Kocamin vefasizligi

leydii18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2015
1.637
1.952
133
Merhaba arkadaslar.dertler hicmi bitmez ya. Esim cok gamsiz vurdumduymaz biri. Ne kendi ailesini arar ne bizim aileyi. Aile arasnda bi etkinlik oldumu gitmez. Ameliya oldu babannem ama ne aradi ne sordu. Babannemde aradi beni bir daha beni aramsn cok alindim dedi. Kadinda hakki bisey diyemedimki. Esimle hic ciddi bir konusmamiz olamaz surekli bisey konusmaya kalksam karsmda guler. Cok sıkıci biri onun icin işi cok onemli. Onunlayken o kdar sıkilyrmki. Benimle hic konusmaz goz temasida kurmyo yuzume bakmaz kolay kolay neden bakmysn dedgmde ben odaklanamyrm diyo. Sevdgni bilyrm ama neden byle. Psikljk hapta kullaniyo acaba ondanmi boyle

Tabi olabilir;o haplar insanların düşünmemesini sağlıyor ve düşüncesiz birazda vurdumduymaz yapıyor çok güzel bir kafa:))) yarı uyuşturucu gibi anlamaya çalış adamı akrabalarınada izah et durumu onlarda alınganlık yapmasın...

Yani ilaç kullanacak derecede ise olabilir. Cevreniz de kullandığını biliyor mu. Ben böyle kişilerin davranışlarının daha çok tolere edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Tanıdığım biri var mesela. İlaç kullanmıyor ama hiç gülünmeyecek yerde basıyor kahkahayı. Bir ara normale dönmüştü ama son günlerde ağar bir olay yaşadı yine aynı oldu. Gerçi gayet sosyal biri ama diyalog konusunda böyle bir sıkıntısı var.

Siz hatırlatsanız bile mi aramaz? Hani babanem ameliyat oldu hadi bir ara deseniz ya da siz konuşurken telefonu ona vermeyi teklif etseniz de mi hayır der?
Nişanlıyken ilişkiniz nasıldı? Bir de sevdiğini biliyorum demişsiniz ama nerden biliyorsunuz?

İlac kullandigini bilmiyo kimse soylemekte istemiyorum ne bileyim. Biseyler yapmak istiyorum onun icin ama napmam gerek bilmiyorum. Benimde psikljmi bozuyo dusunsenize cok ciddi bisey konusuyosunuz vede karsindaki guluyo

Dedim ara diye ama hep gecistiriyo. Ya insan hissedider zaten sevildigini

İlac kullandigini bilmiyo kimse soylemekte istemiyorum ne bileyim. Biseyler yapmak istiyorum onun icin ama napmam gerek bilmiyorum. Benimde psikljmi bozuyo dusunsenize cok ciddi bisey konusuyosunuz vede karsindaki guluyo
Sende haklısın ama ilaç kullandığı sürece böyle olacak istersen bi terapiste gidin belki başka yollarla eşiniz düzelebilir gerçi durum vahimse ordada ilaç destekli tedavi uyguluyorlar

Psikolojik bi durumu var ki ilacını kullanıyor herhalde?
Asosyallik var gibi bi de... Sadece aileye karşı mı böyle yoksa genel olarak hep mi böyledir?
Ne kadar süredir ilaç kullanıyor, teşhisi nedir?

Bi ayırımı var bu işlerin tutturabilmeniz lazım, belli bir süre sonra da bazı durumları seçerek "Odaklanamıyorum, arayamıyorum" vb. şeyler ileri sürmeye devam ediyorsa, sağlık durumunu kullanıyor demektir.

Bunun haricinde eşinizi bir süre idare edecek olan kişi sizsiniz, babaannenizi filan arayarak ikiniz adına geçmiş olsun diyerek eşinizi aradan çekebilirsiniz. Alınan da alınsın, kırılan da kırılsın, kimsenin kaprisini çekemez adam şu halde. Eşinizin durumu hakkında tam teşekküllü bilgi sahibi olun, doktorlarıyla istişare halinde olun.
Geçmiş olsun.

Sende haklısın ama ilaç kullandığı sürece böyle olacak istersen bi terapiste gidin belki başka yollarla eşiniz düzelebili gerçi durum vahimse ordada ilaç destekli tedavi uyguluyorlar
Soyluyrm gidelim diyede bisey demiyo. Ya ben hic boyle hayal etmemistmki. Ben gezmeyi konusmayi cok seven briyim.. İstiyorumki kocamla gezelm boyle cilgnliklar flan yapalim oturup muhabbetler edelim ne bilim ya

Biz tanismadan once gitmis doktora surekli ruh hali degistigi icin hani bi gulup aniden agliyomus falan onda . doktoruda uzak bize cok merkeze gitmis. Cok sabir gosteryrm ama bende tas degilimki elbet isyan ettigim zaman oluyo. Nrdeyse 2 yili geckin ilacini kullaniyo ama bir iki defa gitms sonra birakmis doktoru artik zorla goturucem mecburen

Soyluyrm gidelim diyede bisey demiyo. Ya ben hic boyle hayal etmemistmki. Ben gezmeyi konusmayi cok seven briyim.. İstiyorumki kocamla gezelm boyle cilgnliklar flan yapalim oturup muhabbetler edelim ne bilim ya
Benimde çok sorunlarım vardı ve antidepresanlar kullandım inanın sabahtan akşama kadar yataktan kalmıyordum hiçbirşey düşünemiyordum izin vermiyordu çünkü haplar...
Eşim hep destekçimdi ama sonra adama haksızlık yaptığımı düşündüm ve doktor kontrolünde bıraktım kullanmayı ve şuan iyiyim...Yani birazda eşinizin istemesi lazım;olmuyorsa da gidin hayatın keyfini çıkarın dışarı çıkın gezin dolaşın; göbeğiniz bir kesilmedi ya!!

Evlenmeden önce biliyordunuz ve bu haliyle kabul ettiyseniz elinizden geleni ardınıza koymayın. Ancak onun, hastalığını kullanmasına ve bencil davranmasına da izin vermeyin. Bu tip hastalıklarda bazı aralıklar oluyor ve kişi tamamen bencil bir karaktere bürünüyor. Gerekirse sert çıkın, doktora gitmezse, adam akıllı bir düzen oturtmazsa-gayret etmezse sizi kaybedebileceği korkusunu hissettirin ona.

Zor bir durum ama hiçbir şey aşılamaz değildir. 2 yıl zaten mevcut tedaviyi kabul aşamasıdır bu tip durumlarda, daha uzun dönemler gerekiyor. Çevrenin ne dediğini umursamayın, akrabalarınız saçma kaprislerini kendilerine saklasınlar bir zahmet, gerekirse tepki gösterin. Saklamanız gerekmiyor herkeslerden, ama ayrıntılarıyla anlatmanız da gerekmiyor çünkü toplumumuzun bu tip hastalara bakışı fazla sığ ve cahilce.

Doktor ile irtibatta olun, anasına babasına söyleyin onlar da alakadar olsunlar oğullarıyla.

Ya ben gezip dolasiyorum ediyorumda onunla hayatimi paylasiyorum sonucta o da olsun istyrm onun bu haline cok uzuluyorum

Ya ben gezip dolasiyorum ediyorumda onunla hayatimi paylasiyorum sonucta o da olsun istyrm onun bu haline cok uzuluyorum
O zaman teşvik edeceksin zorlayacaksın ilk başta akşam yürüyüşlerinden başla seni tek gönderemeyeceğine göre kendiside gelir tabiki inşallah))

İlaçlardan olabilir, olmayabilir de. Arkadaşımın eşi aynen böyle ilaç kullanmıyor. Saygısız, düşüncesiz bencil. İlşkiye bir gram emek harcamıyor. Babaanneniz de sadece sizi üzmüş olmuş el oğlu yüzünden torunumu üzmeyeyim diyebilirmiş.

Iste yaslilar boyle oluyo genelde. Neyse esimi ikna ettim bu haftaici gidicez doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…