Kocamla küs iken yemek yapmıyorum

Yok kızlar vala tutumumda ne kadar haklı olduğumu gördüm bugün..birlikte yemek yapmayı teklif ettim patladı bana vay efendim dayatıyorsun vay yorgunum yapma bolver dışardan yeriz diye..ya düşünebiliyor musunuz kalk yap da demedim birlikte yapalım dedim ..ben takıntı yapmışmışım utanmadan açıkça 'sen evlenmeden bana hamarat olarak kendini kakaladın ben onu bilerek evlendim senle' dedi resmen şoktayım köle muamelesi yapıyormuş bana meğerse görevim olarak görüp, şimdi siz söyleyin ben napayım ne diyeyim

Hamarat diye kakalamak nedir ya? Siz de ona sen kendini bana kendini anlayışılı,ilgili, sevecen paylaşımcı biri olarak kakaladın deseydiniz. Zor işin bu adamla.
Yemek ve temizlik sizin göreviniz değil.evlilik paylaşımdır.Eşsiniz adı üstünde eşsiniz,eşitsiniz hem çalışıp hem de evde canınız çıkana kadar iş yemek yapmak zorunda değilsiniz.
Eşiniz eş değil her türlü ihtiyacını gideren bir köle arıyor sanırım.

Hamarat diye kakalamak nedir ya? Siz de ona sen kendini bana kendini anlayışılı,ilgili, sevecen paylaşımcı biri olarak kakaladın deseydiniz. Zor işin bu adamla.
Yemek ve temizlik sizin göreviniz değil.evlilik paylaşımdır.Eşsiniz adı üstünde eşsiniz,eşitsiniz hem çalışıp hem de evde canınız çıkana kadar iş yemek yapmak zorunda değilsiniz.
Eşiniz eş değil her türlü ihtiyacını gideren bir köle arıyor sanırım.
Aynen ben de görmüş oldum bugün,yazıklar olsın ya vala laflara bakar mısın söylemez olur muyum söyledim tabiki kendilerini nasıl kakaladıklarını biliyoruz canım cicim aylarında..yok yA vicdanım sızlıyordu yemek yapmayınca ama artık sızlamıyor şu cümlelerinden sonra

Back