam ediyorsa iş yerine taciz bildiriminde bulunsun.Yavrum ikisi de aynı bok. Sen niye bokun rengine bakıyorsun ki. Kız bekar diye başka bir kadına böyle bir şeyi reva görmeye hakkı mı var? Kadınlar bunu birbirine yapıyor ama başka kadın aynı şeyi ona yapsa eminim dötünü yırtar. Bunlar hikaye bölümü. Zorla yapmadı diye ahlaksız değil mi diyelim ne diyelim?
İyi de kızın adamın anlattıklarını yapıp yapmadığı belirsiz. Adamın ısrarla sorun olursa sor diyip demediğini bilmiyoruz. Fotoğraflar atan arayan da adam. Kızı olacak yaşta olduğunu söylüyor, aile fotoğrafını beğeniyor ondan bile kötü anlam çıkarılmış. Aile fotoğrafını niye beğensin adama yürüyen kız? Niye kızın olacak yaştayım desin? Attığı yumruk emojisine bile kurulmuş soru sahibi, ama elin kızını sabahın köründe arayan kocasına evt o da hatalı tmm hatasız demiyrmm ama hadi kadını kötüyelim şeklinde yaklaşıyor. 22 yaş ne yahu çocuk sayılır daha yeni yetişkin olmuş. Koca evli barklı adam dururken tüm suçlama kadın üzerinden ilerlemiş. Kadın yürüyorsa kocası rahatsız olduğunu söylesin, devam ediyorsa iş yerine taciz bildiriminde bulunsun.
Üstü konumunda adam, arada güç hiyerarşisi var ve üstte olan adam. Trde kadın olmak malum dedikodular, reddedilmenin terslenmenin acısıyla düşman kesilmeler, iftira atmalar. Bir şey diyemiyor geçiştiriyor ya da kötü algılamıyor da olabilir. Adamın yaptığı yanlış ama deniyor ve ama'dan sonrası yok adamdan çok kadın konuşuluyor. Yaptığı yanlışsa o konuşulsun, ki soru sahibi rahatsızım demiş eşi de tamam mesafe koyacağım demiş. Bu noktadan sonra hala sorun nedir anlayamıyorum ben kızın yumruk emojisine kurulup kocamdan uzak dur diye mesaj atılacak kadar. Kocası istemiyorsa kız ne yapabilir içeceğine ilaç mı atacak, soyunup üstüne atlayıp fotoğraf mı çekecek ne yapabilir yani rahatsız olunan nedir adamın ilgisini çekmiyorsa? Kaldı ki adam rahatsız da değil samimiyetten, rahatsız olsa kendisi söylerdi işyerindeki kız bana fazla samimi davranıyor rahatsız oluyorum diye, eşi söyleyene kadar gayet memnunmuş halinden. Bu yüzden soru sahibinin bu kız neden benim kocama yumruk emojisi atıyor diye düşünüp duracağına kocam neden bu samimi iletişimden memnun ancak ben rahatsızım deyince kesiyor diye düşünmesi lazım. Kadını kötülemek kolay. Adam daha önce de başka bir kadına kendisine yakışıklı diye seslenecek samimiyeti vermiş, bu kız gitse başkasıyla aynı iletişim kurulacak. Sorunun kaynağı eşi onunla bu durumu çözmesi lazım.Kız da saçma sapan davranıyor ya. Aman işim gücüm yok böyle bi adamla mesajlaşcam. 22 yaşına biz de geldik ama sabahın körü kimse bizi arayamadı. Karşılıklı bir saçmalama var bence. Adamda iş bitiyor tabiki.
Tabi ki eşim suçlu da evli erkeği ayartmaya çalışan biri normal bir insan mı, metresliği ne zaman meşrulaştırdık yahu, toplumsal ahlaki çöküş bu ülkede böyle böyle kabul görüyor, metresliğin güzellendiğini ilk defa burada görüyorum.Kız yüzünden değil eşiniz yüzünden boşanmışsınız, kız zorla mı yaptı ne olduysa eşiniz evli olduğu halde evli gibi davranmamış.
Bu olaylar varken ben kızımın engelli olduğunu öğrenmiştim ve kadın tanıdık biriydi, çektiğim acıların farkındaydı, eski eşle ikisi kızımın sıkıntılarını umursamadan birlikte olmaya çalıştılar. Neyse ki tekmeyi bastım, kurtuldum. Darısı karısını aldatan tüm erkeklere olsun..Yavrum ikisi de aynı bok. Sen niye bokun rengine bakıyorsun ki. Kız bekar diye başka bir kadına böyle bir şeyi reva görmeye hakkı mı var? Kadınlar bunu birbirine yapıyor ama başka kadın aynı şeyi ona yapsa eminim dötünü yırtar. Bunlar hikaye bölümü. Zorla yapmadı diye ahlaksız değil mi diyelim ne diyelim?
Metreslik güzellemiyorum, kadının gerçekten nasıl davrandığını adamın ağzından duyuyor soru sahibi hep. Gerçekliğini sorgulamadan inanıyor. Kocasına bir daha yapma diyip geçiyor ama kızın emojisine kadar kafayı takıyor asıl kendisiyle evli olan çocuk yapan rahatsız olacağı şeyleri adı gibi bilen adamın niye böyle davrandığı üzerine pek de kafa yormadan. Adamın lafıyla kadının suçlanması yani sorun.Tabi ki eşim suçlu da evli erkeği ayartmaya çalışan biri normal bir insan mı, metresliği ne zaman meşrulaştırdık yahu, toplumsal ahlaki çöküş bu ülkede böyle böyle kabul görüyor, metresliğin güzellendiğini ilk defa burada görüyorum.