kocamın telefonunda salak diye kayıtlıyım

kiki44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
2
0
1
55
Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum

valla ben olsam net bir şekılde tavır koyarım,konuşmam

üzüldüğümü belli ederim,

bu ne saygısızlık

hakkı yok buna

tavır koy

kcanı sen daha iyi tanırsın ama konuşma bir süre,yolunda gitmesin bazı şeyler sordugunda söylersin öküz değilse değştirr herhalde

inanılmaz ya ne erkekler var

Kocam beni telefonuna salak diye kaydetmiş...ben arayınca SLK çıkıyor...bu ne dedim salaksın ondan yazdıım beni kızdırıyorsun unutmayayım diye yazdım diyor...kaç kere rica ettim uyardım çıkar dedim insan karısını böyle kaydeder mi dedim değiştirmiyor ne yapsam bilemiyorum buyuk saygısızlık boşanayım desem boşanacak kadar buyuk bir olay değil sussam susulacak birşey değil akıl istiyorum

Ayy senin kocan dayaklık resmen ..
Sen de onu edepsiz diye kaydet yakışır hem de unutmazsın ..
Yüzüne bakma ne demek yaa adama bak .

Sen de aynısı ona yap o seni nasıl kayıt ettiyse sende kaydet.

bence yaptıgına aynıyla karşılık vermek sonuç vermez

o salak yazcak sen edepsiz,okuz falan nereye kdr gitcek bu diyelımkı adam silmiyor hiç

karşındakı muhattabın kım olursa olsun ve konu ne olursa olsun insanı hedefe götüren KARARLI OLMASIDIR

sen tavrını koy kararlı ol,ya o ismi değiştirirsin yada bundan sonra boyle de

ve sakın kararından dönme

kendi çok mu akıllı?
insanlara lakap takmak günahtır.

yok böyle bi saçmalık yaa bu gerçek mi yoksa dalga mı geçiyorsunuz. Bi insan eşini telefonuna salak diye kaydecek kadar terbiyesiz olamaz. O zaman sizde onu özürlü diye kaydedin ki anlasın. Nasıl bi hissiyatmış hissetsin tabi bunu anlayacak kadar duyarlı olsaydı sizi öyle kaydetmez di. Valla benim aklım şaştı arkadaşım ne desem yalan olur şaştım kaldım.

Sizde eşinizi kendi silahınızla vurun..
O zaman anlar belki...
En can alıcı kelimeyi yazın..
Rahmetli,öküz,odunsunodun,
Seçenek çok nasılsa..

Asıl salak kendisi ALLAH akıl fikir versin

Şaka mı yapmış ? Eğer şakaysa hiç komik değil.Evlilikte saygı sınırları bu kadar aşılmamalı.
Telefonu parçalasan yeterli olur muydu bilemedim.Aslında fena fikir değil,bunu bir düşün bence.
Son kez değiştiriyor musun deyip tamam o zaman al sana telefon diyerek telefonun üzerinde tepinebilirsin.
Değiştirene kadar aramamak da bir fikir ama bu eşinin işine gelir diye düşündüm.

Şakamısınız :KK11: Böyle bir şeye nasıl izin verebilirsiniz...Mümkünse almayın yatagınıza ne hali varsa görsün sonuçta ; SLK bir insanla niye aynı yataga girsin demi ! böyle deyin sussun otursun :KK62::KK62::KK62:

Back
X