kocamla sonumuz ne olacak bilmiyorum...

Kizlar nolursunuz daha oncede konu acmistim buraya aramizda ki sorunlarla ilgili bana lutfen akil verin.. suanda annemde kaliyorum mecburen deli gibi hastayim 2.5 aylik bebegim var annem ilgileniyor ben emzirmeden emzirmeye yanina yanasiyorum cocuga gecmesin diye. Bu hafta sonuda esimin isleri oldugu icin evde kalmak zorunda kaldi. Gece ruyamda sabahin hayrina olsun. Bana beni aldattigini soyluyor. Ve ayrilmak istedigini artik beni sevmedigini falan. Eve esyalarini toplamayada ben yokken gel yuzunu bile gormek istemiyorum diyor.... igrenx sekilde kalktim yataktan hemen aradim konustuk. Ruyayo anlattim guldu bisey demedi. Gece o da fenalasmis uyurken sanki cok gunah islemisim gibi birden afakanlar basti kalbim sikisti falan dedi. Bende evlilik psikiyatrina mi gitsek ki dedim o da benim senle ilgili bizle ilgili derdim yok sorun benim kafamda kendim psikologa gotmeliyim dedi isi oldugu icin cok konusamayip kapattik sonra konusuruz yine dedi. Ne yapmaliyim ya nolursunuz birseyler diyin....
Ruyada aldatildigini gormek iyi biseydir merak etme :) kotuye yorma ki kotu olmasin. Hem internetten bakabilirsin ne anlama geldigine icin rahatlamis olur

Back
X