kocamın romantizm duşmanlıgı

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.597
13.599
248
Merhaba,bugun ne hayallerle eşime suprizler yaptım ama sonu hüsran.hemen anlatayım size.ben 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik.eşim anlayışlı kibar karsıdakine değer veren biri ama gelin görün ki hiç romantik degil.evliliğimiz boyunca bi kere bile bi çiçek almışlığı yok.surpriz desen ne arar.niye yapmıyosun deyince sevmıyorum böyle şeyleri diyo yada benden bekleme bi kerede sen yap diyo.neyse bugun özel gün falan degil içimden geldi.sırf o mutlu olsun diye yağmurlu havada aldım küçük bebegimi bu soğukta cıktım dışarı.pastasıydı balonuydu hediyesiydi baya dolaştim.sonra geldim butun evi susledim balonlar notlar kadehler falan.tabi özel anılarımızdan oluşan güzel Bi slayt yaptım.eşim işten geldi sürprizi görünce sevindi optu falan ama inanır mısınız pastadan bi dilim aldı ve kalkıp bilgisayarın basına geçti halada oyun oynuyo.simdi gel de cıldırma sizce haksız mıyım kızmakta.hadi böyle şeyler yapmıyosun bari yapınca ilgi göster be adam

Yani onca emeğe çok hanzoca bi karşılık vermiş.
Ama ben olsam özel bi gün haricinde okadar kasmam kendimi.
K.çı kafdağına oturur yoksa.
İçimden geldi mutlu olsun diye yapmıstım ama bi daha asla yapmam simdi soylesem diycem ne yapalım kutladık bitti

Merhaba,bugun ne hayallerle eşime suprizler yaptım ama sonu hüsran.hemen anlatayım size.ben 3 yıllık evliyim eşimle severek evlendik.eşim anlayışlı kibar karsıdakine değer veren biri ama gelin görün ki hiç romantik degil.evliliğimiz boyunca bi kere bile bi çiçek almışlığı yok.surpriz desen ne arar.niye yapmıyosun deyince sevmıyorum böyle şeyleri diyo yada benden bekleme bi kerede sen yap diyo.neyse bugun özel gün falan degil içimden geldi.sırf o mutlu olsun diye yağmurlu havada aldım küçük bebegimi bu soğukta cıktım dışarı.pastasıydı balonuydu hediyesiydi baya dolaştim.sonra geldim butun evi susledim balonlar notlar kadehler falan.tabi özel anılarımızdan oluşan güzel Bi slayt yaptım.eşim işten geldi sürprizi görünce sevindi optu falan ama inanır mısınız pastadan bi dilim aldı ve kalkıp bilgisayarın basına geçti halada oyun oynuyo.simdi gel de cıldırma sizce haksız mıyım kızmakta.hadi böyle şeyler yapmıyosun bari yapınca ilgi göster be adam

Bu gün doğum günüm kutladık filan az oturdum evdekilerle şuan bende pc başındayım .:bicak: şimdi gideyim onlarla tv izleyeyim :) :KK15:

ama ben odunluğumu kabul ederim çok net odunumdur. saygılar :KK14:

Eeee kutladınız bitti ama :)

Bir kadın olarak hoş süprizler beklemek doğa gereği (istisnalar vardır)

Ama gel gör karşındaki erkek fıtratı(istisnalar vardır)

Eşine süpriz yapıyorsun ama ortalama bir adamın pekte keyif almayacağı ... süsler balonlar notlar pastalar ... Sanki bunlar sana yapılsa hoşlanacağın şeyler.

Eşin sana süpriz diye yeni bir konsol oyunu alsa ya da derbi maça bilet .. ne kadar memnun kalırsan onun içinde öyle işte.

Eşinin zevkleri , hobileri üzerine bir süpriz yapsaydın bence mesaj daha bir yerine giderdi.

Çok takılma ... çokta kasma kendini.

Huzur varsa ... ne ala . Yoksa çiçeklere boğsa kıymeti yok .

Fazla da şımartmamak lazım adamları. Ayrıca maalesef her erkek romantizmden anlayamıyor

Eeee kutladınız bitti ama :)

Bir kadın olarak hoş süprizler beklemek doğa gereği (istisnalar vardır)

Ama gel gör karşındaki erkek fıtratı(istisnalar vardır)

Eşine süpriz yapıyorsun ama ortalama bir adamın pekte keyif almayacağı ... süsler balonlar notlar pastalar ... Sanki bunlar sana yapılsa hoşlanacağın şeyler.

Eşin sana süpriz diye yeni bir konsol oyunu alsa ya da derbi maça bilet .. ne kadar memnun kalırsan onun içinde öyle işte.

Eşinin zevkleri , hobileri üzerine bir süpriz yapsaydın bence mesaj daha bir yerine giderdi.

Çok takılma ... çokta kasma kendini.

Huzur varsa ... ne ala . Yoksa çiçeklere boğsa kıymeti yok .
Daha önce hobileri uzerinede cok sürprizler yaptım ama bos.etrafımda görüyorum böyle degil erkekler

İçimden geldi mutlu olsun diye yapmıstım ama bi daha asla yapmam simdi soylesem diycem ne yapalım kutladık bitti

Birincisi; çıtayı yüksek tutuyosunuz sanırım günlük hayatta, o yüzden böyle güzel bi süpriz bile arada kaynayabiliyo demekki.
İkincisi; bı tarz süprizler eşinizin sevgi diline hitap etmiyo olabilir.yani nebiliyim belki de birlikte bilgisayar oyunu oynamak ya da film izlemek onun için daha özeldir.

Cok beklentiye girmeyin. Cok da totosunu kaldirmayin. Onu da hayatinizin merkezinden cikarin. Merkeze kendinizi koyun.

Pek anlamıyor demek ki bu işlerden.ben de açıkçası bu tarz şeylerden pek hoslanmam.benim de eşim çok yapmaz ama yapınca da kırılmasına diye çok etkilenmiş gibi davranırim.yine de belki de çok beceremem belki bırakıp ben de bilgisayarın başına gecerdim.Yanı anlayabiliyorum eşini ama kabaca davranmış tabi.madem anlamıyor yapma bir daha.ha bu arada benim de eşim hiç bilmez benim bu tarz şeylerden hoslanmadigimi yine de uğraşsın diye böyle şeyler bekliyormuş gibi davraniyorum

pastayi al kafasina gecir :) bilgisayarinda internet kablosunu sok at ay ben gicik oldum burda saka bi yana bidaha yapma arkadasim baska sorunlariniz yoksa kocamdir odundur bu boyle ve boyle gidecek diye alis ben oyle yaptim sahsen

Erkekler ne bizim kadar ince düşünebiliyor ne de ince düşünce istiyor. beklentiye girerek kendimizi üzüyoruz. Bende ilk evlendiğimizde bi hevesle mumlar almıştım. yakınca eşim evi yakacaksın diye tepki verdi :kızgın:

ne beklemiştin mesela, erkekler genelde beklentileri pek anlamıyor direk söylemek gerekiyor:KK53:

Böyle bişeyi normalleştirmek zorunda kalmak ne kötü. Bence konuş eşinle, tepkisiz kalma. Benim suratım öyle bi asılırdıki hayattan soğurdu :lülülü:

Benim babamda öyle :KK53: yani anneme hediye alip guzel soz soylemeyi biraktim dogum gununu bile bilmez. Anneminde ondan altta kalir yanı yok.:KK48: Hatta bu konuyla alakali hep annemle dalga gecer gulerim :KK70:romantik olmakta insanin icinden gelen bisey. Zorla olmuyo maalesef:KK43:

Bnm bi arkadasta mum isigi yemek falab hazirlamis
Kocasinjn tepkisi, bu ne her yer duman olmuş, seklinde olmuş
Bnm kocam sevgiliyken yapardi
Evlenince coook nadir
Bi ton para verdigim rujla aynaya dogum gunu mesaji yazmisti, sabah uyaninca banyoya girdigimde direkt eyvah gitti ruj modundaydim
Hahaha hosuma gitti ama bari ucuz rujla yazaydo iyiydi haha
Cicek almaz bosa para dio
Cildiracam ya
Ben seviyrm ben
Neyse icimi doktukten sonra
Bence suprizlerini onun zevk alanina yonlendirmeleisin

3 yıllık evlisiniz eşinizi zaten tanıyorsunuz gayet iyi. beklentiye hiç girmemeliydiniz bence:)

Back
X