- 9 Ağustos 2016
- 4.762
- 7.016
- 158
- 37
- Konu Sahibi mutlumuyum67
Açmayıp sonradan merak eden tiplere de bayılıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle takipte kal takip ettiğini de bilsin ki bi işlere kalkışamasınArkadaşlar eşimle konuştuk hin ne rezillik yaptım ne kavga ettim.direk sana birkaç soru sorucam ve birkaç şey soyliceklerim dedim ilk olarak dusunki aynı senin kardeşim dediğin gibi benimde bı erkek kardeşim var yanında bana sarılıyor öpüyorum geceleri sardiriyoruz sık sık görüşüp geziyoruz resimler çekiyoruz böyle bı arkadaşlığı kardesligi kaldırabilirsin sindirebilirmisin dedim direk hayır dedi bende peki ozaman ben niye böyle biseyi kabullenmek zorundayım dedim ben onu diğer iki erkek arkadaşımdan ayırıyorum onlar neyse o kızda o dedi bende bunları geç sen ya o ya ben bukadar basit.dedim tabiki sen sen benim hayat arkadaşımsın kiymetlilerimin nasıl kendini onla bir tutar ya o ya ben dersin dedi böyle ince ince konuştuk ve arkadaşlığını bitirme kararı aldı amaaaa tabiki ben bir süre emin olana kadar inceden takipte kalicak hepinize.cok tesekkurler
Arkadaşlar eşimle konuştuk hin ne rezillik yaptım ne kavga ettim.direk sana birkaç soru sorucam ve birkaç şey soyliceklerim dedim ilk olarak dusunki aynı senin kardeşim dediğin gibi benimde bı erkek kardeşim var yanında bana sarılıyor öpüyorum geceleri sardiriyoruz sık sık görüşüp geziyoruz resimler çekiyoruz böyle bı arkadaşlığı kardesligi kaldırabilirsin sindirebilirmisin dedim direk hayır dedi bende peki ozaman ben niye böyle biseyi kabullenmek zorundayım dedim ben onu diğer iki erkek arkadaşımdan ayırıyorum onlar neyse o kızda o dedi bende bunları geç sen ya o ya ben bukadar basit.dedim tabiki sen sen benim hayat arkadaşımsın kiymetlilerimin nasıl kendini onla bir tutar ya o ya ben dersin dedi böyle ince ince konuştuk ve arkadaşlığını bitirme kararı aldı amaaaa tabiki ben bir süre emin olana kadar inceden takipte kalicak hepinize.cok tesekkurler
bu arkadaş kişisi eşinden önce geliyor. bu kişi erkek de olsa rahatsız olunması gerekir bence.mecbur sebepler olmadığı halde 7/24 eşinden daha çok başka biriyle iletişim halinde olmak itici. benim eşim sürekli iş yerindeki erkek arkadaşıyla fazla zaman geçiriyordu bekardı arkadaşı. eşime açık açık dedim bu arkadaşın kumam oldu resmen diye. iş te berabersiniz ev de ne telefonu diye.bi yandan maç izliyorlar aynı yerdeymiş gibi bi de yorumluyorlar telden, o olduğundan eminim ayrıca tel dinlerim yanımda zaten ama gene de fazla.kısıtladım, düzeldi.Bence aşırı tepki verilmiş bu konuda kadına resmen yuva yıkan muamelesi yapılmış yok ben de erkek arkadaş bulayım o zaman vs..
kadın erkek arkadaş olmaz filan bunlar tipik ortadoğu kafası pekala arkadaş olur, neden olmasın?
sizin etrafınızdaki tüm erkekler sapık, iradesiz diye herkes öyle mi olacak?
taabii gerçekten arkadaş olarak konuşacağınız bir erkek bulmak bizim gibi ülkelerde zor yoksa batıda gayet güzel oluyor ben orada yaşarken güzel arkadaşlıklarım vardı.
bir de sırf eşe nispet olsun diye gidip elin adamıyla konuşursanız ben de arkadaş olacağım diye kısa sürede niyeti bozması yüksek ihtimal. bu işler dayatmayla olmaz, doğal gelişir o iletişim.
haddi aşan ifadeler olmuş evet ancak kadın bundan rahatsız değilse sorun olmamalı. ve gerçekten arkadaşıysa da eş için arkadaşlık bitirilmemeli. araya mesafe koymalıdır evet. yarın boşansanız yanında yine arkadaşı kalır. çok gördük kızlarla da arkadaşlığını erkek için bitirip de yarın öbür gün sap gibi kalan kadınları. şimdi aynısını erkekten bekliyorsunuz sırf arkadaşı kadın diye. mesafe talep edersiniz ama gerçekten arkadaşlarsa bitirmemelidir bence.
bu arkadaş kişisi eşinden önce geliyor. bu kişi erkek de olsa rahatsız olunması gerekir bence.mecbur sebepler olmadığı halde 7/24 eşinden daha çok başka biriyle iletişim halinde olmak itici. benim eşim sürekli iş yerindeki erkek arkadaşıyla fazla zaman geçiriyordu bekardı arkadaşı. eşime açık açık dedim bu arkadaşın kumam oldu resmen diye. iş te berabersiniz ev de ne telefonu diye.bi yandan maç izliyorlar aynı yerdeymiş gibi bi de yorumluyorlar telden, o olduğundan eminim ayrıca tel dinlerim yanımda zaten ama gene de fazla.kısıtladım, düzeldi.
belki o arkadaş eşliğe kayıyordur... öyle durmuyor mu? neyse konu sahibi yazmıyor zaten bırakalım topik rahat uyusunHiçbir arkadaş eşten önce gelmez siz öyle zannediyorsunuz eş yanında zaten nasıl önce geliyor olabilir?