Merhaba arkadaslar.dertler hicmi bitmez ya. Esim cok gamsiz vurdumduymaz biri. Ne kendi ailesini arar ne bizim aileyi. Aile arasnda bi etkinlik oldumu gitmez. Ameliya oldu babannem ama ne aradi ne sordu. Babannemde aradi beni bir daha beni aramsn cok alindim dedi. Kadinda hakki bisey diyemedimki. Esimle hic ciddi bir konusmamiz olamaz surekli bisey konusmaya kalksam karsmda guler. Cok sıkıci biri onun icin işi cok onemli. Onunlayken o kdar sıkilyrmki. Benimle hic konusmaz goz temasida kurmyo yuzume bakmaz kolay kolay neden bakmysn dedgmde ben odaklanamyrm diyo. Sevdgni bilyrm ama neden byle. Psikljk hapta kullaniyo acaba ondanmi boyle
Siz hatırlatsanız bile mi aramaz? Hani babanem ameliyat oldu hadi bir ara deseniz ya da siz konuşurken telefonu ona vermeyi teklif etseniz de mi hayır der?
Nişanlıyken ilişkiniz nasıldı? Bir de sevdiğini biliyorum demişsiniz ama nerden biliyorsunuz?
Sende haklısın ama ilaç kullandığı sürece böyle olacak istersen bi terapiste gidin belki başka yollarla eşiniz düzelebilir gerçi durum vahimse ordada ilaç destekli tedavi uyguluyorlarİlac kullandigini bilmiyo kimse soylemekte istemiyorum ne bileyim. Biseyler yapmak istiyorum onun icin ama napmam gerek bilmiyorum. Benimde psikljmi bozuyo dusunsenize cok ciddi bisey konusuyosunuz vede karsindaki guluyo
İlac kullandigini bilmiyo kimse soylemekte istemiyorum ne bileyim. Biseyler yapmak istiyorum onun icin ama napmam gerek bilmiyorum. Benimde psikljmi bozuyo dusunsenize cok ciddi bisey konusuyosunuz vede karsindaki guluyo
Soyluyrm gidelim diyede bisey demiyo. Ya ben hic boyle hayal etmemistmki. Ben gezmeyi konusmayi cok seven briyim.. İstiyorumki kocamla gezelm boyle cilgnliklar flan yapalim oturup muhabbetler edelim ne bilim yaSende haklısın ama ilaç kullandığı sürece böyle olacak istersen bi terapiste gidin belki başka yollarla eşiniz düzelebili gerçi durum vahimse ordada ilaç destekli tedavi uyguluyorlar
Biz tanismadan once gitmis doktora surekli ruh hali degistigi icin hani bi gulup aniden agliyomus falan onda . doktoruda uzak bize cok merkeze gitmis. Cok sabir gosteryrm ama bende tas degilimki elbet isyan ettigim zaman oluyo. Nrdeyse 2 yili geckin ilacini kullaniyo ama bir iki defa gitms sonra birakmis doktoru artik zorla goturucem mecburenPsikolojik bi durumu var ki ilacını kullanıyor herhalde?
Asosyallik var gibi bi de... Sadece aileye karşı mı böyle yoksa genel olarak hep mi böyledir?
Ne kadar süredir ilaç kullanıyor, teşhisi nedir?
Bi ayırımı var bu işlerin tutturabilmeniz lazım, belli bir süre sonra da bazı durumları seçerek "Odaklanamıyorum, arayamıyorum" vb. şeyler ileri sürmeye devam ediyorsa, sağlık durumunu kullanıyor demektir.
Bunun haricinde eşinizi bir süre idare edecek olan kişi sizsiniz, babaannenizi filan arayarak ikiniz adına geçmiş olsun diyerek eşinizi aradan çekebilirsiniz. Alınan da alınsın, kırılan da kırılsın, kimsenin kaprisini çekemez adam şu halde. Eşinizin durumu hakkında tam teşekküllü bilgi sahibi olun, doktorlarıyla istişare halinde olun.
Geçmiş olsun.
Benimde çok sorunlarım vardı ve antidepresanlar kullandım inanın sabahtan akşama kadar yataktan kalmıyordum hiçbirşey düşünemiyordum izin vermiyordu çünkü haplar...Soyluyrm gidelim diyede bisey demiyo. Ya ben hic boyle hayal etmemistmki. Ben gezmeyi konusmayi cok seven briyim.. İstiyorumki kocamla gezelm boyle cilgnliklar flan yapalim oturup muhabbetler edelim ne bilim ya
Biz tanismadan once gitmis doktora surekli ruh hali degistigi icin hani bi gulup aniden agliyomus falan onda . doktoruda uzak bize cok merkeze gitmis. Cok sabir gosteryrm ama bende tas degilimki elbet isyan ettigim zaman oluyo. Nrdeyse 2 yili geckin ilacini kullaniyo ama bir iki defa gitms sonra birakmis doktoru artik zorla goturucem mecburen
Benimde çok sorunlarım vardı ve antidepresanlar kullandım inanın sabahtan akşama kadar yataktan kalmıyordum hiçbirşey düşünemiyordum izin vermiyordu çünkü haplar...
Eşim hep destekçimdi ama sonra adama haksızlık yaptığımı düşündüm ve doktor kontrolünde bıraktım kullanmayı ve şuan iyiyim...Yani birazda eşinizin istemesi lazım;olmuyorsa da gidin hayatın keyfini çıkarın dışarı çıkın gezin dolaşın göbeğiniz bir kesilmedi ya!!
O zaman teşvik edeceksin zorlayacaksın ilk başta akşam yürüyüşlerinden başla seni tek gönderemeyeceğine göre kendiside gelir tabiki inşallahYa ben gezip dolasiyorum ediyorumda onunla hayatimi paylasiyorum sonucta o da olsun istyrm onun bu haline cok uzuluyorum
İlaçlardan olabilir, olmayabilir de. Arkadaşımın eşi aynen böyle ilaç kullanmıyor. Saygısız, düşüncesiz bencil. İlşkiye bir gram emek harcamıyor. Babaanneniz de sadece sizi üzmüş olmuş el oğlu yüzünden torunumu üzmeyeyim diyebilirmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?