kocamla sonumuz ne olacak bilmiyorum...

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Kizlar nolursunuz daha oncede konu acmistim buraya aramizda ki sorunlarla ilgili bana lutfen akil verin.. suanda annemde kaliyorum mecburen deli gibi hastayim 2.5 aylik bebegim var annem ilgileniyor ben emzirmeden emzirmeye yanina yanasiyorum cocuga gecmesin diye. Bu hafta sonuda esimin isleri oldugu icin evde kalmak zorunda kaldi. Gece ruyamda sabahin hayrina olsun. Bana beni aldattigini soyluyor. Ve ayrilmak istedigini artik beni sevmedigini falan. Eve esyalarini toplamayada ben yokken gel yuzunu bile gormek istemiyorum diyor.... igrenx sekilde kalktim yataktan hemen aradim konustuk. Ruyayo anlattim guldu bisey demedi. Gece o da fenalasmis uyurken sanki cok gunah islemisim gibi birden afakanlar basti kalbim sikisti falan dedi. Bende evlilik psikiyatrina mi gitsek ki dedim o da benim senle ilgili bizle ilgili derdim yok sorun benim kafamda kendim psikologa gotmeliyim dedi isi oldugu icin cok konusamayip kapattik sonra konusuruz yine dedi. Ne yapmaliyim ya nolursunuz birseyler diyin....

Esinizin dedigi gibi belki isle alakali kafasi doludur, maddi olarak zorluktadir size belli etmemeye calisiyordur. Birakin tek gitsin doktora ne olacak bir gorun. Uzmeyin kendinizi...

ayri evlerde kaldiginiz icin ikinizde huzursuz olmussunuzdur.sakin olun.

Daha dogum yapalo cok olmamis, hastasin, ayri evlerdesiniz, evham yapman normaldir sakinles lutfen:)

Kizlar nolursunuz daha oncede konu acmistim buraya aramizda ki sorunlarla ilgili bana lutfen akil verin.. suanda annemde kaliyorum mecburen deli gibi hastayim 2.5 aylik bebegim var annem ilgileniyor ben emzirmeden emzirmeye yanina yanasiyorum cocuga gecmesin diye. Bu hafta sonuda esimin isleri oldugu icin evde kalmak zorunda kaldi. Gece ruyamda sabahin hayrina olsun. Bana beni aldattigini soyluyor. Ve ayrilmak istedigini artik beni sevmedigini falan. Eve esyalarini toplamayada ben yokken gel yuzunu bile gormek istemiyorum diyor.... igrenx sekilde kalktim yataktan hemen aradim konustuk. Ruyayo anlattim guldu bisey demedi. Gece o da fenalasmis uyurken sanki cok gunah islemisim gibi birden afakanlar basti kalbim sikisti falan dedi. Bende evlilik psikiyatrina mi gitsek ki dedim o da benim senle ilgili bizle ilgili derdim yok sorun benim kafamda kendim psikologa gotmeliyim dedi isi oldugu icin cok konusamayip kapattik sonra konusuruz yine dedi. Ne yapmaliyim ya nolursunuz birseyler diyin....

:) Ortada bir sorun göremedim ben. Hastaymışsınız ondan kabus görmüş olabilirsiniz. Kendinizi çok kötü hissediyorsanız eşinizde gelsin yanınıza, annenizde çalışsın olmazmı?

ahanda ayni ben ne zaman esim aldatmis ruyalari gorsem esime anlatincada verdigim cvp hic degismez totan acikda kalmis haaaahaaaa diye guler bide ruya bu kuzu yaaa ne kadari dogru allah askina bide bebegin varmis bak annen hazir yanindayken yat dinlen cabuk iyiles keyfine bak ohhhh mis gibi:KK68:

Hasta olduğun için mi annende kalıyorsun yoksa eşinle başka problemler mi var?
Evine gitsen annen sana gelse ya da eşin oraya gelse daha iyi olur eğer sorun sadece hastalıksa.

Ay cok sagol ya demek ki sadece ben degilimm :)
ahanda ayni ben ne zaman esim aldatmis ruyalari gorsem esime anlatincada verdigim cvp hic degismez totan acikda kalmis haaaahaaaa diye guler bide ruya bu kuzu yaaa ne kadari dogru allah askina bide bebegin varmis bak annen hazir yanindayken yat dinlen cabuk iyiles keyfine bak ohhhh mis gibi:KK68:

Sorun sadece hastalikta degil iste annemin bize gelme gibi bir sansi yok ozel durumlardan dolayi.. esim de zaten burafaydi ama isleri oldugu icin evr gecmek durumunda kaldi.
Hasta olduğun için mi annende kalıyorsun yoksa eşinle başka problemler mi var?
Evine gitsen annen sana gelse ya da eşin oraya gelse daha iyi olur eğer sorun sadece hastalıksa.

Eşinizin ikinci evliliği dışında sorununuzu anlamadım
önce kendisi gitsin gerekirse birlikte gidersiniz
yardım almakta fayda var

Evet aslinda en cok birlikte vakit gecirmeye ihtoyacimiz var sanirim gecenlerde o da boyle bisey demisti usti kapali. Esimin ikinci evliligi dert degilki bizim icin. Orda ki konuda cok daha farkli seyler yaziyor sadece esimin ikinci evliligi oldgunu belirttim o kadar.

Back
X