kocamın kiracıya mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya her şeyi geçtim bu size yapılmış bir saygısızlık. Sizi insanların gözünde küçük düşürmüş. Şimdi diyorlardır "yazık, kadının haberi bile yok". Ben iletişime geçeyim bundan sonra derseniz de, mesajları gördüğünüz belli olur. Yani olursa olsun önemli değil ama evinizdeki insanın, güya hayat ortağınızın sizi bu duruma düşürmesi utanç verici ya. Olay başkalarının ne düşündüğü değil yani. Ben saygı konusunda Ercüment Çözer gibi olduğum için çok takılıyorum böyle şeylere. Kızların nasıl olduğu da hiç önemli değil, onlar olmasa başkasına yazacak zaten. Sorun evdeki düşman yani, dışarısı değil.

Konu sahibi eski konusunu sordum siye çemkirdi bana gitti. Her kavgalarında kocası zaten boşanmak istiyormuş, kalkıp da kiracının Whatsap durumunda paylaştığı bikinili resmine takacağına, başkalarına laf atacağına kendi durumuna baksın. Eline, beline, diline hakim olacaksın diye boşa demezler.
Kiracılardan kurtardınız bravo. Sokaktaki 20 milyon kadından nasıl koruyacaksınız?
Kocasının uçkuruna kilit taksın 😝 eski konusundan bahsetmiş bir üye bende göz gezdirdim. Hem boşluğuna gelmiş hem de sürekli boşanalım diyen adam için kiracılarla kendisinin iletişime geçeceğini söyleyen kocacı bayana ne diyebilirim sence? Takip etsin boşasın ama bu bayanda boşayacak göz görmüyorum ben.

ben kı

ben kıza msj atıcam bundan sonra herhangı bır sıkıntınız oldugunda benımle ıletısıme gecersınız dıye. eşiminde telefonundan silicem ve sert bi şekilde uyarıcam.gerekirse boşanırım bu konuda korkum yok.ben kımsenın peşinden koşamam
Bu adam kiracıya yürümede başka kadına yürür. Tüm Türkiye ye mesaj aramayacağınıza göre. Sulanmaya müsait bir kocanız var.

Seviye yerlerde lütfen Mune Mune lütfen konuyu bamlayin hakeretler küfürler havada uçuşuyor bu kadar kalitesiz kadınlar kulübüne dahada adımımi atmam
Yapmayın yahu, gitmeyin. Sizsiz ne yaparız biz.. bu acı habere dayanamam bakın şimdi kendimi kanepeden atarak intihar etmeye gidiyorum :cry:

Daha 2 sayfa okudum ama her yorumunuzda o kadar belli ki kocanıza bir şey diyemeyip içten içe kızlara bilendiğiniz. Korkunç zihniyetler doluştu bu sıralar siteye ya, sinirlerim bozuldu. Uğurlar olsun 👊🏻

Kocasının uçkuruna kilit taksın 😝 eski konusundan bahsetmiş bir üye bende göz gezdirdim. Hem boşluğuna gelmiş hem de sürekli boşanalım diyen adam için kiracılarla kendisinin iletişime geçeceğini söyleyen kocacı bayana ne diyebilirim sence? Takip etsin boşasın ama bu bayanda boşayacak göz görmüyorum ben.
Ben paylaştım bana çemkirdi. Eski konusunda zaten açık herşey, her kavgada adam boşanalım diyor konu sahibi ağlayıp duruyor. Erken uyumada beraber film izleyelim dedi diye kocası bağırıp çağırmış boşanalım, sen hep beni yönlendirmeye çalışıyorsun demiş, konu sahibi ağlamış. Bu mesajları yakalayınca da kocası ile yüzleşmiş, kıyameti koparmış kocası da özür dilemiş. Ama kız Whatsap durumunda bikinili resim paylaşmış, rahatmış. Bu durumu sordum ben o da yok bana vurdunuz yok bilmem ne yaptınız diye çemkirdi gitti. Sanki kocasını ben fiştekliyorum. Daha kocası ile konuşamayan kadın Whatsap mesajlarının hesabını soracak. Kaynanasının buzluğuna boşaltma konusu var ki tamamen ayrı vukuat. Milletin bikinisine bakacağına kendi hayatı ile yüzleşsin.

Kocanız ev sahibi pozisyonunda olduğu için kız kibarlık yapıp teşekkür edip muhabbeti kesebilirdi ama o da uzatmış. Bu kısımda kız da saçmalamış bence o net.

Sırf ev sahibinden korktuğundan konuştuysa yazık kıza. Kadınları ne hale getiriyor bazı hayvan herifler derim bu durumda.
Yok eğer kız da rahatlığından uzattıysa, o da onun ayıbı derim o zaman da.

Ama en büyük ayıbı kocanız yapmış.
Sanane güzel mi çıkmış kötü mü çıkmış. Kiracısının wp durumunu izlemesi bile abes.
Çok belli ki, herhangi bir aksiyon alsa karşıdan direkt uçkur çözecek. Kocanız yolu şaşırmış.
Ne yaparsınız bilmem.
Ama önce onu sorgulayın, siz kocadan sorumlusunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X