Kocamla küs iken yemek yapmıyorum

Mares1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2016
377
196
103
39
Kızlar merhaba,
Ben 2 yıldır evliyim eşimle çalkantılı bir evliliğimiz var kendi ev içi sorunlarımızdan anlaşamamaktan baskınlıktan ve inattan kaynaklı..ev işlerini ve yemek yapmayı da seven tabiri caizse hamarat aynı zamanda çalışan bir kadınım ..ev içinde sürekli bitmek bilmeyen kavgalarımız beni çok yordu artık içimden bişey yapmak gelmiyor alışkanlığım değildi ama artık eşimle tartıştığımızda evde yemek falan yapmıyorum belki bu şekilde tepki koyuyorum sorunlara..nekadar doğru yapıyorum bilmiyorm siz ne yapıyorsunuz bu durumlarda

Bence yanlış yapıyorsunuz. Ateşi daha fazla körüklemeyin. Zaten evliliğin 1 2 yılı hep böyle geçer. Eşinizle inatlaşmak yerine konuşmayı anlaşmayı alttan almayı deneyin belki işe yarar.

Evliliğimde üçüncü yıla giricem çom kavgalarımız oldu ama bir gün bile işten eve geldiğinde yemeksiz bırakmadım. Yani siz üzerinize düşen görevleri yapın gerisi onun vicdanına kalsın.

Hangi konularda kavgalariniz bilmiyorum ama Valla ben yapıyorum. yemek bir ceza yöntemi olamaz diye düşünüyorum o küslük öyle uzar gider sen yemek yapmazsın o yatağa gelmez çok büyük şeyler olmadıkça günlerce kusluge karşıyım birbirinizden soğursunuz sevgi saygı azalır zamanla yok olur o zaman o evlilik bir izdirap olur

E yemek yapmayınca ne oluyor yani barışmak için etken mi anlayamadım.

Bence yanlış yapıyorsunuz. Ateşi daha fazla körüklemeyin. Zaten evliliğin 1 2 yılı hep böyle geçer. Eşinizle inatlaşmak yerine konuşmayı anlaşmayı alttan almayı deneyin belki işe yarar.

Evliliğimde üçüncü yıla giricem çom kavgalarımız oldu ama bir gün bile işten eve geldiğinde yemeksiz bırakmadım. Yani siz üzerinize düşen görevleri yapın gerisi onun vicdanına kalsın.
Evet bir yanım öyle diyor zaten, sonuçta ne olursa olsun Anadolu geleneğinden geliyorum için acıyor bazen yemek yapmayınca ama napayım gerçekten içimden gelmiyor artık beni umursamayan kavgalı olduğumuzda üzüntümü görmeyen elimi uzattığımda tutmayan kinci nankör bir koca görünce yapasım gelmiyor yemek falan, kullanılmış gibi hissediyorum kendimi

Ee siz dışarıdan yiyorsanız o da gidip yiyordur yani cezalandırmak mı sanıyorsunuz bunu. O zaman o da daha çok inat eder ne olursa olsun yemek yapılıp beraber sofraya oturulmalı yoksa tabii ki sorunlar büyür uzar.

Hangi konularda kavgalariniz bilmiyorum ama Valla ben yapıyorum. yemek bir ceza yöntemi olamaz diye düşünüyorum o küslük öyle uzar gider sen yemek yapmazsın o yatağa gelmez çok büyük şeyler olmadıkça günlerce kusluge karşıyım birbirinizden soğursunuz sevgi saygı azalır zamanla yok olur o zaman o evlilik bir izdirap olur
Aynen dediğin gibi günlerce hatta bazen haftalarca sürüyor kavgalarımız, çpk yordu beni, evliliğimiz zaten kavgalı ve sorunlu iken diğer yükğmlğlğkler açıkçası artık gözüme gelmiyor sanırım, kocam evliliğimizin yükümlülüklerini yapmıyor bana karşı ilgisiz ve aldırışsız iken ben nlye üzerime düşeni yapayım ki diyorum, sakat bir düşünce belki ama bilmiyorum doğru mu yapıyorum

Ee siz dışarıdan yiyorsanız o da gidip yiyordur yani cezalandırmak mı sanıyorsunuz bunu. O zaman o da daha çok inat eder ne olursa olsun yemek yapılıp beraber sofraya oturulmalı yoksa tabii ki sorunlar büyür uzar.
Para harcıyor dşye durumdan memnun olmuyor pek ama evet o da inada bindşrşyor

Herzaman değil tabiki ama çok çok canım sıkılıp içimden bişey yapmak gelmeyince yapmıyorum ama son zamanlarda arttı bu durum

Ben de yapmam...moralim bozuksa zaten elim kolum tutmaz yaptığım yemek de birşeye benzemez...tüm bunların yanında canımı sıkanın rutini için olan enerjimi de harcamak istemem.

Ben de yapmam...moralim bozuksa zaten elim kolum tutmaz yaptığım yemek de birşeye benzemez...tüm bunların yanında canımı sıkanın rutini için olan enerjimi de harcamak istemem.
Aynen ben de öyle düşünüyorum sonuçta ben onun içinde kalkıp bişey yapcam yemek yaparak ama o benim için kılını kıpırdatmayacak eline sağlık dememesi de cabası olacak

Ben gereksiz buluyorum böyle şeyleri ya.
Sallıyorum adam kirayı ödüyorsa onu ödemesin mesela, aynı mantık. EE?
Görev meselesi değil bu, başka.
İstemiyorsanız hiç yapmayın o normal, ama ceza kartı olarak kullanmak kötü.

Ben gereksiz buluyorum böyle şeyleri ya.
Sallıyorum adam kirayı ödüyorsa onu ödemesin mesela, aynı mantık. EE?
Görev meselesi değil bu, başka.
İstemiyorsanız hiç yapmayın o normal, ama ceza kartı olarak kullanmak kötü.
Hem ceza olarak hem de içimden gelmediği için yapmıyorum ama vicdanım da spnra sızlıyor arada kalmış durumdayım

bazen seytan diyor banaada yapma ama sonra işler dahada sarpa saravak biliyorum. bizde esimle tartısırız ama bunu uzun günlere yaymadık biraz bende hemen unutma var olayı ondan.

yani demem oki esinle tartısıyorsan bile küs seklinde olmasın basta birkac saat konusmayın sonra soru sor yada biraey söyle iletisim olsun yumusuasın ortam

inan benimle esim arasındada inatlık baskınlık mevzulrı var . üç yıllık evliyim bebekte var. bazen bıkıyoruz ama bazı seylerimizide düzeltmwye calısıyoruz .
yani herkesin evliliği güllük gülüstanlık degil

Back
X