Kocamın televizyonlardaki kadinlardan etkilenmesi

Ben bu duruma normal diyenlere kesinlikle katılmıyorum evli bir erkek nasıl tv de gördüklerinden etkilenebilir ben bunu sadece sizin eşiniz için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın.tv de oyle bir sahne olduğunda ben esimin o sahneyi izlemesine izin vermiyorum izleyemez çünkü ihtiyacı yok ben Allahtan korkan biriyim kendim de izlemem eşimin de oyle iğrenç sahneleri izlemesine izin vermem kıskanirim izlese aklından neler geçecek bakalım ne gerek var hiç normal bir durum degil:kızgın:

Vallahi yorumu görünce mutlu oldum :dua::dua:

Adamin seyinin elalemin kadini için hareketlenmesinin nesi normal olabilir aklim almiyor.

Şu kocam sadece benden etkilenir diyenlere gülüyorum sadece.Aşk ve cinsellik farkli şeyler.Tabii ki sevdiginle olunca daha bir güzel ama evlenen adamlarin sadece eşlerinden etkilendiği durumu bence saçmalık ötesi.Siz farketmiyorsunuzdur.Karşısında erotik dans yapan bir bayan gördüğünde etkilenmemesi normal değil zaten.Bu aciklamayi da esimin etkilenmesini abazanliga kadar vuranlar için söylüyorum.

Evet basliktan da anlaşıldığı üzere televizyonda cinsel bir sahne veya iç camasirli bir bayanin erotik dansi gibi sahneler çıkınca kocamin bundan etkilendiğini görüyorum.Kiyafetinin üzerinden anliyorum ne demeye çalıştığımı anlamissinizdir.Tam etkilenme değil ama orta seviyede bir sertlesme olduğunu farkediyorum.5 aylik evliyiz düzenli bir cinsel hayatımız da var.Acaba erkeklerin doğasına göre normal mi bu?Yaşım 25 esimin 29.(
Kizlar ic camasirli dediysem mesela erotik dans ediyor o camasirla veya sevisme sahnesi o gibi sahnelerde bugun 3.oldu fark ettiğim)

Az

ee oturup karşısında ciddi ciddi izlerse tabii ki olur, niye sizin yanınızda böyle erotik şeyler izliyor ben orasını anlamadım :KK48:

Şu kocam sadece benden etkilenir diyenlere gülüyorum sadece.Aşk ve cinsellik farkli şeyler.Tabii ki sevdiginle olunca daha bir güzel ama evlenen adamlarin sadece eşlerinden etkilendiği durumu bence saçmalık ötesi.Siz farketmiyorsunuzdur.Karşısında erotik dans yapan bir bayan gördüğünde etkilenmemesi normal değil zaten.Bu aciklamayi da esimin etkilenmesini abazanliga kadar vuranlar için söylüyorum.

normal mi diye konu açıp bu cevabı vermen....

Bundan daha iyisi ne olabilir Ne güzel Hareketleniyor,istekleniyor,Senden de buna cevap vermek kalıyor,artık.

Kendiniz sorup kendiniz cevaplamışsınız :)

Aboo kizlar siz hangi gezegende yasiyorsunuz. Beraber yasadiginiz adaminizi bu kadar mi tanimiyorsunuz.
Onlarin fizyolojisi oyle!
Her sey otomatige baglanmis, refleks bu.
Ne olur bu kadar saf olmayalim, biraz dunyamiz genis ve insan odakli ve anlayisli olsun.

Ee o zaman neden açtınız konuyu , neden normal mi diye soruyorsunuz ?

Nefsi çok fazla demekki. Bence bıktırana kadar yaşat onaki doyar belki. Emin olki senin yanında Tutamıyorsa kendini çok tehlikeli

Back
X