- Konu Sahibi Akdenizinkizi
Allah muhabbetinizi arttırsın 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bncede :/ herseyı geçtim cok deyısık yav ilkkez KK de bukadar bı insana kızıyrmGenelde erkekler atar bole sabaha kdr filan.. bu sefer bu atio... sabaha kdr uyumayi kastedio zaar
O seviyormuş zaten bunu anladık bacım ama sen sevmiyorsun,,,sevseydin sünepe görgüsüz kısa boylu sakalsız diye bı ton hakaret etmezdinKonu sacma oldu kabul ediyorum ama kocamla baristim cok mutluyim sevmese zaten barişmazdi
Allah aşkına dün saydırdın yardırdın eşineBana neden kötü davraniyorsunuz
Kendisi iyi birisi ama saf bana zindan olan hayat yok aslinda sadece kendisini onun brni sevidigi gibi sevemiyorumAy yazık ya... çok üzüldüm içinde bulunduğunuz durumadeli gibi, bir öyle diyorsunuz bir böyle... sevmediğiniz biriyle birlikte olmanın üzücü sonuçları işte
sonuçta içten içe bizden tasdik bekliyorsunuz, haklısınız ama hem size gülüyoruz hem de üzülüyoruz bir yandan da. Bir kadın olarak çooook zor bir yaşam, umarım bir an önce sünepe ya da saf her neyse bu şekilde itham etmeyeceğiniz bir adamla yuva kurarsınız ya da eşinize hissettiğiniz duygular zamanla aşka ve sevgiye dönüşür, yoksa bir zindan içindesiniz ve üzgünüm bizden tasdik bekleseniz de çoğumuz ekran başında size üzülüyoruz
![]()
Ha tamam pi'yi 5 alarak hesaplicaktık doğru diyorsun.
Bu konudan sonra sağlıklı bir cinsel hayatım olamaz gibi geliyorKocanla sevisirsin gelincede bize sayi bildirimi yaparsin, fena mi :)
Ben saat 7 de uyandıracağım kocamı kalk kalk sevisecegiz diye:) o da sabaha kadar diye sayılır mı:)))Bu konudan sonra sağlıklı bir cinsel hayatım olamaz gibi geliyor![]()
___________________________Niye kalp kirici oluyorsunuz ya ben ne güzel kocamla baristim sevincliyim sizinlede paylasiyim dedim linc yiyiorum konu kapansin lütden dünku gibi en azindan mrrak edenler varsa ögrenmiş oldu