KOCAMIN TRİBİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her ne olursa olsun kavgada saygı çerçevesini aşmamak lazım sizin eşiniz size söylediği kelimeler pek de hoş değil...ayrıca sizin söylediğinizde birşey yok kendinize de angelina jolie değilim demişsiniz kızıp evden gidiyorsa bırakın gitsin ben olsam hiç ses çıkarmazdım ....

E angelina'yi da begeniyorsunuz o zaman biseksüel misiniz siz? Esiniz söyledigi lafı bastırmak icin demis belli ki bu çıkışı. Ne diyim Allah sabır versin size, esinize de akıl fikir

Eşimle kavga ettiğimizde, ağzının ayarı kaçıyor bazen.sonrasında bir sürü özür dilese bile bir anlamı kalmayan durumlar oluyor.gene bir kavga esnasında bana tip desen tip yok kim ne yapsın seni benden başka dedi.bende sen johnny depp değilsin bende anjelina değilim dedim.demek sen o adamı beğeniyorsun deyip gerdikçe gerdi ortamı.şimdide şu saatte evden çıkıp gitti.bende haksızlığa uğradığımı düşündüğüm için gitme demedim.yaptığı şey hiç adil gelmiyor.ben farkında olmadan çok kötü bir şey mi demişim sizce?

not: eşim trip atarken bende " sen zaten johnny depp'e benziyorsun" diye yumuşatmaya çalıştım adam iyice zıvanadan çıktı.bak işte o adamı beğendiğini gösteriyor bu cümle, sen o adamı beğeniyorsun diyor ısrarla.sizce bu cümleden ne anlam çıkıyor?
teselliniz çok hoşmuş ay çok özür dilerim ama güldüm:))))
heyheyleri mi üstünde eşinizin buluttan nem kapıyor ki? anlamadım valla sakinleşmesi lazım bence biraz

mesaj atmış biraz önce dürüst değilsin sen o adamı beğeniyorsun bitti bu iş demiş.bundan dolayı bitecekse bitsin madem keyfin bilir yazdım bende.ne saçma çocukça bir bitme nedeni.gerçi döner gelir az sonra ama her tartışmada bitti bu iş dedimi sinir oluyorum.birde brad'i katarsam işe ne olur bilmiyorum
kıskanmış resmen de ne saçma ama

Kendisi ağır konusmus sonrada suçunu bastirnak icin uste çıkmış konuyu degistirmis uyanik bi kocaniz var gibi Johnny deep i herkes beğenebilir sonucta sanatçı sanki tskin Çevrenizde n birini örnek vermissiniz gibi hava yapmış asil konuya dönün bence

Evet beğenemez miyim o yüzden ünlüler zaten.. Sanki kocalarımız Angelina jolie falan beğenmio... Senin tipine de benden başka kimse evlenmezdi aynaya bakıyo mu hiç kocan..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X