Kocamla ev arkadaşı gibiyiz :(

Bu akşam buyuk kavga ettik.her zamanki gibi bir aksamdi yine esim soyleniyodu.ben susmayinca kavga çıktı. O kendini hakli goruyor tabi kavga buyuyor ben susmuyorum ama bagirmiyorum da.neyse bi sekilde ailem duydu ve yukari ciktik sorun ne niye sürekli kavga ediyorsunuz diye.bisey oldu mu olmadı kavga devam etti.ailemi zorla asagi geri yolladim.oglumu iyuttum. Bu arad o da bunlara maalesef ki şahit oldu.bi ara üstüme yurudu defol dedim mintunu giyip cikmaya yeltendi ama gidemedi.yarin annesi bize gelecekti.kesin ondan gidemedi.su an konusmuyoruz.neler olur bilemiyorum.ama susmayacagimi anladi.
buraz huzur istiyorum.hic kimse hiçbişey umrumda degil. Bunlari haketmedim ya
Doğru yoldasın aynen devam .

Bu akşam buyuk kavga ettik.her zamanki gibi bir aksamdi yine esim soyleniyodu.ben susmayinca kavga çıktı. O kendini hakli goruyor tabi kavga buyuyor ben susmuyorum ama bagirmiyorum da.neyse bi sekilde ailem duydu ve yukari ciktik sorun ne niye sürekli kavga ediyorsunuz diye.bisey oldu mu olmadı kavga devam etti.ailemi zorla asagi geri yolladim.oglumu iyuttum. Bu arad o da bunlara maalesef ki şahit oldu.bi ara üstüme yurudu defol dedim mintunu giyip cikmaya yeltendi ama gidemedi.yarin annesi bize gelecekti.kesin ondan gidemedi.su an konusmuyoruz.neler olur bilemiyorum.ama susmayacagimi anladi.
buraz huzur istiyorum.hic kimse hiçbişey umrumda degil. Bunlari haketmedim ya
Sen değerlisin , önce kendi değerini anla . Sende bir ana kuzususun . Sen o evin hizmetçisi falan değilsin , şunu unutma tatlım fazla FEDAKARLIK fazla VEFASIZLIK getirir . İlk başta hani kalacak gidecek yerin yoktur belki diye bir şey diyemedim . Ama ayaklarının üstünde duran birisin , sus pus oturarak bir şeylerin düzelmesini bekleyemeyiz . Çünkü bunlar anlayışlı olmaktan hiçbir şey anlamıyor . :kahve::KK66:

Destekleriniz için cok cok cok teşekkür ederim. Neler yapabilecegimin farkına sayenizde vardim diyebilirim.bugun elestirilerine son verecegini soyledi.uygular mi bilemem.bu bile adimdir diyebilirim.ciddi anlamda herseyi konusma imkani bulamadum bugun.en kisa zamanda onunla ciddi bi konusma yapicam.belki yarın. Sonuclari gorucez.Rabbim yardimcimiz olsun.tum kadınların. ..

Öncelikle yaşadıklarımız da her zaman bizlerin de hataları olabiliyor biz bayanlar evliliğimizi çocuklarimizi öyle bir noktaya koyuyoruz ki (dunyamizin merkezine) geriye kalan her şeyin birer teferruat olduğunu düşünerek hareket ediyoruz sanirim en büyük hatayi da burada yapiyoruz. Esinize gelince kendi aşagılik egosunu sizi ezerek ...tatmin etmeye calisiyor buna asla müsaade etmeyin, siz mutsuz ve kafanizda soru işaretleriyle yasamak yerine kendinizi anlayip önce ne istediğinizi farkina varin lütfen , çocuğunuz mutsuz bir ailede buyumesin. Siz bu zamana kadar çok cirpinmişsiniz ailemiz için simdi sıra eşinizde

Merhabalar, Daha once de burada paylaştığım konular oldu.sagolsun herkes yardmci olmaya calisti.
Eşimle severek evlendik.evlendikten uc yil sonra bi oglumuz oldu.esim ogluma hamile kaldigimi ogrendigimizden beri bana o kadar uzak ki artik aşağılık kompleksi yasicam nerdeyse.yanlis anlasilmasin gereken ve uzerine dusen tüm sorumluluklari yerine getiriyo.bazen istekli bazense soylene soylene evde mecburi birlikte yasayan iki kisi gibiyiz.mecburen ayni ortamlari paylaşıyoruz. Bi de sürekli söylenir. Herseyime bahane bulur. Onun yüzünden ağlarım hep sinirimden.calisiyorum.evim hep piril pirildir.her aksam yemeği yaparim.hic biseyi eksik olmaz.yine de beni hep yargilar eleştirir.benden uzak durur. Iki ay birlikte olmasak hadi gel demez bile.
Sizce bu nasıl evlilik? Evlilik boyle mi olur? Sevdigim adama noldu? Off bunaldim. Basedemiyorum artik sanki
E evlilik degil bu. boyle bir evliligi daha fazla surduremezsin.sana yazik. emin ol bosayip oglunla yanliz yasasan daha mutlu olursun.kolay degil evet ama omur boyu katlana bilcekmisin?kendini düşün herşey den once. cocugum icin katlaniorum diyenler den olma. benim annemde ayni skntiyi cekio.herzaman bosa dedim bosamadi.24 senedir mutsuz. o yuzden adimini suan at. sabredecek bisey yok.

Back
X