Kocamla ne zaman ilişkiye girmeliyim

aliyeeda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
31
5
1
55
Merhaba arkadaşlar.Kocamla karar verdik çocuğumuzun 20 şubat 15 mart tarihleri arasında doğmasını istiyoruz.Acaba kocamla ne zaman ilişkiye girmem gerekiyor.teşekkür ederim.

Ovulasyon testine gerek yok ki ben ovulasyon teti filan yapmadim ornegin son adet 10 mayis olsun 10 mayis olan birinin tahmini dogum tarihi 14 subat oluyo buna gore hesaplanmasi lazim ama tabi hamile kalir kalmaz orasi sans

Çocuğumun o tarihler arasında doğmasını istiyorum.son adet dönemini hatırlamıyorum.Ne zaman ilişkiye girmeliyiz?

Bence vakit kaybetme eger benek düşünüyorsan sonuçta Ne zaman olacağını Allah bilir belki hemen hamile kalamazsın o yüzden riske atma adetin bitikten sonra bir sonra ki adet tarihine kadar gün aşırı ilişkiye girmelisin

Adet onemli malesef 10 mayis oldugunu varsaydigimizda tahmini dogum tarihi 14 subat oluyor sadece ornek veriyorum tabi gebelikte onemli olan sey son adet tarihidir mesela benimki 12 kasimdi tahmini dogum 19 agustos olarak gorunuyo her sey yolunda giderse bu tarihten 15 gun once yada sonra dogum gerceklesir demisti doktorum

bi yerden başlayın adetiniz düzenli ise telefona google uygulamalarından adet takvimi var .onu indirin.üstüne ovülasyon seti paketi alın. inşallah kavuşursunuz bebeğinize.

Son adet tarihine göre aydan 3 cıkarıp gune 7 ekleyin tahmini dogum tarihinizi bulursunuz misal sat 15.05 olsun 22 Şubat tahmini dogum gununuz olur bilmem anlatabildim mi

valla bilmiyorum arkadaşlar ne yapacağımı.kocam 15 marttan sonra çocuğumuzun doğmasını istemiyor.Acaba kadın doğum uzmanına mı gitsem.özelemi gitmeliyim?devlet hastanesinemi?bu konuda çok bilgisizim.Kocam çocuk 9 ay 10 gün sonra olur diyor.Haziranın 6 da ilişkiye girersek çocuk takliben 27 şubatta doğuyor diyor.böyle bir şey var mıdır?ne yapmalıyız şaşırdım.

Size hesaplama yontemini soyliyim ben son adet tarihine 7 gun ekleyip 3 ay geriye gidiyosunuz yila da 1 ekliyosunuz ornek verim bide
21 kasim 2014 son adet diyelim
21+7=28 kasim
Kasim 11.ay-3ay=agustos
Yila da 1 eklersek
Dogum tarihi 28 agustos 2015

valla bilmiyorum arkadaşlar ne yapacağımı.kocam 15 marttan sonra çocuğumuzun doğmasını istemiyor.Acaba kadın doğum uzmanına mı gitsem.özelemi gitmeliyim?devlet hastanesinemi?bu konuda çok bilgisizim.Kocam çocuk 9 ay 10 gün sonra olur diyor.Haziranın 6 da ilişkiye girersek çocuk takliben 27 şubatta doğuyor diyor.böyle bir şey var mıdır?ne yapmalıyız şaşırdım.
kaldiginiz aya degil son adet tarihinize bakmalisiniz

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.Evet kocam çocuğumuzun mutlaka BALIK burcu olmasını istiyor.Başka günlerde doğarsa anlaşamam diye korkuyor.Kocam burçlarla çok takıntılı.Burçlara çok inanıyor.Psikolojisini bozmuşlar o yüzden.

Bunun garantisi yoktur ki o zman her sene 1 kez cocuk denemesi yapicaksiniz ve sans oldukca az bence.

Back
X