Kocamın uyku problemi!

sokakkedisi1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
21
9
88
Kızlar merhaba 1.5 yillik evliyim ve eşim 1.5 yildir uyuyo ya adam isten geliyo uyuyo izinliyken akşama kadar uyuyo bazen bidaha uyanip kahvalti yapip bidaha uyuyo hele aksamlari artik nefret ettim yine gelip uyucak diye dusunmekten gercekten cok can skici bi durum calisiyorum yoruluyorum diyo herkez calisiyo bu kadar yorulmuyoda sen nasil yoruluyon boyle uyuyosun diyorum bisey demiyo susup kaliyo gekip yemekten sonra 1 saat uyanik kalsa kalir sonra direk uyuyo tabi hic gezmiyoruz etmiyoruz degil gezilcek yerden geri kalmiyoruz ama diger acidan cinsel hayatimizda bir duzen yok malesef defalarca bu yuzden kavga ettim artik gercekten sogumaya başladim napiyim artik bide siz soyleyin yani vallahi bunaldim artik

kan testi yapildi mi , degerler normal mi ? demir eksikligi ? troid yetersizligi filan ? yada bilinmeyen bir kronik hastalik . bu sekildeki yorgunlugun tek aciklamasi saglik sorunudur sanki

kan testi yapildi mi , degerler normal mi ? demir eksikligi ? troid yetersizligi filan ? yada bilinmeyen bir kronik hastalik . bu sekildeki yorgunlugun tek aciklamasi saglik sorunudur sanki

Bende öyle diyorum asla bunun için hastaneye gitmeyle ugrasmaz bile bikac kez soyledim randevu alicam diye aldinmi dedi hayir dedim o zaman hic alma gitmem zaten dedi ona cok normal geliyo ama cevremdeki herkez anormallik oldugunun farkinda

o halde esiniz icin bir randevu alin ama kendiniz icin almis gibi söyleyin ve onun yaninizda olmasina ihtiyaciniz oldugunu hastanede destek olmasini isteyin , hastanede gerekeni yaptirmak zorunda kalicaktir zaten , bence ciddi bir sorun , benimle evliligini uyuyarak geciren bir erkek istemezdim , söylediniz mi hic bunu ? bu durumun sizi cidden rahatsiz ettigini biliyormu ?

Tabikide biliyo cunku surekli dile getiriyor artik biara artik biktim disari attim kendimi gecenin 1 i 3 ü uyuyo nasilsa arabada var kiz arkadaslarla takiliyoduk sonradan kendim rahatsiz olmaya basladim o uyuyo diye kendimi niye disari atiyorum gec saatlerde diye ama bu onu dusunmuyo bile gece disari cikmisim etmisim hic bisey demez bilir ama karismaz

Alışkanlık da olur misal iki gün saat 4 te uyuduysam artık hep o saatte uykum gelir .
Adam alıştırmış kendini

Back
X