Kocamın sapığını nasıl mahkemeye veririm?

Öğrencilerde olabiliyor bu tarz duydular.Benim okuldan 2 arkadaş öğretmeniyle evlenmişti :) bu resmen hasta bi kişilik bence savcılıkta bi dilekçeniz olsun eşinin ya da senin başına bi olay getirmesin inşallah.

babam beni dövdü deyip babasını kodese yollayan gençliğe güven olur mu ki.Bence her türlü iftirayı atabilir siz temkinli olun

babam beni dövdü deyip babasını kodese yollayan gençliğe güven olur mu ki.Bence her türlü iftirayı atabilir siz temkinli olun
Ben çok kararlıydım dava açma konusunda. Ama şimdi şikayetçi olursanız oda ifadesinde iftira atarsa küçük olduğu için dedikleri ciddiye alınır denilince ne kadar haklıda olsak insanın adı çıkacağına canı çıksın durumunu yaşamak istemiyorum. Şuan için tek umudum önümüzdeki 9 ayda sussun otursun sonrada biz gidelim burdan

Ben çok kararlıydım dava açma konusunda. Ama şimdi şikayetçi olursanız oda ifadesinde iftira atarsa küçük olduğu için dedikleri ciddiye alınır denilince ne kadar haklıda olsak insanın adı çıkacağına canı çıksın durumunu yaşamak istemiyorum. Şuan için tek umudum önümüzdeki 9 ayda sussun otursun sonrada biz gidelim burdan
Yeni gittiği okulun rehber öğretmenine gidin ve anlatın durumu. O da görüşmeler yapıp kayıt altına alsin.Bir yardım alması gerekiyorsa gerekli yerlere yazsın. Rehber öğretmenler ilgilenir bu tür konularla

Back
X