KOCAMIN TRİBİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nastasya flipovna

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
3.435
9.510
358
Eşimle kavga ettiğimizde, ağzının ayarı kaçıyor bazen.sonrasında bir sürü özür dilese bile bir anlamı kalmayan durumlar oluyor.gene bir kavga esnasında bana tip desen tip yok kim ne yapsın seni benden başka dedi.bende sen johnny depp değilsin bende anjelina değilim dedim.demek sen o adamı beğeniyorsun deyip gerdikçe gerdi ortamı.şimdide şu saatte evden çıkıp gitti.bende haksızlığa uğradığımı düşündüğüm için gitme demedim.yaptığı şey hiç adil gelmiyor.ben farkında olmadan çok kötü bir şey mi demişim sizce?

not: eşim trip atarken bende " sen zaten johnny depp'e benziyorsun" diye yumuşatmaya çalıştım adam iyice zıvanadan çıktı.bak işte o adamı beğendiğini gösteriyor bu cümle, sen o adamı beğeniyorsun diyor ısrarla.sizce bu cümleden ne anlam çıkıyor?

Son düzenleme:
disari cikmak icin bahane olabilirmi
yok sanmam gitsem şimdi aşağıdaki parkta oturuyordur.hep yaptığı bir şey kavgadan sonra.ama bu sefer adaletsiz geliyor yaptığı.çünkü kendisi tv deki kadınlara tatlı diyor, müjde arın çekiciliğinden şebnem ferahın farklı bir yüzü olduğundan falan bahsedebiliyor bende altı üstü bir örnek verdim.

Eşin haddinden fazla saçmalamış. Ne demek tip yok? Evlenirken yüzünü görmedi sanki. Uyuz!

Johnny de geçen hafta karısını dövmüş ya..
bunu ciddi söylediğini düşünmüyorum zaten.normalde ilgilenir benimle.saçmalıyor kavga edince sadece öyle düşündüğünü bilsem durmam yanında.evet yav adam telefon fırlatmış kadına.

Eşimle kavga ettiğimizde, ağzının ayarı kaçıyor bazen.sonrasında bir sürü özür dilese bile bir anlamı kalmayan durumlar oluyor.gene bir kavga esnasında bana tip desen tip yok kim ne yapsın seni benden başka dedi.bende sen johnny depp değilsin bende anjelina değilim dedim.demek sen o adamı beğeniyorsun deyip gerdikçe gerdi ortamı.şimdide şu saatte evden çıkıp gitti.bende haksızlığa uğradığımı düşündüğüm için gitme demedim.yaptığı şey hiç adil gelmiyor.ben farkında olmadan çok kötü bir şey mi demişim sizce?

O size çok kötü bişeyler demiş bence. Nasıl bir saygısızlık bu aklım almadı doğrusu..

aynen katılıyorum, bence de o size çok kötü şeyler demiş
hiç yenilir yutulur gibi değil

O başlatmış gibi görünüyor ve haketmis söylediğiniz lafı. .ve madem çekip çıktı. .gelince aslında Brad Pitt de çok yakışıklı az önce unuttum söylemeyi. .deyiverin. .inatla inat..:KK53:
mesaj atmış biraz önce dürüst değilsin sen o adamı beğeniyorsun bitti bu iş demiş.bundan dolayı bitecekse bitsin madem keyfin bilir yazdım bende.ne saçma çocukça bir bitme nedeni.gerçi döner gelir az sonra ama her tartışmada bitti bu iş dedimi sinir oluyorum.birde brad'i katarsam işe ne olur bilmiyorum

Ay dötüm deseydiniz keşke size hakaret edince.
Ben bu saygısızlığı gereksizliği anlayamıyorum. Yemeğini yap, donunu yıka, kadınlık yap sonra bu tipi başkası almazdı de. Esin karaktersizlik etmiş. Hiç mesaj atıp ulaşıp kaldırma bi yerlerini.
Bana böyle diyen adamın eşyalarını çöp poşetine koyar kapının önüne koyardım. Layığını biliyor madem gitsin defolsun.
Gerçekten taviz vermeyin böylelerine. Ne demek sizin benliğinize hakaret etmek. Böyle bir şeyi kabullenmeyin en azından kendinize olan saygınız için

mesaj atmış biraz önce dürüst değilsin sen o adamı beğeniyorsun bitti bu iş demiş.bundan dolayı bitecekse bitsin madem keyfin bilir yazdım bende.ne saçma çocukça bir bitme nedeni.gerçi döner gelir az sonra ama her tartışmada bitti bu iş dedimi sinir oluyorum.birde brad'i katarsam işe ne olur bilmiyorum
Resmen çocuk gibi kapris yapıyor şu anda))
Sadece ben değil birçok kadın beğeniyor ne var bunda deyin..Böyle saçma nedenlerden dolayı kavga edilirmi hiç?
Anlaşma yapın onunla o zaman..oda size artık tipsiz demesin ve tv de gördüğü hatunları beğenmesin madem..bu ne yani..Allah allah..:işsiz:

Resmen çocuk gibi kapris yapıyor şu anda))
Sadece ben değil birçok kadın beğeniyor ne var bunda deyin..Böyle saçma nedenlerden dolayı kavga edilirmi hiç?
Anlaşma yapın onunla o zaman..oda size artık tipsiz demesin ve tv de gördüğü hatunları beğenmesin madem..bu ne yani..Allah allah..:işsiz:
artık demiyor şebnem ferah haricindekilere :D tesellime bakın züğürt tesellisi.ama ben zaten beğendiğim için değil örnek vermek için söylemiştim.hergün seks yapmak istiyor şu sıralar.bugün yorgunum dedim böylemi çıkarıyor acısını anlamadım doğrusu.sürekli tipsiz demez zaten beni beğenmediğini de sanmıyorum ama işte ne bileyim saçmaladı.

artık demiyor şebnem ferah haricindekilere :KK70: tesellime bakın züğürt tesellisi.ama ben zaten beğendiğim için değil örnek vermek için söylemiştim.hergün seks yapmak istiyor şu sıralar.bugün yorgunum dedim böylemi çıkarıyor acısını anlamadım doğrusu.sürekli tipsiz demez zaten beni beğenmediğini de sanmıyorum ama işte ne bileyim saçmaladı.
Hahaha olabilir egosu zedelenmistir red edilince))
Düzelir bence takmayın çok o zaman..

Ne sacma sey. Kocana yemekte onune cicbebe koy tatlim, davranislarina bakarak akil yasina uygun yiyecegin bu olduguna karar verdim dersin

Trip atip gitmesini anlamaya calistim da her kavgadan sonra bitti demek nedir ya :KK70: sevgililik zamanlariniza doyamamis galiba eniste bey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X