Kocamin Pasakliligi İle Baş Edemiyorum

Lask

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2016
6
2
36
Yaklaşık 9 aylık evliyim. Özel bir şirkette yönetici olarak calistigim için is tempom çok yoğun. Eşim ise sabah 9 öğlen 16:00 calisiyor. İşten her geldiğimde ev savaş alanına donmus oluyor. H.sonları ise tam bir kabus. Hizmetçi gibi hissediyorum kendimi.
Üstelik bir insan banyo yapmaya korkar mi ? 15 günde 1 yıkanıyor. Güzellikle bu pasakliligindan vazgecmesini söyledim olmadı , kavga çıkardım olmadı. Yatagimi ayirdim olmadı. Adam hem dağınık hem pasakli. Üstelik 130 kg olduğu için çok sık terliyor ve umrunda degil. Dogal olarak cinsel hayatimizda kalmadi. Yikanmadigi icin birlikte olmuyorum. Acikcasi onun da cok umrunda olmadığını düşünüyorum
Benim gibi bir durumda olan var mı ? Ya da önerisi olan var mı ?

Ya insan kokar ya o sürede çok zor bi durum bu ya allah kolaylik versin size birlikte bi yerlere çıkabiliyo musunuz peki

Ya insan kokar ya o sürede çok zor bi durum bu ya allah kolaylik versin size birlikte bi yerlere çıkabiliyo musunuz peki

Çıkıyoruz ama insanlar muhtemelen benim arkamdan konuşuyorlardir. "Kadına bak kendi suslenmis,kocasina bakmamis" diyorlardir

Valla boşan demek öyle kolay değil ama ...
15 günde bir yıkanması bile boşanmaya yeter :110:

Yaklaşık 9 aylık evliyim. Özel bir şirkette yönetici olarak calistigim için is tempom çok yoğun. Eşim ise sabah 9 öğlen 16:00 calisiyor. İşten her geldiğimde ev savaş alanına donmus oluyor. H.sonları ise tam bir kabus. Hizmetçi gibi hissediyorum kendimi.
Üstelik bir insan banyo yapmaya korkar mi ? 15 günde 1 yıkanıyor. Güzellikle bu pasakliligindan vazgecmesini söyledim olmadı , kavga çıkardım olmadı. Yatagimi ayirdim olmadı. Adam hem dağınık hem pasakli. Üstelik 130 kg olduğu için çok sık terliyor ve umrunda degil. Dogal olarak cinsel hayatimizda kalmadi. Yikanmadigi icin birlikte olmuyorum. Acikcasi onun da cok umrunda olmadığını düşünüyorum
Benim gibi bir durumda olan var mı ? Ya da önerisi olan var mı ?

Son moda oldu buda,adamlar yıkanmaktan kaçıyor..

Yasal olarak boşanma hakkınız var, hem de tek celsede.
Eşinizin bu pasaklı denemeyecek kadar pis durumunu mahkemeye sunduğunuzda, sorgusuz sualsiz boşar sizi hakim...

Kendine saygısı olmayan adamı ne yapacaksınız hayatınızda?
Hem de iyi bir kariyeriniz varken...
Ben de bunu anlayamadım?

sadece 9 ayda gelınen nokta bu.. bazı seylerı ciddi olarak düşünmen lazım

En hassas olduğum konu ya :( Temizlik.. İnan katlanamam ben heleki pis kokuyorsa off bence boşanmayın ama ayırlıkla tehdit edin.. Düzelmezse boşanma sebebi inanki :(

Yok artık. Ben her gün duşa giriyorum.
Eşimin 15 günde 1 girdiğini düşünemiyorum bile.
Çok şükür son derece temiz eşim var oda benim gibi her gün duşa girer
Asla pis kokmaz.
Benim için ayrılık sebebi olabilirdi herhalde bu.
Adama anlattığın halde hala aynı olması çok tuhaf.
Duş dediğim 5 dklık iş ya neyine üşeniyor Allah aşkına
Ciddi anlamda tekrar tekrar konuş derim ben.
Çünkü bu alışılacak bir durum değil
Zamanla o adamı istememeye de başlayacaksın, belki de başladın.
İnsan pis kokan bir adamı nasıl öper nasıl sarılır düşünemiyorum yaa

Back
X