- 17 Eylül 2015
- 42
- 14
- 8
- 35
- Konu Sahibi Findikkurabiyemm
1 bucuk yillik evliyiz. Kocamla 2 yil sevgililik donemi yasadik.sonrasinda evlendik.balayinda hamile kalmisim.bana buyuk supriz oldu.simdi iyi ki olmus diyorum bi oglum var 4 aylik.ama kocamda evlendigimiz gunden itibaren cok buyuk degisiklikler oldu.bana ilgisi tamamen azaldi.tanidigimi dusundugum insan gitti yerine baska biri geldi.ne yapsam yaranamiyorum herseyime karisiyo evde, disarda... ( camasiri nasil yikayacagima bile) elestirmeye basladi.kirdigi zaman ozur dilemiyo hic bisey yokmus gibi davraniyo.varsa yoksa annesi kizkardesi.onlara yazdigi mesajlara bakiyorum o kadar samimi onkadar sevgi doluki bide bize bakiyorum karikoca degilmisiz gibi.hamilelik doneminden bu yana zaten iliski istemiyorum zaten cokda duskun degilim boyle yaptigi icin artik icimde hic istek kalmadi.o kadar tartisiyoruz ki bazen yuzune bile bakasim gelmiyo.bosanma dusuncesi kafami cok kurcaliyo.bosaninca cocukla ustesinden gelebilirmiyim bilmiyorum nolur yardim edin.fikirlerinize ihtiyacim var her evlilikte ilk zamanlar boyle oluyomu?