Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Barışmıştı şimdi yine küsüsüz haydaaa :/
Peşinden koşayım yalvarayım istiyo kızlar bıktım valla hiç te koşamam bikaç gün geçer yine kendi konuşmaya yaklaşmaya çalışır
Çocuk gibi bi uzak bi yakın oluyoruz :)
Valla bunları hep böyle yapan bizleriz!
Kusen erkek trip atan erkek en nefret ettigim. Aninda buz gibi sogurdum. Huyluda huyundan vazgecmez. Isi o raddeye getirmeyin, gelisimini tamamlamamis biri var belliki karsinda kusura bakmada.
Kusen erkek trip atan erkek en nefret ettigim. Aninda buz gibi sogurdum. Huyluda huyundan vazgecmez. Isi o raddeye getirmeyin, gelisimini tamamlamamis biri var belliki karsinda kusura bakmada.
Haklısın canım eşim iyidir hoştur agzı iyi laf yapar sosyaldir tonla arkadası vardır ama iş kadın ruhundan anlamaya gelince tam bir öküz
Aslında yaptı mı tam yapar şaşırtır ama çok nadirdir..
En çok yaptıgı şey naz trip :) şuan ben de naz trip yapıyorum tripleşiyoruz ne güzel :) dün ayrı yattık ben yataga gittim baktım gelmiyo hiç seslenmedim koltukta uyumuş orası burası tutulur artık :)